Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
@birbilinmeyen bildiğim kadarıyla burs imkanlarından erasmus, jean monnet vs den yararlanamıyoruz. Yönetmelikte “kendi imkanlarıyla “ yazıyor. Bu da dış burs da yasak anlamına geliyor olabilir. Bu yurtdışı için. Yurtiçi ile ilgili bir şey yazmıyor. Yani ders dönemi için haftalık 1 gün izin olması gerek ama öyle bir ibare yoktu yönetmelikte. Daha iyi bilen biri varsa bilgilendirsin lütfen.
-
@twopod
m. 38/7
"Dış burslar veya kendi imkânları ile yurtdışında eğitim görmek isteyen personele, gerekli onay belgelerinin
Ajansa sunulması ve Ajans tarafından uygun bulunması kaydıyla en fazla iki yıla kadar aylıksız izin verilebilir. Bu süre, eğitimin devam ettiğinin belgelenmesi kaydıyla en fazla bir yıla kadar uzatılabilir." -
@dpercin yurtiçi lisansüstü? Saatlik izin gibi bir şey yer almıyor sanki?
-
@twopod yurtiçi yüksek lisans dersleri için kurum haftada 1 gün izin veriyor diye biliyorum
-
@birbilinmeyen inşallah öyledir
-
@twopod arkadaşlar unvan degisikligi oluyor mu .sozlesmeli oldugumuz icin bilmiyorum
-
@eymenn0618 mezun belgesini e-devletten kabul ederler mi?
-
@bella ederler ama yanina aslını götür.
-
@eymenn0618 arkadaslar mal bildirim beyannamesini memurlar netten mal bildirim beyannemesi yazin o formu dolduracakmisiz.farkli kuruma bagli olmadigimiza dair yazili beyanda kendi yazacagimiz dilekçe
-
@twopod Hocam ben sordum. Haftada iki yarım gün izin veriliyormuş. Günler sabit değilmiş. Sizin ders programınıza göre belirleniyormuş.
-
@twopod Hocam mülakat günü bir uzman Jean Monnet burslarından faydalanabileceğimizi hatta bir Jean Monnet bursiyerlerinin hala yurtdışında eğitimine devam ettiğini söylemişti.
-
@bella kurumdan onaylı diyordu. Aslının fotokopisini çektirip bir okul müdürüne aslı gibidir yaptırabilirsiniz, herhangi bir kamu kurumu da olur. Notere para vermeyin boşuna
-
@bella kurumu arayıp bilgi aldınız mı? E devletten alınan mezuniyet belgesi olur mu? Okula gidip mi almak lazım?
-
@twopod aslı gibidir yazılı diploma fotokopisi bitmişti, nolur nolmaz diye 5 fotokopiye 5 mühür bastırdım fakültede. Notere boşuna gitmeyin arkadaşın dediği gibi.
-
@nedesek harika. Çok teşekkürler. Bunları duymak güzel. Öyle bir yoksunluk yokmuş demek ki.
-
@marvelous evet aradım e-devletteki kabulmus
-
Arkadaşlar hem burayı hem de ticaret bakanligini kazanıp ticaretten feragat etmek isteyen var mı? Lütfen olsun son şansım ticaret bakanlığı
-
@bella hocam ben de aradım sordugumda direkt diploma dedi açan kişi, hatta ben de e devletteki mezuniyet belgesi olmaz mı diye sorunca mezun olduguna dair belgenin aslı nedir diplomadır diye de hafif bi cilaladı anlamadım ben simdi her arayana farklı mı deniyor?
-
@eymenn0618 biz hepsini götürelim arasından secsinler bari
-
Silinmiştir