Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
58 kişilik kısmı Uzman Yardımcılığı'na ayrılmış bir alım dostlar. Şartları sağlayanlar için hayırlı olsun.
-
@paretowilfredo https://www.ua.gov.tr/haberler/personel/
Kendi sitesinde sözleşmeli ibaresi var. Bu tam olarak ne anlama geliyor?
Her sene performansımıza göre sözleşme yenilenmeme durumuyla karşı karşıya mı kalacağız?Özlük hakları açısından bakanlık uzmanlıklarıyla kıyas yapabilir misiniz
-
@aka-0 bunu ben de merak ediyorum. bilgisi olan var mı acaba
-
idari hizmet sözleşmelerini yıllık yapacaklar hocam. Ama ileride kadroya alınır mı bilmem burası Türkiye sonuçta.
-
@aka-0 sözleşmeli demek 657ye tabi olmamak demek her sene yeniden sözleşme yapılacak anlamına gelmiyo bu
-
@muddei-hususi memur olmamak demek daha doğru olur yine 657de dayanağı var çünkü bunun
-
@paretowilfredo üstad bu meslek grubu hakları maaşı vb. hakkında halihazırda bir çalışmanız mevcut mudur? Değilse yapılma düşüncesi var mı, anladığım kadarıyla Dış İşleri bakanlığına bağlı pek fikir yürütemiyorum. Böyle bir çalışma mutlaka faydalı olacaktır.
-
Hocam rica etsem Bakanlık merkez uzmanlığı ile kıyaslanabilir misiniz bu açıdan
-
Benim bildiğim kadarıyla ptt uzman yardımcıları ihs ile çalışıyor ve maaşları ile dil tazminatları bir tık fazla.
-
@gomez_12 PTT de 3 yıldır ilan vermiyor cidden anlamıyorum o kadar kamu kurumu var. Açık da illa ki vardır herşeyi geçtim emekli olan bile vardır. Eğer ilan gelmiyorsa kurumiçinden alıyor diye düşünüyorum valla.
-
bu kurumda uzman yardımcısı/ uzman maaşı ne kadar?
-
@mirakar hocam ptt ilk kez 2018de almış zaten. ben de forumdaki başlığına bakmıştım da o dönemde yer sıkıntısı yaşanmış sanırım. 2019da göreve başladıklarını düşünürsek daha uzman olmamıştır alınanlar.seneye gelebilir belki ilan.
-
@mirakar hocam kurumların yayınladığı performans planlarına bakabilirsiniz mesela işkur istihdam uzman yardımcılığı açık kadro 118 ama en son 3 yıl önce ilan vermiş neye göre ilan veriyolar vermiyorlar bilemiyorum
-
Resmi Gazete'de bir düzeltme ilanı yayımlanmış. Ancak incelediğim kadarıyla uzman yardımcılığı ile alakalı kısımda bir değişiklik yok. Büro Görevlisi ve Sekreter alımı için puan türleri eklenmiş.
-
Sözleşmeli ibaresi insanı düşündürüyor. Bir de "uzman", "uzman yardımcısı" unvanına aldanmamak ve maaş ne düzeyde onu öğrenmek lazım. Çünkü B grubu alım için de "uzman" unvanı kullanılıyor.
-
Bu kurumdaki uzmanlık A grubu kadro dahilinde arkadaşlar hizmet sözleşmesi esasıyla her sene sözleşme imzalıyorlar ama tüm hakları diğer Bakanlıklardaki A grubu kariyer uzmanlığı gibi. Ajansta İnsan Kaynaklarında staj yaptığım için biliyorum. Ajans'ın kendi kadrosu bulunmuyor yani kapıdan girdiğinizde tüm personel sözleşmeli.
-
@nedesek iş nasıl peki
-
ben insan kaynaklarında bi uzmanın yanındaydım. çalışanlar çok nazik kaliteli eğitimli. diğer kamu kurumlarına benzemiyor daha genç daha dinamik. ben 15 gün staj yaptım. stajyerlere de çok yardımcı oluyorlardı. iş olarak yanında olduğum bayan uzman eğitim ve ik projelerine bakıyordu yanında iki yabancı uzman vardı. diğer birimlerdeki arkadaşlarla konuştuğumuza göre onlar da projelere bakıyorlardı. kurumun çoğu uzman uzman yardımcısı
-
Keşke gelse zor ya bu işsizlikte beklemek.
-
Valla artık canları nasıl isterse öyle ilan verdiklerini düşünüyorum. Yazı günah o kadar bekleyen var. 2017 İş Müfettiş Yardımcılığı süreci rezaleti örneğin. 3 yıl önce alımı yapılan kadronun kazananları geçen günlerde açıklandı. Müthiş bir sorumluluk örneği.