24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
@Hassaa eger liste hazirsa 16 mayis beklenmez. @paretowilfredo nun dedigi gbi bir kac burokratik islemden sonra yayinlanmasi gerekir.
-
@cfb_1907 yok be hocam ne inanması sonuçta onlarda diyo duyum işte... ama umut ediyom sadece ve başka sınavlara da konsantre olmayı bırak çalışamıyom bana da başka iş kalmıyo ki ...biri bugün açıklanıcak dese yine umut edicem ama tüm umudumu bağlamam ...
-
Ben de bir zar atıp bugün mesai bitmeden önce açıklanır diyorum bi duyumum falan yok tamamen kendimi motive etme amaçlı :)))
-
@Harun-Sayıştay dan haber var mı dostum:)))
-
@KNUT-Wicksell yok vallahi beni aramadılar bile öngörüşme için sanırım beni unuttular
-
Arkadas bu ne ya. 1 ay bitti 600 kisinin sonucu aciklanamadi. Liste hazirsa neyi bekliyorlar acaba? Beklemekten mahvolduk.
-
@thyasbr belki bugunku kongre etkilemistir...
-
Bu gün de bitti
-
@paretowilfredo yeni bir gelisme yok mu? Bu hafta gelir mi hocam?
-
@eagle hic bir gelisme yok. Tukendik.
-
@paretowilfredo hocam zaten burda bizbizeyiz sen çıtlat bişeyler bize güldüğüme bakma ağlanacak haldeyim
-
Paretto hocam aynen bari deki bu hafta beklemeyin biz de bekleneyelim artık valla çok yorulduk duyumlardan
-
Dostlar net bir bilgi veremem ancak yakın olduğunu biliyorum. En azından bana söylenen son şey yakın olduğuydu. Bu hafta açıklanır diye umuyordum ben açıkçası. Bu haftadan da sarkarsa bir daha soruşturalım. Ama bu yıl hiçbir açıklanma mantığı bir düzeni yok hiçbir alımın
-
Güvenlik soruşturmaları tamamlanmadı arkadaşlar beklenen başka bir şey değil bilindiği kadarıyla
-
@paretowilfredo sağolasın hocam
-
@aliveli neymis o baske sey hocam ?
-
@aliveli hocam tamamlandı mı tamamlanmadı mı ? Tam anlayamadım v e sizce beklenen ne?
-
@Hassaa hocam bir kelime cümlenin hayatını kaydırıyor düzelttim şimdi
-
@aliveli Anladım şimdi hocam:)
-
@aliveli hocam peki nezamana tamamlanir sizce? Birde sorusturmalar tamamlanmadiysa liste neden hazirlanip gonderilsinki kafamda deli sorular