24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
Ben sınava hazırlanırken bu kadar sıkıntı çekmedim. Ne yorucu bir süreç
-
@Harun-Resid aynen valla
-
@paretowilfredo adliyle aciklanma durumu soz konusu olabilir mi peki?
-
@cfb_1907 ne zaman olur bilmiyorum ama diğer kurumlar sıkıntı çıkarsa yerine alınabilecek kişiyide soruşturuyor ama hakinlikte bilmiyorum
-
Face hesabı olanlar murat kaymak hocaya sorabilirler mi? Gerci son zamanlarda o da pek tutturamiyor ama hic yoktan iyidir
-
@cfb_1907 bugun soruldu ama cevap vermedi henuz. 2 kisi sordu
-
@thyasbr tesekkur ederim
-
@cfb_1907 ne demek hocam haber gelirse yazarim
-
@thyasbr eyvallah kardesim
-
Facebookta biri bugun yada yarin yazmis ama bence tahmin. Murat hocadan da hala ses yok
-
@thyasbr tam ben de cevap butonuna tıkladım sorucaktım size murat hocadan yok mu ses diye ? Geldi sizden cevap:)
-
@Hassaa tevafuk olmus hocam. Bu arada bugun yarin aciklanicak diyen arkadas tahmin degil soyledigim dedi ama kaynak belirtmedi. Cimbizla laf aliyoruz
-
@thyasbr sağol hocam yaa tmm kaynay söylemesin de bari bizi inandırsa yani kesin sağlam bi yerden gibi bişey dese ..dünya mı yıkılır
-
Gelmedi mi murat hocadan farklı bi haber arkadaşlar??
-
@Hassaa 2 duyum varmis 15 mayisa kadar sonuc gelebilirmis yada 21 mayistan sonra olabilirmis. Miş miş yani. Bunlari diyenlerde face grubunda olup murat hocaya ozelden yazanlarmis.
-
@thyasbr memurnetteki haberden bi farkı yok yani ... zaten bugünde geçti bi umut yarın ...
-
Eski bi Türkü var bir dost bulamadım gün akşam oldu diye. Bizimki de öyle oldu bir sonuç olamadık gün akşam oldu.
-
Sonuçların gece açıklanma ihtimali var mı? Mesai saatleri bitince kontrol etmeyi bırakıyorum ben
-
@Harun-Resid hiç zannetmiyom açıklamazlar mesai saati dışında . Ben de bırakıyom 5 ten sonra
-
@Hassaa murat hicaya son gelen duyum surecin bittigi yarina aciklanabilecegi ama buyuk ihtimalle aciklanmanin haftaya kaldigi