Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
İstanbul guy kazanıpta sgk mülakata kalan varmı arkadaşlar
-
Beğenmenize sevindim dostlar. Bakalim devamı da olur diye düşünüyorum süreç içerisinde. Deneme mahiyetindeydi bu, umarım verimli olmuştur.
-
@paretowilfredo Ağzınıza sağlık pareto bey keyifle dinledik. Devamını bekleriz
-
Twitter'da ve burada duy, guy ile sosyal güvenlik denetmen yardımcılığı mesleklerini aynı görüp duy,guy kazanıp sgdy için uğraşanlara beddua, hakaret edenleri görüyorum. Bencillikle suçlayanlar da var. Sgdy bu iki mesleğe göre ve özellikle guy'a göre çok daha iyi bir meslek. Bu mesleği istemek ayıp, günah değil. Kimse kimsenin hakkına girmiyor. Bu ayan beyan ortadayken bu kadar çirkinleşilmesi bu kisilerin kendi karakterleriyle ilgili. Duy,guy olanlar sgdy olursa yerlerine geçecek yedekler var. Kaldı ki kimse burada birilerinin fikrine uyacak şekilde hayatını şekillendirmek zorunda değil.Bunu istemek, beklemek çok bencilce. Çocuk gibi davranıyorsunuz. Mülakat olmasa ya da adil olsa herkes istediği için uğraşırdı. Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz? Herkes kendi işine geleni doğru sayıyor. Sonra yok şunun abv yok bunlar yaratık falan... Bir siz uğraşıyor didiniyorsunuz ve eleniyorsunuz... O kadar emek veren verip olabilecek en iyisi için uğraşmıyor olabilirsiniz ama uğraşana da bir şey deme hakkı yok kimsenin. Ayıp be kardeşim ayıp artık ya... Kendi işinize ne geliyorsa onu doğru kabul ediyorsunuz üstüne başkalarının buna göre davranmasını istiyorsunuz. İki yüzlüsünüz! Sınavlar çakışsın diye dua edenler orada burada hak hukuk timsali gibi gösteriyor kendini. Referans peşinde koşup işini yaptıramayanlar referans karşıtı şov yapıyor. Bu kadarsiniz çünkü!
-
@frank-castle isteyen istediğini yapar dostum kimse başkasının hakkında karar veremez. Kişinin kendi bileceği iştir. Bilakis burada asıl karar verecek olan merci de SGK olacak . Biz ne desek boş . Bende duy guy dan elendim . Son şans olarak elimde SGK var. Nitekim burada kurumun tutumu önemli . Zaten siz yeni atandınız diyip almayabilir veyahut aladabilir . Geçtiğimiz alımda işi olanları elemişlerdi bu alımda ne olur onu anca mülakat sonuçları açıklandığı zaman anlarız .
-
@semihylc Bakalım göreceğiz. Bir de bu meslekleri birbirinin aynısı göstermek için ya bu konulara uzak olmak ya da kötü niyetli olmak lazım. İnşallah tez zamanda düşündüğünüzden daha iyisine kavuşursunuz.
-
@zenginmemur sınav 80 soruydu Siz sınava girdiniz mi?
-
Arkadaşlar acaba hangi illere kadro verildiği ile ilgili duyumu olan var mı
-
Sitedeki maaşlara bakınca guy maaşının sgdy maaşından yüksek olduğunu gördüm. Bunda bir yanlışlık yok mu?
Bu arada liste soru iptalinden dolayı değişti. Sıralamanıza bakın. -
Silinmiştir
-
Silinmiştir
-
@karaman yanlış yok sgk taşra denetmen yardımcısı taşrada maaşlar aynı seviyede belki guy 100.lira daha fazladır.
-
Arkadaşlar, mülakata gelmeyen var mıydı, komisyon kaç kişiydi ve tutumları nasıldı, neler soruldu. Bunlar hakkında bilgisi olanlar yazabilir mi?
-
@denizzleringücü 9 kişi gelmemiş öyle dedi giren arkadaşlar. Çok yazan bilgi veren yok maalesef sayının az olması da etkili sanırım . Sorular karışık gelmiş genelde SGK mevzuatı da var .
-
Kimse mi girmiyor buradan mülakata hiç yazan yok
-
ben varım da son gün gireceğim için faydası olmayacak
-
@fetih girenlerden kimse yazmıyor hocam
-
Telegram grubunda konuşuluyor aslında. Telegram grubunda yazılanları paylaşayım. Başarılar.
.
.
Sbky mezunuyum
İhbar süreleri
Anayasa mahkemesi kaç üyeden oluşur
Asit test oranının formülü
Harcama vergileri nelerdir
.
.
Liyakat nedir
Ise iade davasi
Mali tablolar
Friksiyonel işsizlikCok konuşkan bi komisyon degillerdi
.
.
Enflasyonist açık nedir belediye encümenin görevleri mutlak butlan nedir örnek ver likitide oranı nedir nelerden oluşur
.
.
Deflasyonist acik nedir
Pareto optimumu nedir
Milli egemenlik ilk hangi AY
Donen varliklar
Takim sozlesmesi
.
.
Bölüm iktisat
Gelir,gider hesapları işleyişi
Miktar teorisi
Borç servis oranı
Fazla çalışma
.
.
Deflasyonist açık nedir
Fazla çalışma yaptırılamayacak işçiler
Muhasebenin temel kavramları say ihtiyatlılık açıkla
Seyyar tüccar memuru kimdir
.
.
bölüm çeko
Marjinal dönüşüm oranı nedir
Vakıf ve dernek arasındaki fark
Toplu işçi çıkarma
Cari oran nedir
.
.
Bugün girdim. Ortalama 5 dk sürüyor. Kısaca kendini tanıt diyorlar. Komisyon 5 kişiden oluşuyor. Her biri bir soru sordu.- Kanuni hakim güvencesi
- Ihtiyat amacıyla para talebi
- Toplu işten çıkarma
- Gini katsayısı
- Muhasebenin temel kavramlarını say sosyal sorumluluk anlat.
.
.
.
Bölüm Maliye :
Pozitif ağ dissalligi
Muaccel borç ve müeccel borç nedir
Işsizlik sigortası gelirlerini hangi kurum toplar nereye harcar?
Işsizlik sigortası prim oranları kaç hangisi ne kadar öder?
Fazla sürelerle çalışma nedir ?
-
@onuktekin teşekkür ederim kardeş
-
Arkadaşlar telegram linki nedir acaba