Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@pomodoro Hocam haklısınız henüz başlamadı ama benim gelip gelmeyeceğimi teyit ettiler. Tahmin ediyorum ki herkese sormuşlardır. Bazı arkadaşların (benim de) 1 gün öne çektiler, bazılarınınkini 2 gün. gelmeyeceklerini söyleyen olduysa birikimli olarak gitmiştir diye düşünüyorum.
-
@nedesek mulakatta neler soruluyor bilgisi olan var mi
-
@eymenn0618 yarın büro mülakatı tamamlanıyor umarım büro mülakatındaki arkadaslar yarın yazabilirler
-
Arkadaşlar ben bir şey merak ettim yine aynı sırayla mı alırlar ben pazartesi sabah listesinin başındayım cuma günü de ilk beni mi alırlar?
-
@nedesek hocam peki istediğiniz güne saate alabildiniz mi onda da anlayış gösterdiler mi? Yoksa en sona mı attılar mülakat tarihini
-
@clementine hocam hem günde hem saatte yardımcı oldular. Şehirdışından gideceğimden kalacak yer sorunum vardı. Ona göre önce günü sonra bilet saatine göre sabah-öğle grubunu ayarladılar.
-
@eymenn0618 henüz ben de sadece kuzenime sorulan kadarını biliyorum hocam.
-
@bella muhemelen büro mülakatları dün bitti, bugün avukat ve sekreterlerin mülakatı olabilir, çünkü 1-2 gün oynadı herkeste. mülakatı bitenler biraz ortamı vs anlatsa ne güzel olur
-
@izo yarın akşam mülakat deneyimini yazarım hocam, kimse yazmıyor bir şey. Farklı bölümdeki arkadaşlara da fikir verir hem. Sonuçta herkes aynı bölüm olmadığı için birbirinin rakibi değil. Herkese başarılar.
-
@lordwachusett teşekkürler ben de perşembe gireceğim, benden sonra aynı bölümden arkadaşlar olacak ama yine de azından ortam hakkında elimden geldiğince bilgi vermeye çalışacağım.
-
Avukat adaylar bilgi verirse güzel olur bugün mülakatı bitecek olanlar. Hukuk ve uluslararası uzman yardımcılığıyla rakip değilsiniz hem arkadaşlar
-
Eğer ertesi gün açıklanırsa belgeleri teslim etme ve iş başı tarihi ne zaman olur muhtemelen? Deneyimli arkadaşlar cevap verebilir mi?
-
@pomodoro hocam belgeleri teslim etme için en az 15 gün verirler bayramdan sonra
-
Mülakat takvimin güncellenmesiyle mülakatların son günü ne zaman? 14 ünde olup 13 üne alınan oldu mu?
-
geçen sefer bir günde açıklanmış ama bu sefer alım çok, biraz daha uzayabilir bence. bayramdan sonra açıklanması daha olası geliyor bana. Ama tabi hemen 14'ünde ya da 16'sında açıklasalar çok güzel olur.
-
Aşti terminalden kuruma doğru hangi araçlar kalkıyor acaba?
-
@pomodoro aştinin önünden geçen tüm gölbaşı otobüs ve dolmuşlarına binebilirsiniz. Zaten 3-4 dakika anca sürer.
-
Kızılaydan neye binmek lazım acaba? Taksi çok yazar mı?
-
@justaa çok teşekkürler
-
Arkadaşlar Güven parkın önündeki duraklardan geçen 192, 192-1, 193 ve 194 numaralı otobüslere binip Balgat Köprüsü durağında inerek kuruma ulaşabilirsiniz. Kızılay'dan taksiyle ise aşağı yukarı 40-50 lira civarı tutacağını tahmin ediyorum.