10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@ahmetyenideniz hocam dilekçe derken 3 günlük soru itirazı mı yoksa dava dilekçesi mi
-
@ahmetyenideniz senin bu zamana kadar hangi dediğin çıktı ki?? İnsanlarla eğleniyorsun.
-
Abi 2019 da da forumda baraj folmamış diyenler vardı 76.5 la kapattı.ınun için en sağlıklı bekleyiş sınav sonuçlarının resmi ilanı
-
@ahmetyenideniz sen gerçekte kimsin > Muharrem İnce ye seçim gecesi ne oldu > izafiyet teorisi
-
@ahmetyenideniz Ahmet milletin hıncını tek basıma sana çıkarırım kral milletle dalga geçme
-
@ahmetyenideniz ahmet denizin geçen seneki forum konuşmalarına baktım ilanın geleceğini bilmiş bu seneki alım sayısnın 100-120 arası olduğunu söylemiş bir de 23 mayıs gününe işaret etmiş ilanı ilanda 18 mayısta gelmişti bu bilgilerden hareketle bakanlıkta tanıdıklarının olabileceğini düşünüyorum.
-
@anadolu-109 acilen düşünmeyi bırakmalısın
-
@parpp2 kamu spotu
-
@anadolu-109 o çocuk geçen sene ortalığı birbirine kattı ya. cidden saygısız bir tip
-
@anadolu-109 @ahmetyenideniz geçen sene daha optikler okunmadan yaptığı itiraz edilmiş sorular ve baraj puan bilmem kaç ile kapatır yalanlarına denk gelmediniz sanırım , bu adam trolün önde gidenidir geçen sene 10 a yakın hesabını banlamamıza rağmen adam hala sizlerle dalga geçiyor , bence ciddiye alıp ismini etiket yapmanız bile sizlerde ancak gerçekleşmeyecek beklentiler yaratacaktır…
-
@mülki az önce bir arkadaşımla konuştum ; ya forum nedir bilmeyen ya da üye olamayan ( sanırım sıkıntı hala yaşanıyor ) bazı kişiler telegram üzerinden arkadaşıma yazmışlar o da bana iletti mükerrer olmadığını düşünüyoruz ama netleri sallayıp sallamadiklarını (tıpkı forumdakiler gibi ) bilemiyorum pek tabi ki.Yazıp yazmamak da sana kalmış üstad.Şöyle bırakıyorum.
80,5 - 77,75 -75,75 -75 -74 -73 -
@kamucu-1 evet hocam biliyorum bende geçen sene takip etmiştim ironi yaptım aslında yoksa 23:00 ahmet'i bilmeyen yoktur.
-
@Pisagor hocam gelin de tekrar şafak sayalım
-
@anadolu-109 Kendine bunu yapma
-
Kaymakamlık sınavında daha önce 3 kez elenmiş bir arkadaşımın neti 73.5 ekleyebilirsiniz, kendisi girdiği sınavlar içinde bu senenin en zoru olduğunu düşünüyor.
-
@anadolu-109 Ahmet deniz bu sayfanın maskotu, şakacısı, ciddiye almayın, gülün geçin , şu gergin zamanların ilacı gibidir,
-
@108 Maşallah hocam ben de Başkent karıyerdeydım en iyi siz varsınız galiba baskentte sızın kadar duymadım ben hıç örgünde miydiniz siz ?
-
@mehmet5557 aynen hocam ️
-
@anadolu-109 çok pis söverimde ar ediyorum işte
-
Başkentte bir batu vardı Allah rızası için forumu takip ediyorsa özelden yazsın o arkadaş , puanını çok merak ediyorum 🧿 onun sayesinde 2 saatlik dersi 3 3.5 saatte dinliyorduk