Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@eymenn0618 arkadaslar evrak teslim ettikten sonra ne zaman ise baslama olur.bilgisi olan var mi
-
@eymenn0618 ekim ayında başlanır hocam bence
-
@cobbdouglas ikametgahin ankara olmasi erken baslatmazlar degil mi
-
@eymenn0618 herkes aynı baslar hocam öyle bisey olcagını sanmıyorum
-
@cobbdouglas güvenlik soruşturması vs olursa uzar ya
-
@marvelous yarin belli olur ama guvenlik sorusturmasi olsa form doldururduk diye dusunuyorum.cok kisa sürdüğünü soylemislerdr
-
@eymenn0618 bence de. Yarın derken?
-
@marvelous kurumu arariz hocam daha saglam bilgi edinmiş oluruz
-
Kazananları tebrik ederim. Ben kurumun servisi var mı diye soracaktım. Bilgisi olan var mı, bazı kurumların oluyor.
-
@pomodoro mülakata gittiğimizde memurlar servis var demişlerdi hocam
-
Kazanan arkadaslar wp grup kurarsaniz haber verebilirmisiniz.birbirimize yardimci oluruz
-
Başarılı olanları tebrik ederim, 70 kişide ilk 52'ye giremeyerek zor olanı başardım. Üzücü, sinir bozucu aynı zamanda komik bir sürreal deneyim herkese tavsiye ederim.
-
Kurumdan aradılar teyit için, 15 ekim gibi işbaşı olur dendi
-
Hem asil hem yedek listede olmayarak bir bakıma başarıyı sağlayanlardan biriyim, üzgünüm. Hakkımızda hayırlısı olsun, kazananları tebrik ederim, yedek listede arkadaşlarımız var, başka kurumu kazananlar inşallah o konuda anlayış gösterir.
-
Sizi de arayıp gelecek misiniz dediler mi
-
@pomodoro evet hocam .teyit ettiler bir de arsiv arastirmasi olacak mi deidm yok dediler.bence onceden olmus olabilir.evrak teslim tarihinden sonra evraklar incelenir 15 i gibi baslama plur dediler
-
@eymenn0618 o zaman güvenlik soruşturması da tamamlanmış.
-
@marvelous hayirlisiyla baslayalim da
-
@eymenn0618 hayırlı olsun tüm arkadaşlar için benden de teyit aldılar. Merak ettiğim şey itiraz süreci listelerde değişiklik yapar mı acaba?
-
@nedesek sanmiyorum hocam.ama belli de olmaz tabiki .en azindan ise baslama sureci hizli oldu