Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@sbf1983 sgk denetmenliğinde kuruma bağlı olarak yurtdışı görevlendirmeleri filan var mıdır?
-
@çekocu-0 sanırım maldivler ve ibiza müdürlüğü vardı. Yinede sizi yanlış yönlendirmeyim siz yine bir araştırın.
-
P43 ü 87 olanin siralamasini ögrenebilirmiyim 2020 ve 2019 için
-
@çekocu-0 ben hic duymadim hocam. Belki bakanlik duzeyindeki unvanlarda yurtdisi teskilati icin gorevlendirme olabilir, ona has bir yonetmelik de vardi sanirim, tabi dil yeterliligi, unvan vs kriterleri olan. Belki merkezde uzmanlar veya sgk acisindan baktigimizda kurum merkezinde daire baskanliklarinda gorevli üstatlar var, belki dil yeterliligi olup, proje vs kapsaminda yurtdisi kisa süreli olabilir ama ben duymadim, denetmenlige özel bir durum degil tabiki bu bahsettigim. Denetmenlik tasra gorevidir.
-
@varol 2020 p43 87.10 555
-
Şu ilan başlığını görünce sinirlerim bozuluyor. 2 yıl beklet 50 kişilik ilan ver üstüne birde dalga geçer gibi müfettişlik konularından oluşan sınav yap! 500 kişiyi sınava çağır 50 kişiyi al pes ! Her alimda değişen puan türü nedir ? Sistemini oturtamamiş belirsizliklerle dolu kurum bu skandal ilanda tarihe geçer.
-
@urfaspor63, içinde söyledi: Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
@çekocu-0 sanırım maldivler ve ibiza müdürlüğü vardı. Yinede sizi yanlış yönlendirmeyim siz yine bir araştırın.
Bırak şimdi
-
@sbf1983 hocam yetkiyi geçemezsek ne oluyor?
-
@müşrif ve buna sitem etmemiz gerekirken çok çabuk kabullendik
-
@çekocu-0 sosyal güvenlik denetmenliği yönetmeliğinde sorunuzun cevabı var hocam.
-
Ben basvurmucam basvuranlara fikir olmasi acisindan kpss p43 87.88 siralama 442 diger puan turleri daha dusuk
-
@memurolacamben sizce kaçla kapatır
-
Sisteme bakayım dedim ama sanırım sıkıntı var başvur kısmına basınca açmıyor .
-
Arkadaşlar başvuru yapabilen var mı puan türü ve yılı seçince hata veriyor
-
@muzgor Herkeste hata veriyor.
-
@stepbystep merhaba bende de hata veriyor. Hata düzelip başvuru yapan var mı?
-
@muzgor önce yılı sonra puan türünü seçersen doğru puanı getiriyor hata vermiyor. Ancak direkt önce puan türünü seçersen 2020 yılı puan türünü getiriyor. 2019 puan türüyle başvuracak olanlar buna dikkat etsin.
-
@sarı-kanarya başvura tıkladıktan sonra ilk önce yıl seçimi daha sonra puan türü seçimi yapın o zaman sıkıntı yapmıyor.
-
@ayseymen o şekilde sadece p40 puan türünü açıyor , zaten p42 veya 43 tıklayınca gene gidiyor ben sabah aradım düzeltmeye çalışıyoruz dediler.
-
Üniversite, puan türü ve yılı işaretlemeden çıkıyor ama kontrol ete basınca hata veriyor. Düzelir inş. Teşekkür ederim