10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@noksani Analizi önerebilirim çok iyi ama biraz kalın sabırlı çözmelisin.
-
@oguzhan Hocam bugün dernekler kanununda önemli yerleri deftere not edeyim dedim neredeyse tüm kanunu deftere yazdim yok böyle bir şey. Çok önemli maddeleri var soru potansiyeli olan. Bir de bu 4 sayılı CB kararnamesinde TÜBA nin üyelik isimleri var ilgimi çekti Aslı üye, Asosye üye, şeref üyesi maddelerinden ben olsam sorarım
-
Hocalarım şurayı bir canlandiralim sınava bir buçuk ay kaldı. Son sınava girenler neredeler biraz safları sıklaştıralım.
-
-
@ilhannn00 çok teşekkürler
-
@noksani analiz çok iyidir ama zorlar biraz kalındır çözümlerini mutlaka oku sınava kadar bitirmeyi dene
-
hocam siz hangi kitaptan çalışıyorsunuz
-
@iibf Hocam Ahmet nohutcu 2019 basım altın seri var. Bir de Kaimmakam 2019 konu anlatımı var. Bu kitaplardaki mevzuatı ve çıkma ihtimali olan diğer mevzuatları mevzuatın siteden tekrar ediyorum.
-
@ryu753 teşekkürler bakacağım
-
Herkese kolay gelsin. Ben bu sene kaim makam ve iktisat ile tr ekonomisinde ise yasin çoban soru bankalarını aldım. Sorular fena değil. Zaten bizi biraz diri tutsun yeter önceki senelerde edindiği bilgiler insana yetiyor. Bu arada analiz iyi, ben de geçen yıl çözmüştüm biraz ama kalın tabi.
-
Arkadaşlar merhaba hepinize kolay gelsin. Bu sene sınava hazırlanmaya bazı sağlık sorunlarından ötürü biraz geç başladım. Daha önce de mülakata kalmıştım. Bugünden başlasam sizce yeterli olur mu sınavda bir başarı elde edebilir miyim?
-
@kykm hocam kaç yılındaki sınavda mülakata kalmıştınız ? konuları hatırlama hızınıza bağlı yoğun tempoyla hatırlamak için çalışma yaparsanız neden olmasın temel olunca zaten çok hızlı ilerliyor konular
-
@iibf 108. Dönemde kalmıştım hocam
-
@noksani Tufan Samet Özdurak’ın sorularını öneririm.
-
@ceterisparibusss bakacağım teşekkürler
-
Merhaba, mevzuat için törehan özdemir senatör kitabı nasıl sizce bu şekilde mevzuat kitabından mı çalışılmalı yoksa internetten okuyarak mı?
-
İstanbul oluyor mu
-
@colebusthe10 öylesine başvuru yaptım da il seçimi yoktu sanırım Ankara bu sefer umarım gözden kaçırmışımdır diyorum .
-
@semihylc il seçimi yok sınav Ankara’da
-
@ryu753 o zaman girmem. Hazır değilim.