10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@mehmet5557 geçen senenin listesine baktım aşırı derece 70 altı paylaşımı var bu sene çok az
yüksek puan alan kişiler mi paylaşım yapmıyor yoksa düşük alanlar paylaşım mı yapmak istemiyor
-
Bazi arkadaşlar netlerini hesaplarken muhtemelen Kemal sunal in korksuz korkak filminde yaptigi bir acili adana birtane daha birtane daha diye diye hesapliyorlar.
Bu filmi ben cok izledim . Bu isin sonu soyle olacak adaylarin yuzde 30 u netlerim calindi nerden dava acarim diye yaygara koparacak ve sonucta hic bir sey olmayacak.
Yüksekten atip tutanlarin bir çogu kendini kandirirken sonuç aciklanacak güne kadarda masum sekilde bekleyenleri strese sokacak
-
-
@lallanaa hahaha hocam çok dogru diyorsunuz, bnde sizi bekliyordum nihayet geldiniz kaçla kapar ne diyorsunuz
-
@lallanaa Helal olsun sonuna kadar katılıyorum bu tarz insanları görünce benimde şunu demek geliyor içimden: sınav 99,75 le kapatacak
-
@sessessc Eski halimiz yok hocam . baraj tahmini yapmayacagim . Ama bir cok insan gereksiz strese surukleniyor dayanamadim.
-
Sınav 74 le kapatacak gibi doğuyor içime Krallar
-
@lallanaa lalalaaana sen kaç aldın Kral ?
-
Geçen yıl mülakata kalıp elenmiştim hatta mülakat sonuçlarını beklerken askere gelecektim ki Bakanlık askerdeyken mülakatı kazanırsan hak kaybı olur diyerek askerliğimi tecil ettirdim ve mart ayında askere gittim. Bakanlık 4 ay gibi kısa sürede ilana çıkmış, yazili sınavı yapmış oldu. Askerde olduğum müddetçe sinava çalışmaya çalıştım yoğun görev ile birlikte. Tabi sınava çalışma disiplini altında çalışamadım ve bu yıl 72.25 net alabildim. Vatan hizmeti yapalim derken kaymakamlığı verdik.
-
@mülki-amir Ümidinizi yitirmeyin bence 72-73 aralığında kapatır.
-
@mülki hocam benide eklermisiniz 72.25
-
Cumhuriyet tarihinin ilk büyük devalüasyon kararı 1946 da alınmış; 1 ABD doları 1,28 TL’den, 2,80 TL’ye çıkmıştır. (Korkut Boratav)
İnşallah itiraz ücretli değildir de adayların parası boşa gitmemiş olur.
-
Arkadaşlar ben bu sene şubatta mezun olmuştum 2 aylık çalışma ile 72.25 net geliyor. 54 alandan 50 doğrum var iktisattan 6 doğru 4 yanlış geldi, iktisatım berbat olduğu halde. Ancak 54 soruluk alandan sonra en çok güvendiğim dersler olan inkılap 1 doğru 3 yanlış, Türkiye ekonomisi 7 doğru 2 yanlış geldi maalesef. Ben girmiş olduğum bu sınavda şunu anladım gy gk kısmına daha ağırlıklı çalışmak gerekiyormuş, alan soruları her türlü yapılabiliyor aslında.
-
Telegram Son Dakika İktisat Anketi
1101 kişi katıldı
416 kişi baraj altı
311 kişi 71-73
209 kişi 74-77
71 kişi 78-80
94 kişi 80 ve üstü -
@ahmet12-0 hocam hiç gerçekçi değil bu anketler. Sınav açıklanınca belli olur zaten
-
Arkadaşlar olan oldu bitti ancak hala kişi güvenliği hakları ile soru ciddi sıkıntı var başvuruyu kaçırdık derdimiz sınavı manipüle etmek değil ancak doğruya doğru demek
-
@mencikof Tertemiz soru Kral
-
@olursaekime hocam polemik bizim işimiz değil ancak bence o kadar net değil Oğuzhan hoca açıklaması bende de sınav uyanmıştı bu dersi hem lisans hem de ön lisansta aldım ayrıca sınava çalışırken 2 kitap bitirdim
-
@ekk61 yürü bee 2 ay yetmiş helal bravo bravo bravo kutlu kutlu kutlu oslun be offff yaaaa
-
@mencikof hocam sanırım tamamen çeviri kaynaklı bir sıkıntı var. Sorunun iptal olacağını sanmıyorum. Ben de yanlış yaptım. Metinde mülkiyet hakkı ile ilgili hiçbir madde yok.