24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@Yoluzunyol normalde 200 kişilik alımlarda mülakata kalan iibf ortalama 120 civarı olur 40 kişi alınırdı . Ancak bu yıl sanıyorum gerek hukukun çok kolay olması gerek verginin uygulamaya dönük olması , üstüne guy vs ilanının gelmemesi işleri değiştirdi . mülakata kalanın yarısı iibf .
-
@aliveli bu bilgiye nerden ulaşıyoruz peki ? yarısının İİBF olduğuna yani.
-
@Yoluzunyol erişilmesi zor bir bilgi değil
-
@aliveli ben erisemedim hocam merak ettiğim de buydu aslında bana da kaynak gosterirseniz çok sevinirim.
-
Ben mülakatları sevmim
-
@sezginci neden peki
-
,,,,,,,,,,,,,,,,,
-
@Avexer hayır tahmin değil , mayıs sınavında bu sayı 122 idi bu sınavda çok ama çok daha fazla.
-
@aliveli mayıs sınavında 189 du. Bence sallamayın. Ben bizzat bimer e sordum cevabını bekliyorum. 4-5 günde öğrenilecek bişey değil bu. Erişilmesi zor değil ama çabuk erişilmesi zor
-
@cfb_1907 hocam Bimere sorarak öğrenebilecegimizi hiç düşünmedim ben çok teşekkürler.
-
@Yoluzunyol ben basşvuru sayısınıda bimer e sormuştum hocam. virgülüne kadar söylemişlerdi. 1 ay ı buluyor bazen cevaplamaları ama cevap veriyorlar
-
@aliveli ne kadar hocam sayı,kesin bilgi diyorsanız paylaşır mısınız?
-
@paretowilfredo kardeşim Adalet bakanlığının önümüzdeki günlerde yayımlayacağı ilanda mülakat için gerekli evraklarla mülakat tarihleri aynı anda açıklanır mı ?
-
Arkadaslar sormadan edemeyecegim. Mulakatta illaki kirmizi yada bordo kravat mi takmak gerekir. Nerde okuduysam bu sekilde yaziyor.
-
Arkadaşlar meraba öncelikle kazanan herkesi tebrik ediyorum:) idari hakimlik mülakatı için bulabilrceğmiz bir not ya da çıkmış soru falan tavsiye edeceğiniz kitap yok mu ( malum ilk mülakatım doğal olarak korkuyom ) pareto başkan size güveniyoruz...
-
@Haakimm çıkmış soru arşivi bende var ayrıca sinan sakin mülakatlara hazırlık kitabı kişisel tavsiyemdir .aslında çıkmışları scanner ile tarayıp atmak lazım ama saatler sürer
-
@thyasbr 10 kişinin 8'i o şekilde gidiyor .
-
Çıkmış soru arşivi var mı hakimliğin? Mülakat ile ilgili yazı yazılacaktı yazıldı mı acaba?
-
@aliveli muhtemelen diger 2 kisiden olucam
-
@Harun-Resid pareto uğraşıyordu bende bir scanner bulup onları tarayım .