Arkadaşlar herkese öncelikle kolay gelsin. Uluslararası hukuk açıkça sınav konusu olarak yazılmamış ama sizce dahil midir? Bi ikileme düştüm ben sizler ne düşünürsünüz?
Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar herkese öncelikle kolay gelsin. Uluslararası hukuk açıkça sınav konusu olarak yazılmamış ama sizce dahil midir? Bi ikileme düştüm ben sizler ne düşünürsünüz?
-
Uluslararası ilişkilerin içerisinde 1, en fazla 2 soru olarak çıkacağını düşünüyorum hocam.
-
Teorilerden soru gelir mi
-
@uluslarcıkız sanmıyorum. En fazla bir tane teorisyen-eser sorusu olabilir IR için
-
Arkadaşlar ben ulusal ajansın sitesine bakındım biraz da pek bi şey yok. 25 soruluk ne sorulabilir ki bu kısımdan?
-
@carpe-vita başkanları sorarlar mevzuat falan
-
Ben projelerden bekliyorum hocam. Alt dallarına belki aşina olmak gerekebilir. Çünkü dediğiniz gibi çok da bir şey göremedim mevzuatta falan
-
Merhaba, yazılı sınav için uluslararası ilişkiler listesindeyim; ancak Hazine ve Maliye Uzman Yardımcılığını kazandığım için sınava girmeyeceğim. Sınava gireceklere başarılar dilerim.
-
@gguness katılıyorum önceki sınavda da programları sormuşlar ama programlar da değişmiş o zamandan beri internetteki bilgiler biraz kafa karıştırıcı
-
@clementine ben hangi programları soracaklarını kestirdim şuan çalışıyorum.
-
@thecoronell hangi programlar olabilir hocam
-
@thecoronell siteden mi çalışıyorsunuz hocam başka kaynak buldunuz mu site bana fazla özet geldi
-
Arkadaşlar Comenius, Leonardo Da Vinci, Grundtvig gibi programlar halen guncelligini koruyor mu? Yoksa kaldirildilar mi?
-
@theturinhorse siteden anladığım kadarıyla kalkmış erasmus+ ve esc programları var.
-
@theturinhorse sistem 7 senede bir güncelleniyor anladigim kadarıyla . Site çok açık bilgiler vermemiş ama bu programlar 2021 öncesi şimdi erasmus + ve esc ile ilgili bilgiler var sitelerinde.
-
Teşekkürler arkadaslar. Dediginiz gibi 2021-2027 arasi dönem var önümüzde. Erasmus plus olarak devam ediyor tüm surecler. Belki eski programlardan da sorabilirler. Oraya da bakmakta fayda var.
-
programlar sitede çok düzensiz ve karmaşık geldi bana, erasmus+ ve ESC var ama hangisi hangisinin alt kolu anlamak zor. hangi birim hangi programa bakıyor onu bile anlayamadım
-
@izo hocam sitede en altta erasmus ve esc seçenekleri var orada biraz daha derli toplu anlatmış
-
sınav nasıl geçti kamu yönetimi alan zordu sanki!
-
@abcde bence de zordu 70'i geçen olacaktır mutlaka ama 80 üzeri varsa tebrik etmek lazım