24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@Sucuklu_Oralet başkan ağlatacaksın bizi. Benim de olmadı.
-
@Hassaa Eyw Dostum, Seninde hayırlı uğurlu olsun. Allah yolunu açık etsin.
@FC-Real-GDP Geçmiş olsun be kardeşim. Kalem bir günlük İdari izinde Yazdıkça yazıyor. Üzüyorsam Affola.
-
@kismetnasip vallahi ben o kadar üzülmedim sadece çok beklettiler o canımı sıktı. Almayacaktınız erken haber verin bizde işimize gücümüze bakalım Bu saatten sonra onlar beni kaybeder İyi atar yaptım hee
-
@Harun-Resid evet madem almayacaktiniz neden bukadar gec acikladiniz hakkinizda cok daha iyisi olcaktir, ben nedense sizin icin hakimlikten cok sayistay olcak gibi hissediyodum. Insallah o hissim yanilmaz ve sayistay olur:) giden gitmistir gittigi gun bitmistir diyip atara bende katkida bulunayim hakkimizda hayirlisi:)
-
@kismetnasip ben kendime referans birilerini bulamadıkça beni sayıştay denetçiliğine de almazlar Sınavları geçer mülakatlarda elenirim Neyse hayırlısı artık. Görelim mevla neyler Sağolun bu arada tşkrler
-
@Hassaa Bide Su tarihi nasıl planladin? Tüm aylara mı yaydin ne bilim sadece soru mu cozdun ?
-
Tecrübeli arkadaşların yorumunu bekliyorum.
Themis anayasa
Themis idare
Themis idare yargı
Themis medeni usul hukuku
Themis ceza genel
Zapata medeni hukuk
Zapata borclar hukuku
Değerli arkadaşlar bu kitapları 3 defa bitirdim . Fakat hiç soru cozemedim. Sorulara bakıyorum . Bilgileri icraata dokemiyorum . Acaba şimdide soru çözümü üzerinde demi böyle bir uygulama yapmam lazım . Anlam veremedim . Niye böyle oldu ?
Not : kitap sayfa sayısı 3500 sayfa . Acaba 3 defa yetersiz mı ? -
Kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum,inşallah layığı ile görevlerinizi yerine getirmek nasip olur. Yüksek bir sınav puanım olmasına ve mülakat grubumda soruya tek düzgün cevap veren ben olmama rağmen benim de olmadı.
'Olmuyorsa olmuyordur vardır Allah'ın bir bildiği,isyan etme sakın,sonra anlarsın senin için yapılan iyiliği' sözüyle kendimi avutuyorum,umarım hak edip de kazanamayan herkes için çok daha iyi kapılar açılır ve geriye dönüp baktığımızda 'iyi ki' deriz. -
@SEO üzüldüm adina. Bence kendini avutmuyorsun . Vardır bir hayri bununda. Bilgilerini sıcak tutup tekrar denemelisin. Bu arada benim iletime cevap vermek istersen memnun olurum . Şimdiden teşekkürler.
-
@Suigeneris tarihin pusulası konu anlatımlı yı hergün sabah aç karna ilk onu 1-2 sayfa çalışıp sonra diğer derslere başladım soru çözdüm tabiki o da bulduğum her kaynaktan çözmeye çalıştım yani hiç bırakmadım tarihi ezberim pek olmadığı için sürekli tekrar ediyordum az çalışıyordum ama her gün ...
-
@Hassaa tebrik ederim adamın dibisin be! İdari yargı hakimi seni
-
@Hassaa aç karna 1 doz tarih mi
-
@kilici merhaba bir memurlar nettesin bir burda tecrübeli olduğunu düşünüyorum . Benim şu kitap listeli iletime yorumunu bekliyorum ..
-
@Suigeneris hocam kitap listesi çok iyi. Ama yalnızca konu anlatımla olmuyor bol soru çözün. Soruyla beraber kanun da çok önemli.
-
@Suigeneris eyvallah hocam,insan hevesini ümidini kaybediyor ister istemez ama pes etmeyeceğiz elbette,umarım hepimiz hak ettigimize ulasırız.
Hocam çalıstığınız kaynaklar gayet yeterli kaynaklar ancak bu iş soru çözmekte bitiyor tecrübeme dayanarak.Benim de ilk hazırlanışımdı bu sene, hakimlik kampından konu calıştım bir kere bitirdim ve sonraki süreçte hep soru çözdüm,muratın hukuk soru kitaplarını,justice'i ve konsensusun çıkmıs sorular kitabını çözdüm,88 puan aldım sınavda,yani olabildiğince çok soru görmeye çalış derim,çözemiyorum diye pes etme,gerekirse çözümlerine bakarak çöz ilk seferde ama sadece konu çalısmak yeterli olmuyor,soruya dökebilmek önemli olan. -
@kilici hocam peki bu kitap listesi için 3 tür yetersiz sanırım. Kanun çalışmasını yapicam zaten bekliyor o . Ayrıca soru bankası olarak themisin justicesi-karine-hakimim soru bankalariyla süslemeyi düşünüyorum.
-
@SEO Ozaman bu kitaplara son turu daha atıp . Cozebildigim kadar soru cozeyim diyorsun . Kanun çalışması yaptınız mı peki ?
-
@Suigeneris evet justice çok iyi bir kitap benim açımdan olmazsa olmaz. Diğer soru bankaları olmasa da olur.
-
@kilici valla themis justice hep themisin konu anlatım açıklamaları . Justice soru bankası şuan bana çok kolay geliyor . O yüzden konu kitapları tekrarlarını justiceden yapıp . Yanina yine Soru bankası koyacağım . Çok teşekkür ederim . Değerli yprumlarin için .
-
@Suigeneris aynen hocam soruya odaklayın kendinizi yeterince konu çalışmıssınız zaten alt yapı oluşmuştur,bir tekrardan sonra soruya dönün.özellikle son 1 ay kala da çıkmış soru çözün sadece,konsensusu 1 ayda 2 defa cok rahat bitirirsiniz zaten,onu sona bırakın yani,justice biraz ağır bir kitap digerlerine göre ama sağlam bir kitap. Medeni usul dışında da kanun okumadım,kitaplar yeterli gelmişti.