Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
İlan yayımlandı dostlar, herkese başarılar.
-
Yazıklar olsun.
-
bu ne yaa bizimle dalga geciyorlar
-
Arkadaşlar ilan hayırlı olsun. Keşke daha düzgün şartlarda gelseydi. Ne duyduysam onu ilettim size. Sorduğum kişinin söylediklerinin hepsi doğru çıktı bir tek yetki sınavı gibi olacak demişti. Demek ki sorduğum kişi yetki sınavı konu dağılımını bilmiyor. İlanın bu şartlarda gelmesine samimi olarak çok üzüldüm. Hakkınızda en hayırlısı olur inşallah.
-
Olmaz denen her şey gerçek oldu.. Herkese bol şans.
-
Önceden bilgi veren arkadaşlara teşekkürler. Sayı çok az geldi ve üstüne üstlük sınav kpss kopyası olmuş . Zaten puanları almışız 10 senedir devam eden düzeni 50 kişilik ilandan dolayı niye bozuyorsun.
-
@semihylc 50 sayisini ilk duydugumda hemen söylemistim millet yalancilikla bile sucladı. Keske 50 gelmeseydi de ben haksiz cikmaya raziydim cok uzuldum bide kpss formatında yazili sinav. Bari yazili yapiyosunda zaten kpss puani almis insanlara niye tekrar kpss sinavi gibi sinav yapiyosun mevzuat agirlikli olmasi daha anlamli olurdu en azindan. Bu firmat gercekten sacma oldu
-
@semihylc el birligiyle bizleri yildirmaya calisiyorlar galiba.
-
@ayseymen kurumun söylemi ile yaptığı sınav tamamen alakasız ve anlamsız . Kpss puanım 93.65 ben şimdi neden kpss ile aynı olan sınava giriyorum anlamış değilim . Suç bizlerde değil elimizden birşey de gelmiyor 50 sayısını bize reva görenlerde yazık oldu cidden . Bu kadar sıkıntının ve hastalığın içinde sınavı kazanan 2 defa Ankara'ya gidecek ve 500 kişiden 50 kişi peh.
-
Yazıklar olsun diyecek söz yok...
-
@ayseymen hocam biz mülakat kurum sınavı kaldırılsın diyoruz siz mevzuat ağırlıklı olsa iyi olurdu diyorusunuz yanlış anlamayın da eşşek yüküyle o kadar ders çalışmışız mevzuat mı çalışalım bi de üstüne ? Hatta 70 YDS de olmalıydı bu sınavda daha iyi olurdu bence
-
3 ay önce bana aradığımda kendinden emin ve çok net birşekilde 50 kişi alınacak hocam diyen memur kardeşimize burdan selam olsun.
-
@ztrkrdvn arkadaşım benim demek istedigimi siz anlamamissiniz. Ben kpss puani almis insanlara tekrar kpss sınavı formatinda sinav yapmasinin sacmaligindan bahsediyorum. Butun puan turleri ceko iceriyor ama mevzuat yok garip degilmi sence. Neresinden tutarsan tut ilan insanin elinde patliyor. Haa sahsen benim icin mevzuat olsa daha iyiydi o ayri mesele. Ama kpss ye nasil calistiysak bunada çalışıcaz mecbur yapcak bisey yok. Kurumda çalışıp da sinava basvuru yapacak cok kişi var.
-
İlanda bir 0 ı yazmayı unutmuşlar galiba .
-
Bu gözler bunuda gördü ya kpss a bitmiştir dostlar buyurun cenaze namazına
-
@marsiyal kesinlikle.!!!
-
Allah'ım sen kimseye kaldıramayacağı yük yüklemezmişsin, bizlere de kaldıramayacağımızı yükleme Rabbim. Şu emek veren, yıllarını şu işler için harcayan şu kullarına sen emeklerinin karşılığını ver Rabbim. Şüphesiz sen herşeyi hakkıyla gören, bilen, hüküm ve hikmet sahibisin. Bize senden başka yardım edecek kimse yok Rabbim. Şu mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul buyur. Amin.
-
@hayırlısıı amin dostum 🤲
-
Kpss a gençlik bitirir hayalleri suya düşürür herkesin gücü bitmiş tükenmiş yüzbinlerce kişi 50 kişilik sınava ümitleniyor hale geldik diyecek bir şey kalmadı
-
KPSS 80 PUANA KADAR DÜŞER Mİ ACABA,. NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?