Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@adam-smith-0 ceko puanimiz yuksek ama iktisat muhasebe yapamam. Ceko puani 1-2 puan aşağı olan ama alan puani daha yuksek arkadaslarla yarışmak istemiyorsun demek. Bu kadar cekinmeyin çalışın arkadaslar yaa. Ama sende haklisin ne diyim keske kpss gibi sadece hukuk ceko calisip puan alabileceginiz bir puan türü üretseydi sgk tüh.
-
Arkadaşlar lütfen tartışmayalım çünkü bize hiç bişi kazandırmayacak 50 kişi alacak şaka gibi ilan geldi. Bölüm fark etmeksizin hepimiz aynı çatı altındayız puan türünün ne olduğunun çok önemi yok artık. Kurum sınavı ve mülakatı kaldırmamız gerek her kurumlardan atanan arkadaşlar da aynı derecede başka bi ilana başvuru yapmamalı ki önümüz açılsın. Çünkü bu tartışmalarla bi yere varamayız bunu görmemiz gerek artık ben son güne kadar başvuru yapmayacağım mülakat bekleyen arkadaşlarda yapmasın ki insanların biraz olsun ümidi olsun
-
-
Kurumları kazanan arkadaşlar kuruma girdikten sonra keşke yaşadıklarını unutmayıp İİBF sorunlarını elinden geldiğince dile getirebilse.....amannn benimki de hayal.
-
@mirakar bunu kimse yapmaz. Herkes atandıktan sonra hayatını yaşamaya çalışıyor. Bir ömür sınav ve sınav sureciyle kimse uğraşmak istemiyor.
-
@mirakar dostum elimizden geldiğince dilimiz döndüğunce destek icerisinde olduğumuzu bilmeni isterim, henüz lafımıza önem verilen makamlarda değiliz, ancak gerek sosyal paylaşim mecralarinda gerekse de kendi cevremizde dile getirmeye calisiyoruz. En azindan kendi acimdan 10 yıl kadar daha önce işkurda çalıştım, istihdamın ne demek olduğunu, işsizliğin psikolojisini anlayabiliyorum, çok caresiz insanlar gordum, çok hakkı yeneni de. Niyetlerimiz iyi olsun gerisi gelir diye umut ediyorum.
-
@kozmiktisat evet ama maalesef bu konuda çok sıkıntı yaşıyor herkes. Unutmak da ne bileyim doğru değil gibi geliyor bana.
-
@sbf1983 Allah razı olsun hocam inşallah her şey gönlünüzce olur
-
cahilliğimden soruyorum çakışılacak iller baştan belli olmuyor mu SGK'da ben mi göremedim ilanda
-
Mülakatı kazandıktan sonra il tercihleri yapılacak
-
p43 92.5 ama muhasebem yeterli düzeyde değil ve kazanacağımı da düşünmüyorum sizce başvuru yapmalımıyım yoksa başvuru yapmayıp kazanabilme ihtimali olan diğer arkadaşlara bir kişi de olsa kontenjan mı ayırmalıyım?
-
@başkomser-nevzat çok teşekkürler bilgilendirme için
-
@anadolu-109, içinde söyledi: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
p43 92.5 ama muhasebem yeterli düzeyde değil ve kazanacağımı da düşünmüyorum sizce başvuru yapmalımıyım yoksa başvuru yapmayıp kazanabilme ihtimali olan diğer arkadaşlara bir kişi de olsa kontenjan mı ayırmalıyım?
Açıkçası guy gibi yüksek kapatmasından korkuyorum
-
@anadolu-109, içinde söyledi: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
Açıkçası guy gibi yüksek kapatmasından korkuyorum
Bu kadar işsizlik varken düşük kapatmaz. Guyda 5 katı sınava girdi burda 10 ayrıca şehir ayrımı da yok. 87 ile bekleyen biri olarak söylüyorum eğer yol masrafı senin cebini yormazsa başvur şansını dene . Masrafın çok olacaksa bence kpss ye odaklan.
-
@stepbystep hocam 92.5 puanım var ben guy gibi derken sınav çoğu yerde 90+ kapatmıştı burada da o civarda kapatır diye endişe ediyorum zira muhasebe bilgim iyi sayılmaz
-
@anadolu-109 Artık ilanlar 2 senede bir zar zor geliyor. A grubunda 2-3 senelik yığılma var. 2-3 senedir insanlar hiçbişey yapmadan ders çalışıyor. Düşük kapatmasının beklenmesi hayalperestlik olur. Dediğim gibi eğer yol,hotel,yemek vb. masraflar bütçeni zorlamayacaksa her halükarda gir dene şansını derim. Sonuçta bu sınavdan 1 ay sonra da kpss olacak minimum 300 lira daha ona gidecek.
-
@anadolu-109 su işsizlik ve gelmek bilmeyen ilanlarda 92.5 ile başvuru yapmazsanız siz üzülürsünüz. Sınava daha 1.5 ay var temeli olan herkes çalışabilir . Benimde muhasebem eksik ,diğer taraftan kendini telafi edebilirsin . Hem sınavın nasıl olacağı kimse bilmiyor istenen puan türlerinde zaten muhasebe yok o yüzden bir çok kişinin muhasebesi zayıf . İşiniz yoksa eğer ki ve maddi olarak sizi zorlamayacak ise girin derim 2 sene sonra gelen bir ilan kimbilir bir daha ne zaman gelir .
-
@anadolu-109 kesinlikle başvurun birdaha ilan geleceğinin garantisi yok zaten kaldı ki bu bir yazılı sınav iyi olan her türlü girer sıralamaya sizin içinde sınav tecrübesi olur kesinlikle başvurun sonra üzülürsünüz.
-
Muhasebe eger bizim yetki sinavindaki gibi olursa çok zor olmayabilir, kpss muhasebeden en az 20 dogru civari yapabilen ustesinden rahatca gelir diye tahmin ediyorum, ancak sinav formati ilk oldugu icin kestirmek güc, zorluk derecesi ne olur bilinmez. Bir de bizim yetki sinavlarinda istatistik mezunu arkadaslar da giriyor belki bu anlamda seviye normal tutuluyor da olabilir.
-
@eskivergici rica ederim başarılar:)