24 Aralık Hakimlik Sınavı Mülakatları
-
başarısız
-
Kazanan Arkadaşları Tebrik Ediyorum.
SATILIK TAKIM ELBİSE
İşçi bir babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 İle Alınmış.
Beden Ölçüsü 52, Normalde üstüme Tam Oturduğunu Düşünmüştüm.
Ancak, Bedenime Kat Kat Büyük Görülmüştür.
Buram Buram Basiretsizlik Kokar. Halbuki Anam Ne güzelde Koktuğumu Söylerdi Giyince.
Önünde İlikleri Yoktur, Sadece Hak Yolunda, Allah Katında Saygıdan İliklenecek Yedek Bir Düğmesi Vardı. (Torpilsizdir)
Rengi laciverttir, Mavinin Huy Olduğu Bedenime Yakışan, Ancak başkaları tarafından Yakıştırılmayan.
Geniş dünya görüşüme göre, Basmakalıplığı Darlığı Sevmediğimden, Paçaları Biraz boldur. Türk Usulü, İtalyan Usulündan Uzak.
Kravat Bordo renktir. Renk tercihini Meslek uğrunda "Bordo Bereli" gibi hissettiğimden. Ülke Aşkı, Görev Aşkı.
Anla işte Kardeşim Nasip Değilmiş, Yoksa Satar mıyım ?
"İşçi Bir Babanın Haczedilemeyen Asgari Ücretinin 3/4 ile Alınmış, Anamın giydiğimde gözünü dolduran, Çok yakışmış Oğul diyen ""Dünya Değerlisini""
Üstüne Hayaller, Emekler, Kazanırken Mutluluklar. Tebessümler Verilecektir.
Kaybedilirken, Hayal Kırıklığı, Üzüntüler... Sahibinden Kalacaktır.Arkadaşlar 3 Deneme. 3 Başarısızlık. Vardır Bunda da Bir Hayır, Vardır Vatanımın Milletimin Devlet Erkanlarımın Bir Bildiği.
Sağlıcakla,
-
@aliveli Ayrıca senden 300 idari mezun alımı haberini bekliyoruz
-
@uzmanyrdd inşallah gelir bakalım.
-
@uzmanyrdd hocam o uygulama oturmuş bir uygulama yani o kotanın kalkması ne denli zorsa bir kontenjanın boş kalması da o denli zor.
-
@aliveli tümden kalkma ihtimali yok mu hiç?
-
@uzmanyrdd o yönde bir çalışma yok ama hiçbir şey imkansız değil tabi ki.
-
@uzmanyrdd o yönde bir çalışma yok ama hiçbir şey imkansız değil tabi ki.
-
Dostlar kazanan arkadaslari tebrik ederim ve Adaletle bu meslegi icra etmeleri konusunda Allah'tan niyaz ederim. Allah muvaffak etti simdi de utandirmasin.
Kazanamayan dostlar da muhakkak uzgunler. Ama sizin icim neyin hayr neyin şer oldugunu bilemezsiniz. Icrasi zor bir meslek ve zor bir donem. Muhakkak ki bir hayr vardir. Allah sabrinizi artirsin.
-
@kilici Allah razı olsun hocam Rabbim sizede nasip etsin inşallah:) kazanan arkadaşlarımı tebrik ediyorum
-
@Sucuklu_Oralet metin size mi ait? işyerinde arkadaşlarla okuduk herkese bir hüzün çöktü.
-
@aliveli Metinden bende çok etkilendim banada bir hüzün çöktü
-
@aliveli Evet Kardeşim Bana Ait. Hayat Yorunca, 5 sene olunca, Kalem Özgün Oluyor, Yazdıkça Yazmak istiyor.
-
Başarısız.
-
Arkadaşlar iibf mezunu olup kazanan var mı acaba önümüzdeki dönem bu sınava hazırlanmayı düşünüyorum ama biraz kararsızım
-
kazanamayan arkadaşlar için kendim kaybetmiş gibi üzüldüm.Dostlar ne desek sizin şuan ki üzüntünüzü hafifletmez ancak şu hayatta sağlığınızdan ailenizden değerli hiçbir hazineniz de yok.Kendinizi çok fazla üzüt hasta etmeyin etrafınız da sizinle beraber perişan olur üzüntünüzü gördükçe.Cuma vakti bolca dua edin benim için hayırlısı olmuştur inşallah diye bakarsınız ilerde olmadığı için şükredersiniz..kalın sağlıcakla
-
@paretowilfredo hocam listeleri verirler mi ?
-
@bestof92 ben iibf liyim hocam tabiki hiç düşünmeyin biran önce başalyın Allah ın izniyle olur
-
@Hassaa Hocam ilk denemenizde mi kazandınız nasıl çalıştınız kısaca anlatabilir misiniz. Ayrıca tebrik ederim sizi.
-
@Hassaa Eyvallah hocam tebrik ederim,başarılarınız daim olsun inşallah