24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@mahmut.htt son alımda mülakata 280 civarı iibf mezunu aday kalmıştı bu sayı önceki sınavlarda 120-130 civarında oluyordu anladığım kadarıyla 320 hukuk mezununa kalan 160 kontenjanı kullanmak istememişler.
-
@Harun-Resid sağolasın kardeşim ben de sizin adınıza çok üzüldüm Rabbim inşallah sizede nasip eder
-
@Suigeneris 80 net hocam üç buçuk sapma gelmiş
-
@aliveli 40 iibfli alınmış mıdır acaba
-
@mahmut.htt 280 iibf arasından 40 kişide alınmıştır heralde.
-
@aliveli yani mantıklı olanda bu inşallah dediğin gibi olmuştur ilk 40a giremedik diye üzülürüz en azından
-
@aliveli Hukuk mezunlarına kullanmak istememeleri iibf nin lehine diyebilir miyiz? Bu kotanın kalkabileceğini de gösteriyor bence. Olay yazdığınız gibiyse tabi.
-
@uzmanyrdd benim ifade ettiğim şuydu normalde mülakat 3te bir şans var her iki grup için bu genelde böyleydi ilk kez sınavda orantısız bir zorluk sebebiyle hukukta 2de bir gibi bir oran çıkmış ortaya. İdari acil açık yok zaten sadece açık var muhtemelen biraz kontenjan yıl sonuna saklanmış.
-
Hadi hayırlısı, @paretowilfredo @aliveli arkadaşlar staj süresi ne kadar oluyor mezunlarda?? Yönetmeliğe baktım 2 yıl olarak görünüyor, ancak son staj gören mezunlarda 15 ay olmuş emin olamadım
-
@gözlüklü 15 ay oluyor genelde ancak adli mezunlar ihtiyaç sebebiyle tez elden atanıyor.
-
Kazanan tüm arkadaşları tebrik ediyorum
-
@aliveli peki bunun kaç ayı ilk derece mahkemelerde?
-
@gözlüklü hocam çok karışıktı ve belirlenen programa tam uyulmuyor yazı geç geliyor 2 aylık staj oluyor sana 3 ay. Plan program yok malesef.
-
@Sucuklu_Oralet Daha kaymakamliktan eleneli 7 gun oldu ama hungur hungur aglattin beni ...
-
%20 ibf kontenjanı alınan 120 kişiye göre mi yoksa ilandaki 200 kişiye göre mi belirleniyor. bence 120 kişinin en fazla %20 si ibfli.
-
@mr08 Ah be Güzel Kardeşim, Üzüldüm Kaymakamlıktan elendiğine. Yazmayayım Diye Kendimi zor tuttum, Kalem bu onunda içi dolmuş öyle Dökmek istedi içini. Üzdüysem Hakkını Helal et dostum....!
-
@Sucuklu_Oralet bin kere helal olsun ayni renkleri ben de giyip gitmistim ama olmayinca olmuyo vardir bizim icin de bi hayirlisi..
-
@Harun-Resid hocam size cok uzuldum Insallah sayistaydan alirsiniz guzel haberi
-
@mr08 Yol Yoldaşım, Dava arkadaşım. Bir kapı kapatan Rabbim'in Başka kapılar açmak üzere bir bildiği vardır.
Bugün Elendiğimde, Annemin elini öpmeye gittim. Kokladım Cennet Kokusunu, Hakkını helal et anne Yine olmadı dedim. Yine üzdüm sizleri.
Hak etmiyorum anne örtme üstümü gece, Hak etmiyorum anne getirme Meyve tabağını ders çalışırken, Hak Etmiyorum anne vermeyin Harçlığı, Sınav için gittiğim Yol parasını. Hak etmiyorum anne deme "Oğul" hiç bir oğul üzer mi Annesini ?ANNE : Alnımın ortasında öyle bir öptü ki, Sen var ol oğlum. Rabbim Bahtını yolunu açık etsin, Bize iyi oğul ol hep. Biz makam Mevki Bilmeyiz. Asıl sen Hakkını helal et oğul, baban işçi annen ev hanımı, hayatın torpilsiz. Böylesi belki de daha güzel bee Oğul...!
Anafikir Belli : Aile ve sağlıktan öte yoktur.
-
@Sucuklu_Oralet içim parçalandı be kardeşim valla tamamını okuyamadım ne diyim Rabbim daha güzelini nasip etsin inşallah