10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
-
@anadolu-109 instagramda Kaymakam Ol adlı sayfa yöneticisi çok sayıda iktisat hocası o sorunun hatalı olduğunu düşünüyor paylaşımı yaptı. Soruya itiraz edilip edilmediğini biliyor musunuz diye sorduğumda evet edildi dedi.
-
@kartalbaba soruya bnde ilk gördüğümde kesin yanlş dedim ama iktisatçılar öyle demiyor, daha önce çıkmış sorular da da nerdeyse aynısı var, yani soru iptal olmaz büyük ihtimal
-
-
Fikrim : Ilk büyük devalüasyon birçok kaynakta geçer 1946 diye , ilk büyük demesinin sebebi 1930 lardaki ayarlamaları devalüasyon olarak kabul etmemek ve cevabı 1946 olduğunu vurgulamak içindi ki o yüzden 1946 yi işaretledim
-
Fimrim: çarpan sorusunu 250 yaptım, ilk başta c + s + m = 1 yapıp c yi buldum ancak sonuç çıkmadı, bu sebeple c+s = 1 yapıp sonuca ulaştım, aslında soru tarzını ve çarpan konusunu bilen çoğu kişi bu şekilde 250 sonucuna ulaşabilirdi, ama tabi bu sorunun hatalı olduğunu değiştirmiyor bence, çünkü bariz şekilde açık ekonomi diyordu ve açık ek9nomi çarpanı c s m = 1 dir.. malesef ki iptal olma ihtimali var ve malesef ki ösym yine saçma sapan sorular sormak için konuyu bilenin hakkına giriyor
-
-
@genova haklısınız hocam gerçekten öyle, mahalli idarelerdeki kanundaki 2022 sorusunu bilmeyen kişiler bu sene kırsal mahalle kanunu çıktı kanunda vergi muafiyeti dolu zaten oradan da akıl yürütüp bu sene sonu 6360 da ki muafiyet süresi dolduğu için bu yeni kanunun çıkarıldığını düşünebilirdi yine
-
@can-mavi mesela ben o soruyu ilk c+s+m=1 olarak denedim, ama sizin bahsettiğiniz ikinci yolu denemedim, sonra çok fazla sızıntı var diyerek 225 (tam şık bu muydu hatırlamıyorum) işaretleyip geçtim. Ama siz ve arkadaşların aklına gelip benim yapmadığım ikinci yoldan dolayı iptal edilmesini istemem açıkçası
-
@can-mavi inşallah geçen seneki gibi davaya kalır ve kimse mağdur olmaz
-
@mehmet5557 o çok sayıda iktisat hocası da hep aynı isimler oluyor genelde. Birkaç gündür geçmiş yılların kaymakamlık sınavı başlığı altında yazılanları okuyorum. Aynı hocalar her yıl bir iktisat sorusuna kafayı takmış, illa iptal ettireceğim derdine düşmüş. Ösym’ye karşı zafer kazandım tatmini mi yaşamak istiyorlar başka bir şey mi anlamadım
-
Bir arkadaşımın notu 68 net eklermisiniz
-
Her yanlış yapan yanlış yaptığı soru iptal edilsin istiyor. Bence komple sinavin iptali için başvurun da hepimiz rahatlayalım...
-
@kartalbaba Kral siz kaç kişi girdiniz sınava
-
@olursaekime Tanıdıklardan kaç net yaptıklarını öğrenip listeye yazılması için gayret ediyoruz kral sınava giren tanıdık çok
-
@siyasals Hocam bu işlerin bahanesi olmaz ama doğru düzgün bakamadığım inkılap tarihi alanı 3 yanlış geldi. Selçuk Hukuk öğrencisiyim, buradaki final sınavlarının aynı tarihlere rastlaması 20 gün götürdü ve psikolojik, mental olarak sınavdan biraz uzaklaşmama sebep oldu. Bir de sınavda 4 soruda çok kötü hatalar yaptım, daha önce bunları açıklamıştım. Sonuç olarak olmadı maalesef.
-
@antimülakat inkılap tarihine üzülmeyin çalışınca da max 2 doğru yapılabiliyordu zaten. Tarihe ayırdığım onca vakti iktisata ayırsaydım keşke
-
İktisattaki çarpan sorusuna bazı hocalardan da görüş alarak itiraz edilmiş
-
Şimdi 2 soruya mi itiraz edilmiş oluyor?
Biri devalüasyon diğeri de çarpan sorusu. -
@chandler-bing 2 tane de insan hakları olarak duydum
-
İptali istenen tüm sorular işime geliyor ancak çarpan sorusu dışında iptal olacağını düşünmüyorum. Devalüasyonu 1958 yaptım risk aldım olmadı ÖSYM onu bir şekilde kılıfına uydurur iptal etmez
-
İtiraz süreci nasıl işliyor ne zaman açıklanır bilginiz var mı
-
@chandler-bing, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
Şimdi 2 soruya mi itiraz edilmiş oluyor?
Biri devalüasyon diğeri de çarpan sorusu.Çarpan sorusuna itiraz edildiğinden eminim, diğerlerini bilmiyorum
-
@mencikof, içinde söyledi: 10 Temmuz 2021 Kaymakam Adaylığı Yazılı Sınavı
İtiraz süreci nasıl işliyor ne zaman açıklanır bilginiz var mı
İtirazlar sınavdan sonraki 3 iş günü içinde yapılıyordu, iptal edilen soru olursa sonuçlarla birlikte 12 Ağustosta belli olacak.