Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Ankara’da yaşayanlar bir fikir verebilir mi? Çayyolunda yaşamak Ajansa ve diğer merkezi yerlere ulaşım açısından nasıldır? Uzakta güzel evler olabiliyor çünkü.
-
@pomodoro çok ters arabanız varsa kolay ama en mantıklı çiğdem mahallesi 100 yıl ve Balgat cevresi
-
@blavk çoğu yer kapılmış maalesef, bir de Dikmen vadisi etrafı var. Servis oraya gelir mi meçhul
-
@pomodoro dikmen de güzel tercih bence hem daha ekonomik olur ya da milli kütüphane taraflarına bakın oralardan kesin servis vardır hem konumu da iyi cevizlidere Karapınar Akpınar mahallelerine bakabilirsiniz kuruma baya yakın
-
@blavk teşekkürler, bu konumlara da bir bakayım
-
Servisler personelin ikamet ettiği yere göre değil de belli başlı noktalara mı gidecek? Ben özelde çalışırken vardı bu sistem. Yarı yolu otobüs ile mı gideceğim? Bence personelin durumuna göre ek servis düzenleme vs yapılır.
-
@marvelous sanmam belli konumları vardır geçiş güzergahi
-
@twopod personel dosyasında geleneksel olarak diploma veya diplomanın aslı gibidir baskılı örneği bulunur.
-
@ugurlu3434 hocam ben aradım özellikle sordum yine bugun, diploma değil gerek yok ona dediler. Biz e devlet cıktınızı tarayınca zaten görebiliyoruz dediler
-
E devlet diplomasını kabul etmeyen bir kurum görmedim hiç, kesinlikle kabul olur bence
-
Dilekçede tam olarak hangi ifadeleri kullandınız
-
arkadaşlar, bildiğim kadarıyla konuyla ilgili kurulmuş bir whatsapp grubu yok. kazananların dayanışma ve yardımlaşması için bir grup açayım diyorum zira burayı kontrol etmekten yoruldum. numaralarınızı özelden gönderebilir misiniz? Ahmet Çağrı Azman ben.
-
Yedek listedeyim ben de. Ticareti kazanan 4 arkadaş var yanlış görmediysem. feragat edecekler mi ? Yedek listesinde arkalardayım gelirse sürpriz olur ama ne zaman belli olur bu yedek işi ?
-
@diamond15 cok iyi plur hocam
-
Merhabalar, yazılı sınav sonucunda üst sıralarda olup mülakat sonucuna itiraz eden oldu mu?
-
@quovadis 4 Ekim evrak teslimin son tarihi . 5 Ekim’de belli olur gibi .
-
@eymenn0618 sağ ol hocam grubu kurdum numaranı gönderirsen ekleyeyim
-
@fleabag, içinde söyledi: Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
Merhabalar, yazılı sınav sonucunda üst sıralarda olup mülakat sonucuna itiraz eden oldu mu?
Mülakatı iyi geçen, yazılı sınavda üst sıralarda olan fakat listede adı olmayanlar bana ulaşabilirse sevinirim. Bugün itiraz için son gün. Dilekçeler elden teslim ediliyor. İtiraz ettiyseniz de dilekçe içeriği hakkında yazarsanız müteşekkir olurum. Herkese iyi günler.
-
Yedeklerle ilgili kimsenin haberi yok mu Allah aşkına ?
-
@quovadis yedekleri 6 Ekimde aramaya başlarlar. Şu an belge gönderme süresi dahi başlamadı.