Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
üstad bir gelişme var mı listeler adına? @paretowilfredo
-
liste ne zaman belli olacak sınava 3 hafta kaldı
-
Şaka gibi gerçekten aciklasalar da artık millet yoluna baksa
-
Harbiden ya ne kadar zor olabilir bu listeyi açıklamak . Puanı sınırda olanlar var bekliyorlar zaman daralmış zaten 3 hafta kaldı .
-
Başvurular biteli 10 gün oldu. Sınava 18 gün kaldı hala hiçbir gelişme yok. Gelişmeyi geçtim kurumda çalışanlardan duyum yazan bile yok. Kurumların umursamazlığı gerçekten inanılmaz boyutlara geldi.
-
500 kişilik listeyi açıklamak bu kadar mı zor olur inanılır gibi değil , sınavdan bir gün önce mi açıklamayı düşünüyorlar acaba sınava girip girmeyeceğimiz belli olmadan eksik konulara da çalışamıyoruz
-
beni kurumdan soğuttular.
-
Aradım bugün veya bu hafta içinde listeyi duyuracağız dediler, bakalım.
-
İptal konusu dillendiriliyor.
-
@gmzankr066 Neden ki?
-
Haydaaaa
-
@gmzankr066
iptal?? ne alaka şimdi ya. bana da kısa süre içinde açıklayacağız denildi.
yarın da arayayım tekrar ama boş bir dillendirme gibi geldi bana -
@kullanıcıadı-0 hocam size tam olarak bu cevabi kim verdi aciklanacak diye
-
@gmzankr066 bana da her şey hazır ama iptal de olabilir denildi
-
@gölge07
liste için aradığım görevli.
@anadolu-109 siz ne zaman ve hangi numarayı aradınız hocam? iki zıt açıklama hiç normal değil. -
@kullanıcıadı-0 bugun aradım hocam her şeyin hazır olduğunu talimat beklediklerini söyledi bende gün içinde gelebilir o zaman talimat dedim belki bugun belki bu hafta belki 1 ay belki de iptal edebilirler dedi
-
@anadolu-109 50 kişilik ilan için aradığımız da da böyle muğlak konusuyorlardı. İptal konusu hem Twitter da hem telegram da yaygınlaştı arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun.
-
Yarını bekleyelim açıklanmaz ise bir sıkıntı olabilir . Bu tip duyumlar çıktığı zaman hep bir olay oluyor . Acaba bilmediğimiz bir durum mu var anlamadım zaten şuana kadar listenin açıklanmaması bile garip .
-
@gmzankr066 bence iptal edilecek daha yüklü bir alımla sadece mülakat şeklinde bir kez daha ilana çıkılacak gibime geliyor sgk başkanının açıklanamasından sonra böyle bir eğilime girilmiş olabilir hocam
-
@anadolu-109
belki 1 ay ne ya sınava ne kadar kalmış sınavdan sonra mı açıklayacaklar enteresan bir cevap olmuş bence ya. biraz baştan savma gibi anlamsız yani. yine de kıllandım yarın bir daha arayalım bakalım.