24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@thyasbr evet hocam o benim işte :):)
-
@Hassaa kirmizisal
-
Kurumla hiçbir bağlantısı olmadığını düşündüğüm bir yakınım da çok geç açıklanacak dedi nerden ne duymuş hiç bilmiyorum ama olmayan ümidimi de tükettim. Allah sabır
-
@thyasbr hocam fazla dillendirme :):):):)
-
@Harun-Resid hocam bana öyle söylendi duyum aldıkça paylaşıcam inşallah doğru çıkar yaa acaba daha önce idari tek mi yoksa diğer sınavlarla birlikte mi açıklandı ?
-
@Hassaa tek aciklanirdi diye biliyorum hatta 1 hafta gibi bi surede aciklanmis.
-
@thyasbr sağol kardeşim hayırlısı bana mayıs çok uç geliyo duyuma tutunmaya çalışıyom ...
-
Mayıs sonu
-
Bu iş mayıs sonuna kalırsa kpss vmy sgk müfettişlik sınavlarına çalışmaya devam edeyim ben. Adli grubu bekletecekler bize belli oldu.
-
@Hassaa avukatlarda idari adli pespese oldu mulakatlar o nedenle onlarin birlikte aciklandigini dusunuyorum. Bizimkinin adliyle beraber aciklanmasi icin bi sebep yok gorunuyor. Ama iste yine de belli olmaz bu isler.
-
@paretowilfredo hocam gozunu seveyim bi ortaliga haber saliver. İlla ki bilen vardir.
-
@Hassaa memurlar'da okumuştum ben de. "Mayısı bulur" kısmını görünce başta yuh dedim sonra nisanın 27'sinde olduğumuz aklıma gelince rahatladım. Üç beş günümüz kaldı şunun şurasında desene
-
@FC-Real-GDP :):) inşallah hocam Rabbim tez vakitte yüzümüzü güldürür .
-
@Harun-Resid hocam mesajı yeni gördüm de mayıs sonu derken önceki mesaja eksik yazmıştım onu tamamlamak için yazdım yani benim duyumum hala mayıs başı tabi değişme olmazsa
-
Avukatlar için yayınlanan yeni duyuruyu görünce elim titredi resmen. Allahım sen sabır ver.
-
@Harun-Resid ayni seyi ben de yasadim. Allah hepimize sabir versin.
-
@Harun-Resid @thyasbr ben de
-
Pgm bugün avukatlara çalışıyor. Bu defa da 3 haziran avukat duyurusu. Of of
-
Memurnet e baktınız mı arkadaşlar ? İnşallah haftaya gelicek gibi görünüyo hadi hayırlısı...
-
Yine çok uzun yazdım ve sildim. Sadece sabır