Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@jonsnow1 fazlasiyla sacma o yuzden uzamistir.amac guvenlik sprusturmasi yapmak icin yapmislardir gizlilik ne alakaysa
-
@eymenn0618 ne gizliliği ya? Mit mi bu? Daha önceden gizlilik yokmuş şimdi mi olmuş? İki kez bir günde açıkladılar.
-
@eymenn0618 ayrıca diyelim ki bir aday güvenlik soruşturmasına takıldı. Ne olacak oleyse? Nasıl dava açacak? Nereden bilecek?
-
arkadaşlar 2 dk önce konuştum süreç uzaması, güvenlik soruşturması gibi bir durum yok dediler. İnternet sayfasını takip edin yakında açıklanacak denildi bilginize
-
@jonsnow1 sen adamsın eyv.
-
@marvelous rica ederim direkt ne söylenildiyse onu aktardım umarım geç açıklayıp beni de size karşı mahçup etmezler
-
Neden birisine güvenlik soruşturması gizlilik vs derken başka birisine güvenlik soruşturması yok yakında açıklanacak diyorlar o zaman çok garip bir durum değil mi? Hem gizlilik gerektiren kurumlar kanunla belirli diye biliyorum bakanlık kendi kafasına göre gizlilik kategorisine alabilir mi?
-
@jonsnow1 valla hocam bizde direkt aktardik surekli bir muallaklik
-
@eymenn0618 valla haklısınız çok bilgi karmaşası var. Süreç uzadıkça da artıyor karmaşa umarım bir an önce açıklanır.
-
@jonsnow1 arkadaşlar twitterdan baski yapsak coktan aciklanmisti ama kimse konuyla ilgili twit atmadi maalesef. anca burada sikayet ediyorsunuz.
-
@ugurlu3434 hocam açıklamıyorlar yani napalım bu 100-150kişiyi ilgilendiren bi konu tt olacak halimiz yok , kişilerin sayfasına girip yazmanın da manası yok atama talebi değil bu sonuçta olan olmus bitmiş listeleri de hazırmıs açıklamıyorlar işte denecek ne var ki. Yalnız cidden açıklanmıyor ya böyle , neyin beklendiğini çok merak ediyorum
-
@ledger zaten tam olarak liste belli oldugu icin ve sadece imza kaldigi icin twit atalim diyorum. tt olmamiz gerekmiyor konuyla ilgili 10 twit gitse ilgilenir.
-
@ugurlu3434 hocam ben size katılıyorum bürokratlar özellikle twitlere gerçekten önem veriyor. Ajansı arayarak hiçbir ilerleme kaydedemeyiz çünkü onlar da bizim gibi bekleyişte şu an. Bakan Bey ve Sayın Kaymakçı’ya sosyal medyadan ulaşmalıyız
-
Arkadaşlar selamlar. Ben de bir aday olarak uzun süredir yazdıklarınızı takip ederek süreçten sayenizde haberdar oluyorum. Öncelikle bunun için teşekkürler. Twitter’dan etiketlemeler yaparak fikirlerimizi belirtme hususundaki öneriye kesinlikle katılıyorum. Daha öncesinde bir fake hesaptan birkaç kez ben de yazmıştım ancak bunlara hiçbir şekilde geri dönüş olmuyor. Kişisel, gerçek hesaplarımızdan yazmanın etkili olabilme ihtimali var diye düşünüyorum. Siz de desteklerseniz uygun bir üslup ile sürecin hızlandırılmasının bizler için ne kadar elzem olduğunu hep birlikte yetkililere iletelim.
-
@ahmetcagriii Aslında direkt Ilker Astarci'nin instagramina da yazabiliriz bir kez cevap vermişti.
-
@yek-0 Daha net gözüküyor
-
@yek-0 yorumları kapattı İlker Bey.
-
@marvelous takip etmeden yorum yapılamıyor, yorumlar açık
-
İlker Astarcı, Ağustos ayı içinde açıklanacağını söylemişti. Ağustos'un son haftasındayız; bugünden umutlu musunuz?
-
@kimondra valla değilim ben artık. Son gün son dk beklenmezdi bence oluru olsa. Sonundayız zaten ağustosun