24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Pareto hocam hoşgeldin cidden özlettin:))idari mezun ile ilgili bi duyumun var mı sizce avukatlarla birlikte açıklanır mı?
-
Avukatlıktan geçenlerin acıklanmış. Belki bizimkide gelir bu hafta. Basarili Listesinde olalmda sonra gelsede olur...
-
Avukatlarınki geldi. Hadi mezun idari de gelsin
-
Tc ile sorgulanıyor avukatların sonuçları acaba liste olarak açıklanmayacak mı?
-
Kazanan arkadaslari tebrik ediyorum. Mezun idaride en yakin zamanda aciklanir insallah.
-
@Harun-Resid liste yayinlandi hocam
-
@paretowilfredo hocam mezun idarinin aciklanmasi icin adlinin mulakatlarinin bitmesini beklerler mi sence? Eger oyle olursa bir bucuk ay daha bekleriz. Cok yipratir.
-
@thyasbr Liste nerede hocam bulamadım da ben?
-
@Harun-Resid pgmde sonuclardan sonra liste seklinde yayinlandi kazananlar hocam. Avukat idari 61 kisi kazanmis. Farkli tarayicidan girmeyi dene siteye.
-
@thyasbr tamamen tarayıcı ile alakalıymış. Garip bir durum
-
@thyasbr öyle bir soylenti var
-
@cfb_1907 adliyle birlikte aciklanacagina dair mi?
-
@thyasbr evet öyle diyen bir grup mevcut
-
@cfb_1907 eger oyleyse zor gunler bizi bekliyor
-
@thyasbr dostum ayrı ayrı yayımlanabileceğini düşünüyorum ben daha evvel de söylediğim gibi. Çünkü 4 grup tamamen birbirinden ayrı gözle değerlendiriliyor. Adli için İdari'nin bekletileceğini sanmıyorum.
-
@paretowilfredo hocam bende böyle düşünüyorum ama beraber açıklanacak diyenlerde az değil. Başarılı listesinde olayımda isterse ramazanda açıklasınlar. Yeterki kazanayım Allah'ın izniyle
-
@cfb_1907 Beklenti 4 grup için de briliktelikti hatta ama mümkün olamayacağını düşündüğümü söylemiştim. Adli-İdari için de fikrim aynı. Çünkü 4 grup birbirinden çok farklı eğitimlerle karşılaşıyor. Bu ayrım Akademi noktasında olduğundan birlikte olmasının zaten bir mantığı yok.
İnşallah kardeşim. Temennim aynı yönde hepiniz için. Allah hayırlısını versin hakkınızda.
-
@cfb_1907 kardeşim inşallah yaa kazanalım hayırlısıyla günü o kadar önemli değil
-
@paretowilfredo hocam idari mezun ile ilgi bilgilerini bekliyoz bizi habersiz bırakma ...inşallah dediğiniz gibi olur aksi halde o kadar beklemek işsiz güçsüz ...
-
@Hassaa Kardeşim Ankara'da olmayınca iletişim sorunları yaşıyorum. Ankara'da iken icabında gidip kaynağından alıp geliyorduk. Ama malesef net bir bilgi ulaşmadı bana henüz.