Arkadaşlar merhaba,
Başvuruyu tamamladiktan sonra hes kodu, engel durumu ve başkanlıgımizda çalışma isteği kutucuklari boş görünüyor bende. Acaba sizde de öyle mi?
Türk Ulusal Ajansı Uzman Yardımcılığı, Avukat ve Büro Personeli Alım İlanı 2021
-
Arkadaşlar merhaba,
Başvuruyu tamamladiktan sonra hes kodu, engel durumu ve başkanlıgımizda çalışma isteği kutucuklari boş görünüyor bende. Acaba sizde de öyle mi? -
@nildesperandum bende oyle bse olmadi. Tekrar girdiginzde basvurunuzu görebiliyorsaniz sıkıntı olmaz.
-
2013 te yapilan sinav sorularina ulasabilen oldu mu arkadaşlar? 100 soru sorulmuş ve test olms o yıl.
-
@theturinhorse bu senede test hocam ilanda öyle yazıyor
-
@kamucubey evet test de keske o sorulara ulasabilsek be hocam. Aradim ama bulamadim.
-
@theturinhorse hallettim şimdi, teşekkür ederim cevabınız için
-
Bu alımın nihai sonucu Eylül'e kadar tamamlanmış olur mu
-
Eylülde askerlik tecili bitiyor o nedenle soruyorum yazılıdan sonraki mülakat eylüle açıklanmış olur mu diye
-
@Nedesek hocam sizin bir öngörünüz var mı
-
@carpe-vita Hocam bilemiyorum ben de. Süreçte çoğu kurum takvimlerinden çok şaştılar. Sınavlar ertelendi mülakatlar ertelendi. Tahmin etmek çok güç.
-
@nedesek Hocam peki benim tecilim bittiğinde mülakatlar açıklanmış olsa ve kazanmış olsam hakkımı kaybeder miyim?
-
@carpe-vita Hocam kuruma sordunuz mu hiç? Açıkcası askerlikle ilgili hususları tam bilemiyorum. Pandemi döneminde bir kolaylık sağlarlar diye düşünüyorum.
-
@nedesek Sormadım hocam haklısınız. İnsan kaynaklarında çalıştım diyince belki biliyorsunuzdur diye düşündüm. Teşekkür ederim ilginiz için
-
Ben de eski sınavlarını merak ediyorum. Tek sınav mı olmuş bugüne kadar uzman yardımcıları için? Sınav nasılmış? Kim Yapmış? Bilgisi olan arkadaş var mı acaba?
-
@nedesek 2013te ilk sinav yapılmış ÖSYM tarafından test seklinde.100 soru 110 dakika verilmis. Sorulara ulasabilsek gerçekten iyi olacakti ancak bulamadim ben. 2013 ten sonra baska sinav yapildi mi bilmyrm.
-
@nildesperandum Bende de o çalışma isteği kutucuğu yarım gözüküyor hocam, bu konuda mail attım chrome üzerinden girmemi telefondan giriyorsam ondan öyle görünebileceğini belirttiler, işlemi bilgisayar üzerinden tamamlamıştım. Bir sorun olmaz diye umut ediyorum.
-
@gguness ben o kısmı biraz uzun tutmuşum o yüzden sıkıntı olmuş, kısaltınca düzeldi basvuru ekraninda. Formu indirince bende de yarim görünüyor ama sorun çıkacağını sanmıyorum.
-
Arkadaşlar ben sisteme özgeçmiş ve fotoğraf dışında belge yüklemedim, diğerlerlerini sistemden çekti. Doğru mudur? Bir de askerlik alanı en son formda gözükmüyor sizde de öyle mi?
-
@carpe-vita askerlik ile ilgili bilmiyorum tabi de ama özgeçmiş ve fotoğrafı yükledim ben de diğer belgeleri otomatik çekmiş
-
Arkadaşlar büro için sadece genel yetenek genel kültür çalışıcaz matematik yok zaten dimi, bir de benim başvuru sayım 27553 bu kadar kişi başvuru yaptı mı ya gerçekten?