10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
Herkese geçmiş olsun. Taban puanın 70 olması dileğiyle bizde listeye adımızı yazdıralım. Nasipse 76,5 net.
-
@ayraan hocam 75 ler 76 lar cogalirken zor gözüküyor
-
@abdurrahim-63 aynen 74 altı hayale doğru gidiyor malesef
-
@herseye-rağmen öyle görünüyor hocam. Beklemek çok kötü ya ne olacaksa olsun bir an önce açıklasalar bari.
-
@herseye-rağmen 74 kapatacak kral öyle hissediyorum
-
Taban puan 74 olsun ben bu işi bırakırım bu kadar açık ve net söylüyorum taban puanın çıkabileceğim maksimum net 72,50 hatta 72,25 dün söyledim tekraren söylüyorum 2019 74 küsürdü 2021 de 74 olması bence çok ütopik manipüle edilen anketleride unutmayalım bunların taban puan hakkında fikir yürütmeye etkisi var çünkü.
-
@doğruyadoğru hocam inşallah sizin dediğiniz gibi olur. Ama bu kez durum farklı gibi. Sınava katılım az olabilir ama adaylar nitelikli, tecrübeli insanlar. Sizin tahmininiz düşük bir ihtimal gibi.
-
@abdurrahim-63 Metin Günday hocanın asistanı bu sınav 70 le kapatır demiş bu duyumum kesinlikle dedikodu ya da magazinsel bilgi değil 70 net demiş ama düşük ihtimal olan bu bence eğer 75 küsürle kapatırsa ülkemizde Nicola Teslalar az değil demektir.440 kişi girecek bu bile 0,25 düşürür o kadar karamsar olmayın hocalarada çok bakmayın onlara kalsa 75-76 lar havada uçuyor.
-
@abdurrahim-63 yok hocam tam dakikası dakikasina açıklanır malesef bu stres bitmez
-
@doğruyadoğru :)))
-
2019 da 3 soru iptal edilmiş galiba. Peki bu sorular herkese doğru olarak mı geçildi yoksa her net 1 puan yerine 97 soru üzerinden her net 1 puandan biraz fazla olarak mı değerlendirildi?
Galiba iptalden sonra 76 küsürle kapatmış, iptalleri olmasa 73-74 bandında kalacakmış o sınav. -
@chandler-bing 2 soru iptal edilmişti hocam ve herkesin doğru sayıldı. Çok daha kolay bi sınavdı ve iptalleri olmasa 74.5 ile kapatiyordu
-
@mülki kardeşim bir arkadaşımın puanı 72.25 ekler misin
-
bende netimi soyleyeyim arkadaslar;bugün bir kere daha baktım ,gercek anlamda hatırlayamadığım iki soru var,bunlarin birisini bos birakmis olabilirim (yalnis olarak kabul ettigim bir soru)diğerinide dogru yapmis olma ihtimalim yuksek bunuda yanlis kabul ettim, isin acikcasi en yakin ihtimal,puanim 70.25 olur diye düşünüyorum..listeye ekleyin lutfen,
-
@ayraan iptal edilen sorular herkes için doğru sayılmadı hocam. 2 soru alandan iptal edilmişti ve 66 puan/64 soru sayısından bulunan her soru için puan adayın alan net sayısı ile çarpılıp alan puanı bulunmuştu.
-
sinavla ilgili goruslerimi soylemek gerekirse,ben sinavi cok geniş kapsamli calistigim için sınavda cikan sorularin cogunu biliyordum ve sinav bana kolay göründü, ancak yanlis okuma hatalari yuzunden 80 leri konuşabilecekken 70 bekliyorum simdi,bence sinav diger sinavlardan bagimsiz olarak kolaydi(osym tabiki elemek icin zor sorular koyacaktir)cunku turkce dışında genelde bilgiyi ölçüyordu ben yillardir sinava giren birisi olarak sahsen osym nin bilgi icerikli sorularini yoruma dayali sorulara tercih ederim.
diger arkadaslarin gecen yillardaki sinavlarin zorluklarina bakarak bu yıl ki sinav taban puan degerlendirmelerini dogru bulmuyorum,taban puan tahmini yapmanin cok zor oldugunu dusunuyorum ve hic bir sonuca şaşırmayacağım.osym klasik sinav taktiğini uyguladı ilk basta kolay baslattip araya farkli soru koyarak hata yapmamiz sagladi ve basardida..hakkimizda hayirlisi olsun arkadaslar -
@srsmn haklısınız hocam bu şekilde olmuştu.
-
@mitrandil bu arada kalmışlık bir ay boyunca insanın yakasını bırakmaz.
-
İyi akşamlar forumdaşlar. Yoğun uğraşlar üzerine yaptığımız çalışmalar sonucu iptal için başvurulan soruları araştırdık sizin için. İnsan hakları 2 soru için dilekçe yazılmış, iktisat için çarpan sorusuna dilekçe yazılmış Türkiye ekonomisi için 1946 sorusuna dilekçe yazılmış. Görüştüğümüz hocalarla yapılan istişaler doğrultusunda Türkiye ekonomisi iktisat sorularında sıkıntı olmadığı. İnsan hakları sorularında ise çeviri hatası olabileceği ve iptali yönünde yoğun bilgi akışı gelmektedir. Yine söylüyorum sınav taban puan 72,75 iptaller hariç. Ahmet Deniz sizlerle...
-
@ahmetyenideniz kardeşim ÖSYM daha optikleri okumadı 72.75 diyip duruyorsun insanlar zaten gergin üstadım söz sende @paretowilfredo