24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@Harun-Resid yazsaydım kardeşim okurduk zaten geçmiyo zaman:)
-
@Hassaa aynen bu hafta aciklanacagina dair soylemler var forumlarda ama bakalim..
-
Bu mülakat ve sonuç açıklama işlerinin bu kadar uzun sürmesi işin içine her türlü haksızlığın girmesine sebep oluyor. Referansı sağlam adam zaten her türlü o listede oluyor. Referansı olmayıp aylarca bu sonuçları bekleyenlere olan oluyor. Önümüzde vmy sgk var ve tam anlamıyla oturup ders çalışamıyorum. Almayacaksanız da almıyoruz diyin biz de yolumuza bakalım. Çok dertliyim ben ya
-
@Harun-Resid hocam sizden bi farkım yok guy ada başvurdum ama hüç çalışamıyom
-
@Harun-Resid sonuclarin gec aciklanmasi bize buyuk zaman kaybettiriyor. Cunku tamamen sonuc odakli yasiyoruz baska sinavlara yonelemiyoruz. Bu hafta gelsin bu belirsizlik bitsin.
-
@thyasbr çok doğru dedin aynen bi türlü başka bişeye odaklanamıyom
-
Dostlar bizim liste bakanlıktaysa acıklanması nekadar surer sizce ? Orda tekrar değerlendirme yapılırmı yoksa beklenen teksey bakan beyin imzası mıdır ? Diger sitedede sordumda bir trol cevap verdi. Basta @paretowilfredo kardesimiz olmak uzere tecrubeli arkadaslar cevaplarsa memnun oluruz
-
@cfb_1907 Kardeşim Bakanlık aşamasına gelindiyse ki o evredeyiz bence de. çok beklenmez sanırım. KHK lar da listeye son şeklinin verilmesinde son adımlardandı. Artık az bürokrasiden sonra sonuç gelecektir.
-
@paretowilfredo hocam var mı bi duyumunuz ?
-
Helak olduk beklemekten sizce bu hafta açıklanma ihtimali var mı? Seni sıktıysak kusura bakma
-
@Hassaa Net olarak yok ama az kaldığını duydum ben de. Bu sene nokta atış tarihe tövbe ettim artık Sınav sonucu açıklanırken yaşananlardan sonra.
-
@paretowilfredo haklısın hocam sen de insanlar gerçek ten nokta atış olmayınca cidden biraz saldırganlaşıyo .. yok zaten tarih nettliyi değil isteğimiz duyumlar mayıs sonunda beklemeye başlayın olunca diğer hiç bir sınava odaklanamıyoz ...
-
@paretowilfredo Bu hafta açıklanabilir diyebilir miyiz hocam duyumlarına hasret kaldık
-
@falcon Dostum bu yıl diğer senelerden çok farklı hakikaten. Kurumlar gizlilik konusunda çok katı. Bu da makûl aslında. Çünkü bir bürokratın sorumluluğunda bir bilginin sızması o kişiyi direkt olarak yaftalayabilir ve zor durumda bırakabilir. Açıkçası bize de bir şey söyleyen büyüklerimiz bunu tembihliyorlar. Bu katılık zincirindeyiz biz de mecburen. O nedenle net bir şey diyemem ama az kaldığı kanaatindeyim diyeyim.
-
@paretowilfredo tesekkur ederim kardesim
-
@paretowilfredo hocam bize umut oldun
-
Gün için de resmen mevsim gibi değişti duygularımız bi adlilerle açıklanıcak bi mayıs sonu birbde yakındır açıklanması ... duyumları inşallah hayırlısıyla olur da beklerizz...
-
@paretowilfredo hocam son khk ile kasim ayinda baslatilanda baya kisi ihrac edilmis idari hakimlikten. Darbe sonrasi guvenlik sorusturmasi yapilipta atanan kisiler bunlar, mayis 2015 sinavi. Yani gercekten ulke cok zor bi donemden geciyor, hayrolsun insallah
Mulakatlarinizda hayirla sonuclanir arkadaslar insallah
-
Arkadaşlar 16 mayıs dedi memurnet e bi arkadaş ve listeler bakanlıktaymış .
-
@Hassaa aynı kisi mayıs sonu diyordu. Ayrica gecen hafta liste yok bakanlikta diyorduki bunu kendiside yazms. Liste bakanliktaysa niye 16 mayis beklensin. Hocam sende heyecandan kim ne derse inanıyosun ya