10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@semihylc dostum yazdigimi tekrar okumani tavsiye ediyorum. Bak bakalim olmasin mi demisim? Normallesme baslayacak, bundan dolayı baska ilde olmanin mantigi kalmiyor dedim.
Benim tepkim pandemi acisindan. Ekonomik kismiyla ilgili sonuna kadar katiliyorum. -
@poohdini çift hesap.
-
@estergon-kalesi sanırım öyle. Twitter'da kendi yazdığı olaya yorum yapanlar gibi oldu
-
Çift hesap sebebiyle yasaklanmıştır.
-
@naim3434 çok iyi düşünmüşsünüz ben de gönderiyorum bu yazıyı şimdi
-
@genclerbirlikli seçme şansı bırakma komple yok et dostum:)
-
@naim3434 Yazdım gönderdim. İnşallah sınav Ankara dışında da yapılır. İnsan maddi manevi etkileniyor git gel işi olunca. Kurum sınavıda olsa sonuçta sınavı ÖSYM yapıyor. Sınava az kişi girmiyor Ankara dışında yapılması daha doğru.
-
@sivassporlu Ben geçen sene kamu yönetimi olarak işaretlemiştim, sınavda bir sorun olmadı ama sanırım zaten mülakat kısmı için geçerli bir konu. Önemli olduğunu sanmıyorum, ben bu sene de kamu yönetimini işaretleyeceğim ama yine de soru işareti bırakıyor kafada.
-
Arkadaşlar şu 2020 sosyo ekonomik verileri napacağız gözünüzü seveyim pdf falan yok mu
-
@balporsuğu valla ben o işi taa son haftaya bıraktım. Yasin çoban paylaşıyor birşeyler oradan bakıp girmeye karar verdim kardeşim bak istersen.
-
@kymkm109 hocam bende orayı takip ediyorum doğru bi strateji uyguluyorsun ancak yinede insan bişeyler eksik olunca rahatsız oluyor Yıllardır şu sosyo ekonomik veri sorununu çözemedik her sene aynı sıkıntı
-
@balporsuğu evet hep bir ters köşe ihtimali var o derste ya. Bir de bilirsin Berkay Cihan'ın kitabı var belki o da denk getirir 1 veya 2 soru belli mi olur.alabilirim onu ilerleyen dönemde bakalım. Herkese iyi çalışmalar..
-
Arkadaşlar Merhaba. Herkese iyi çalışmalar dilerim. Burada konuşulmuş ancak sanırsam netleştirilmeyen bir hususu size danışmak istiyorum. Benim gibi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi ya da Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olanların başvuru esnasında izlemesi gereken yolu bir bilen varsa söyleyebilir mi? İyi akşamlar diliyorum.
-
@balporsuğu Hocam o veri sorunu cozulmez isteniyor ki gün gün tuik takip edeceksin baksan bile gidiyor alakasız bir yerden soruyor yine apışıp kalıyoruz maalesef
-
@kymkm109 sizede iyi çalışmalar
-
@gürkan35 aynen öyle hocam bende mecbur temel verileri yazıyorum instagramdan yasin çobanın berkay cihanın verilerini ekliyorum deftere öyle devam ediyorum artık olduğu kadar
-
Mesele sınavı zorlamak bunuda veri sormakla yapıyor. ÖSYM istese bir tane bile veri sormaz konulardan ters köşe yapar. Bunu da yapar yani bunlardan her şey beklenir. Son sınavda veriler ters köşe yaptı herkes verilere yüklendi bu ÖSYM bizden çok çalışıyor dersine.
-
MAS hukuk soru bankasını çözen var mı?
-
@ryu753 önceki baskısı iyi değildi bu sene tercih etmedim
-
arkadaslar kaymakamlik iktisat sorulariyla ilgili daha once sinava girnis arkadaslarin bilgisine ihtiyacim var,sorular zorluk derecesi nedir,kpss iktiasdiyla karsilastirabilir misiniz?sorulari sayisal agirlikli mi geliyor yoksa sozel ağırlık li mi?sayisal agirlikli gelen sorularin zorluk derecesi nedir?