Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Sonuçlar açıklanmış arkadaşlar ben giremedim kazananlara hayırlı olsun
-
Açıklandı çok şükür listedeyiz, herkese hayırlı olsun
-
Yazılı sınavda ilk 11'deyim, mülakatım iyi geçti ve sonuç olumsuz. Ne diyeyim bilmiyorum. Kazananlara hayırlı olsun. Ben inanılmaz üzgünüm. Asla hak etmedim bu sonucu.
-
Yazılıyı ilk sıralarda geçmiştim kpss ve yds 95. 70 kişinin girdiği mülakatta 40 asil 12 yedek toplam ilk 52 ye girememişim. Kazananları tebrik ederim
-
@cobbdouglas arkadaslar cok sukur bende kazanmisim.mulakatim cok iyi gecmisti cok korkum vardi ama sukurlwr olsun ki olmus.hepimizin hakkinda hayirlisi olsn
-
Kazananları tebrik ederim tekrar. Bilmem olası mı ama kazananlar ticaretten feragat ederlerse sevinirim. Hayırlı olsun
-
Merhaba ben yedek listesindeyim, ilk defa yedeklere giriyorum sıra bize gelirse nasıl öğrenebileceğiz ve başvurabileceğiz? Kurum arıyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim.
-
@clementine arkadaslar arsiv arastirasi yada guvenlik sorusturmasi olacak mi nasil surec isleyecek bilgisi olan varmi
-
Ben de listede yokum maalesef, iyi geçmişti. Kazananları tebrik ediyorum. Fakat ben de söylemek istiyorum arkadaşlar lütfen ticaretten feragat edin. Geçen mülakatta hazineyi kazanan kişilerle ticareti kazananlar aynı kişilerdi. Tekrar aynı şey olmasın sizlerden çok rica ediyorum. Elimde yalnızca Ticaret kaldı
-
benim de olmadı maalesef
-
Benim olmuş arkadaşlar. Yazılıda ilk 10'daydım. Mülakatım da çok iyi geçmişti. Hiçbir referansım yoktu. Referanssız giremezsin diyenlere aldırmayın. Olmayanlar bırakmasın. Ben bir buçuk yıldır bu sürecin içindeyim, bir şekilde oluyor. Darısı başınıza
-
@justaa yazılı sınava 300'e yakın kişi girdi, 5. oldum sınavda, yds 95, aynı şekilde 70 kişide 52 kişiye giremedim. Çok can sıkıcı gerçekten. Kazananları tebrik ederim ben de.
-
@carpe-vita ilk 10'dan sadece 3 kişi alınmış hocam. Hayırlı olsun size fakat, yanlış anlamayın, sadece eklemek istedim bu durumu.
-
Merhaba arkadaşlar, ben sınava iktisat bölümünden girip geçememiştim. Açıkçası kurumun mülakat sonuçlarında ne yapacağını merak ediyordum. Mülakata giren çoğu kişinin alındığını görmek güzel ancak kurumda referans ya da torpilin işe yaradığını düşünüyorum. Kamudan giren bir arkadaşın hali hazırda çalıştığı kurumun amiri olmak üzere doğduğu yerin milletvekilini tanıdığı herkesi devreye soktuğunu biliyordum. Ve bugün adını listede gördüm. Hakkıyla giren herkese hayırlı olsun. Giremeyenlerinde kpss puanı inş yarın çok yüksek gelir.
-
Girdiğim branştan 4 kişi alınacak olmasına rağmen yalnızca 2 asil görünüyor, yedek bile yok. Bir tek iletişim icin mi boyle?
-
@destina hocam bu yil o kadar mulakata girdim ki hic biri olmadi yedek bile olmadim.ankara oldugu icin burayi cok istiyordum mulakatim cok iyi geçmişti ama ihtimal vermiyordum cunku tum mlakatlarim guzel geçmişti.buda olmaz diye dusunuyordum.o kadar mutlu oldum ki .allahim emek veren herkese nasip etsin bu duyguyu.bundan sonraki surec ne olur bilmiyorum.baslama tarihi ne zaman olur
-
Merhaba arkadaşlar, kazanan herkesi tüm samimiyetimle tebrik ederim. Burada asil listede olup aynı zamanda ticaret bakanlığında da mülakat listesinde olan birçok kişi var bu bağlamda tercihi her halükarda ulusal ajans olacak kişiler eğer ticaret bakanlığından feragat ederlerse bizlere de büyük iyilik yapmış olurlar. Sizler de bu süreçten geçmiş ve bu sürecin ne kadar zor olduğunu yakından bilen insanlar olarak umuyorum biraz vaktinizi ayırıp, ticaret bakanlığından büyük bir stresle sonuç bekleyen bizler için empati duygusuyla bunu yaparsınız. Tekrardan sizleri tebrik ediyor ve her birinize başarılarla dolu bir kariyer diliyorum.
-
@eymenn0618 Çok sevindim hocam durumunuza. İnsan elene elene umudunu kaybettiği bir anda kazanması çok güzel bir duygu olsa gerek. Ben ticaretin ilk sınavı, hazine maliye mülakatı, ulusal ajansın efsane ekonomi maliye testi derken ticaretin ikinci sınavını anca geçebildim. Elimde sadece o kaldı. Ekonomi grubundan iki kişi kazanmış. İnş ticaretten feragat ederler.
-
@mihtt5 Örneğin uluslararası ilişkiler bölümü için ticaret bakanlığında mülakata kalan 17 kişiden 6 tanesi ulusal ajansı kazanmış durumda bu kişilerin yarısı bile feragat etse bizlerin şansı ciddi şekilde artar, feragat edecek arkadaşlara da şimdiden teşekkür ediyorum.
-
@destina insallah hocam o kadar emek veriyoruz ki insallah olur.allah herkesin gonlune gore versin insallah.