Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@oo-ss kısaca kendini türkçe tanıttıktan sonra ingilizce introduction yapılır bir kaç soru sorarlar ingilizce konuşmana bakılır bence. Daha sonra da alan sorularına geçilir diye tahmin ediyorum.
-
@pomodoro Eşim başka bir kurumun mülakatına girmişti yine uzman yardımcılığı için. Ona teknik soruları Türkçe sormuşlar ama kendini ingilizce tanıtmasını istemişler ve mevcut işiyle ilgili ingilizce sorular sormuşlar. ulusal ajansta da ingilizce önemli olduğu için soru gelebilir diye düşündüm.
-
@eymenn0618 bölüm derken?
-
@rasgar nasıl yani maske ile mi duruyoruz mülakat esnasında?
-
@marvelous mülakat maskesiz oluyor
-
Bugun sanirim uzman yardımcısı adaylarının mülakatları basliyor. Herkese başarılar dilerim. Mulakata giren adaylar izlenimlerini paylaşırlarsa mutlu oluruz.
-
Yarın kamu- ua dan girecek var mı?
-
@bella ben gireceğim
-
@izo başarılar, o zaman mülakatlar ctesi bile bitebilir
-
@bella olabilir, normalde cumartesi sabah girecektim, yarın öğleden sonraya alındı. teşekkürler bu arada, şimdiden heyecan yaptım yarın mülakattan çıktığımda burada genel hatlarıyla mülakatı analtmaya çalışırım
-
@izo *anlatmaya
-
@izo inşallah güzel geçer anlatacaklarınız için de şimdiden teşekkürler
-
@izo o zaman Salı öğleden sonraya kalmadan bitiyor sanırım belki bayramdan önce açıklanır
-
Mülakat için kimliğimiz dışında herhangi bir belge gerekmiyordu değil mi? Sitede bir şey yazmamışlar
-
@carpe-vita istemiyorlar sanırım. ben sadece kimlik ile gideceğim.
-
@izo Teşekkürler
-
Bugün sınava giren uzman yardımcısı adayları mülakatları hakkında izlenimlerini paylaşabilirler mi?
-
@serengunes hukuk uzm. yard. mülakatları bitmiş olması lazım, rakip de değiliz lütfen biraz bilgi arkadaşlar..
-
@bella evet keske bir şeyler yazsa birileri.
Ne sorulduğunu merak etmiyor ve sormuyoruz üstelik. -
@bella Merhaba arkadaşlar kolay gelsin. Ben kendi izlenimlerimi paylaşayım. Kurum öncelikle çok nezih ortam çok güzel, çalışanlar çok yardımcı oldular her aşamada. Girişte telefonu bırakıyorsunuz. Büyük bir salonda diğer gireceklerle bekliyorsunuz, ikramlar var, ortam rahat. Mülakat ortamı da bence güzel idi, yerine göre ciddi idi. 3 alan sorusu ve güncel olaylardan sorular soruldu bana. Biraz sohbet havasında diyebilirim. Başarılar herkese.