10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
standart sapma var mi arkadaslar yoksa sadece netler mi belirliyor sınavı
-
@mitrandil net=puan , hocam
-
76.5 kesin büyük ihtimal de 77.75 gelecek olur mu arkadaslar ?
-
@olursaekime içerdesin kral her türlü
-
@akarsututkusu Eyvallah Kral
-
Halen söylüyorum arkadaşlar taban puan 73 ve üstü. Sınav açıklanınca belli olur zaten
-
@mülki ben de 73.5 bekliyorum rica etsem listeye ekler misiniz
-
@sbui61 kardeş onlardan biri de benim eyvallah sağ olasın
-
Geçen yıllarda siralamalari 2, ya da 3, lü sayılarla çarpıyorduk. Tutarlı sonuçlar veriyordu. Onu tekrar uygulayabilecek arkadaş var mı?
-
@ayraan Hocam 3 ile çarpmamız için örneğin senin listede sıralaman 80 ise dışarıda listeye adını yazdırmamış 80 e kadar 240 kişi oluyor. Yani sıralaman 240 a tekabül ediyor. 440/3 ten taban puan ihtimali listemizdeki 146. kişiye denk geliyor.
-
3 kat sayısında şuan elimizdeki listeye göre taban puan 72,5 oluyor.
-
Bu yüzden ne kadar çok isim yazdirirsak kat sayı azalır taban puana o kadar çok yaklaşırız ki son 3 forum listesindeki hesaplamalar gerçek taban puana çok yakın çıktı.
-
@ilhannn00 Üstadım ben şimdi geçen senenin 72.75 alan adayının sırasını 2.81 ile çarptım. Yani geçen sene forumda oluşan listeden baktım. 141 den 149a kadar 72.75.
Gerçekten bir bakıyorsun 143. sıradaki neredeyse tam 400. kişiye denk geliyor. Yani taban puana, 72.75e.. Güzel istatistik -
@ayraan hocam bu 2 veya 3e bölme meselesi o yılki listeyi dikkate almayan tamamen geçmiş sınavdaki başarı oranını aynen bir sonraki listeye uygulamaktan ibaret olduğu için bana pek sağlıklı gelmiyor, geçen yıl sınırda olmamın vermiş olduğu stresle kendime göre yaptığım bir hesaplama var ve bu hesap 2018 sınavını baz alarak diğer sınavların puanını tahmin etmeye çalışmak, bu şekilde bi hesapla 2019da 75, 2020de 72,60, 2021de 74,45 değerini buluyorum. O yüzden sınavın 74 75 aralığında bir puanla kapatacağını düşünüyorum. Sadece bir tahmindir inşallah yanılırım ve daha düşük kapatır.
-
@babil vay be 78 79 doğrunun nerdeyse sıralamaya giremeyeceği bir sonuç olur ...buda böyle kafa karıştırıcı bir sınav için korkutucu bir sonuc ki yeni mezunlar bile girmedi
-
genel olarak bakıldığında arkadaşlar sınavın son yılların en zor sınavı olduğundan bahsediyor ancak eğer 2019 daki iptal edilen sorular olmasaydı 76 küsürleri görmezdi bu bakımdan tahmin edilen barajla o zaman en kolay sınav oluyor son zamanların gerçekten ilginç bir durum
-
@herseye-rağmen evet hocam gerçekten şaşırtıcı bir sonuç olur eğer bu tahmin tutarsa, inşallah tutmaz diyelim
-
@mülki Arkadaşım ve onun arkadaşı mükerrer değil ; 61 ve 72,25 ekleyebiliriz listeye
-
@ilhannn00 o zaman hocam aslinda yapılan tahminlere ve beklentilere uygun bi nokta olur 72.5
-
@mülki Mükerrer olmayan 75 ve 74.5 @paretowilfredo @Antimülakat Foruma üyelik konusunda sıkıntılar yaşanıyormuş sanırım bilginize...