Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@clementine Ben de aynı şekilde yedek listedeyim. Yedeklerle ilgili bilgi edinen arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa sevinirim.
-
Az önce kurumla konuştum. Burada daha önce de yazıldığı gibi 15 Ekim gibi başlarsınız dediler ancak kadrolu memuriyette olan 2 haftalık taşınma süresi yokmuş. Benim gibi şehir dışından gelip ev tutacaklar buna dikkat etsin
-
@carpe-vita evwt hocam herkes ayni anda goreve baslicakmis.o yuzden sehir disindan gelenler evrak tesliminden sonra ev bulmaya calissinlar.
-
@eymenn0618 Hocam ilk maaş, kadroluda olduğu gibi peşin mi yatıyor acaba bilginiz var mı?
-
@carpe-vita hocam 15 ekim baslarsak ilk maasi alamayiz kasim 15 de cift maas aliri diye düşünüyorum. Maas konusunda bilginiz var mi
-
@eymenn0618 Muhtemelen böyle olur.
-
@eymenn0618 Olabilir hocam ama olmayabilir de çünkü idari hizmet sözleşmesi ile çalışacağız. Aradığımda sorsaydım keşke. Eğer arayacak arkadaş olursa ilk maaş olayını ve servis güzergahını sorup buraya yazarsa çok makbule geçer
-
@carpe-vita hocam benim arkadasim kyk sozlesmeli baslamisti o zaman cift maas aldi .cift maasin mantığı zaten su.emekli olurken son calistigin ay maas almiyosun.o yuzden cift maas verirler diye düşünüyorum. Maaslar hakkinda bilgisi olan var mi buro 4800 falandir galiba uzmanlarda 6300
-
@carpe-vita ben etligi sormustum servis icin etlikte calisan personel cok demislerdi servis var insallah guzergah eve yakin olur
-
@eymenn0618 Cevaplarınız için çok teşekkür ederim hocam. Ev bakmaya başladığımda tam güzergahı öğrenicem kurumdan. Kiraların bu kadar yüksek olduğunu bilmiyordum Ankara'da. Çankaya'da ev tutmak neredeyse imkansızmış. Hadi biz neyse Allah öğrencilerin yardımcısı olsun, gerçekten çok zor
-
@carpe-vita hocam balgatta kurum o civar pahali zor olur sizin icin.ben etlikte oturuyorum oturduğum muhitte wn uygun kira 1500 1750 oda bulmak cok zor.Allah yardimciniz olsun valla
-
@eymenn0618 Amin hocam. Ankara'da ev çok aslında da araban olması gerek. Eryaman, batıkent civarı çok uygun ama uzak bayağı. Oralarda arabasız yaşamak pek mümkün değil gibi
-
@carpe-vita araba kesinlikle iyi olur ama baslangicta servisle idare edilebilir cunku 6 da cok trafik oluyor. Kurum tam konya yolu uzerinde o yuzden bana servis mantikli geliyor
-
@eymenn0618 Hocam sadece iş için değil. 7/24 çalışmayacağız sonuçta. İnsanın kızılaya inesi gelse arabasız gidip gelmek zulüm gibi olur dediğim yerlerde. Neyse ben evrak sonrası detaylı bakıcam ama işimiz bayağı zor sanırım. Tekrar teşekkür ederim cevaplarınız için
-
@carpe-vita biz Keçiörene gideceğiz hocam gerekirse otobüs ile yapacak bişi yok en azından metro var Batıkente
-
Servis güzergahını öğrenen paylaşabilir mi
-
arkadaşlar kurumun uzman maaşları ne kadar öğrenen varsa yazabilir mi?
-
@hukukcu95 uzman yardımcısı demek istedim
-
maaş bilgisi için tek tahminim google aramalarım sonucunda gördüğüm 7000-7500 civarı rakamlar. birçok kişi evi maaşa göre tutacaktır diye düşünüyorum, o yüzden net bir rakam öğrenebilsek harika olur gerçekten.
-
@diamond15 sözleşmelilerin maaşı da neredeyse aynı oluyormus diye duymustum, sizce yeşil pasaportumuz mu olur?