Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı 11. Dönem Alım İlanı 2021 (50 Kişi)
-
@friedman17 bunun nedeni nedir acaba biliyormusunuz ?
-
@semihylc az önce duydum duyduğum kadarını kelimeleri bile değiştirmeden yazdım dostum. Vallahi başka bir bilgim yok.
-
@friedman17 inşallah doğru değildir. Eğer doğruysa da inşallah kimse mağdur olmadan çok daha iyi şartlarda revize edilip gelir.
-
Yapılması gereken en güzel şey oldu. Bu ilan revize edilip büyük bir sayı ile gelecektir.
-
Aciklama yapildimi ben goremedim. Hafta sonu liste yayimlandigi oldu mu?
-
Ve buna şimdi mi karar veriyorlar madem iptal edecektin niye ilan veriyorsun madem sayıyı artıracaksın neden bunu baştan yapmıyorsun nu nasıl bir i nasıl bir saçmalık
-
@muzgor hocam hadi diyelim iptal edildi sayiyi arttirip ilana cikilacagi duyumu nerden cikti artik bel baglamak istemiyorum ben iyiki liste aciklanmamis aciklanip iptalde ederlerdi hatta sinavi yapip iptalde ederler ben herseyi bekliyorum artik.
-
@friedman17 ilan gelmeden öncede ilk duyumu sizden almıştık sizin duyumlarınız doğru çıkıyor daha detaylı bilgi alırsanız bizimle paylasabilirmisiniz.
-
@gölge07 ben de öyle düşünüyorum zaten
-
@yakup-cemil sayının artacağı kanısına neden vardınız. Bu sınav şuan sadece ertelenebilir aşamada yazılı sınav olmayacak sayı degisecek diye kesin bisey yok yani bildiğim kadarıyla. Ayrıca buna emek veren bir çok insan var 2019 puanlı onlar mağdur edilmemeli. Bisey yayınlandı ise arkasında durulup mağduriyet yaratılmamalı. Insallahda iptal olmaz sınav. Bu çok buyuk haksızlık.
-
@friedman17 kurum çalışanısınız bir yorum yaparsınız belki. Sayının artacağını varsayalım sizce yeni durumun açıklanması kaç ay surer bu kurumda. Talepte bulunacakta onay gelecekte. Simdi bu sınav ilan edildigi günden beri canla basla çalışanlara yazık değilmi ya. Alim olacaksada hemen ardından alsin. Artık aklim almıyor kurumun yaptıklarını hep bir belirsizlik hep bir muallak.
-
yeni ilan biraz daha iyi bir sayı ile kpss sonrasına kalırsa yine bir işe yaramaz. sürece yeni katılan gıcır bir sürü yüksek puanlı aday başvurur olan yine önceden bekleyenlere olur. sayı artışı önceden bekleyenlere yine yaramaz bu durumda.
bakalım ne yapacak sgk. -
Ancak öğretmen alınsın zaten, hayır anlamıyorum kamu kurumlarında belli yaş üstü çalışıyor, bir iki kurum hariç cidden çok açık var ama neden alım yok?
-
Baştan hatalı olan bir ilan. İnsanlar kurumun istediği şartlara göre çalışıp puan alıyor kurum her yıl puan türüne ekleme çıkarma yapması yetmiyor gibi birde yazılı sınav getirip siz istediniz diyor. Kpss A sürecinde hiçbir kurumdan yazılı sinav istemiyoruz. Diğer fakülteler mülakati kaldırırken biz stres üstüne stres yaşıyoruz. Gerçekten yeter hiçbir vicdanı olan yetkili yok mu emeklerimizin bu kadar hiçe sayıldığı yeter ! Emeginiz emanetimizdir yazan kalemlerle aldığımız 90+ puanlara gösterilen muamele bu mu ?
-
@ayseymen SGK başkanı kurum denetmen sayısının 2800lerden 5000e çıkarmak gibi bir hedeflerinin olduğunu açıkladı kısa vadede. Bu bağlamda zaten 50 sayisi komik bir sayı.
Ilk duyumlarda kurumun 400+ bir denetmen planlaması vardı Sonra işin içine başka şeyler girdi sayı birden kesilip 50 kişilik ilan geldi.
Ayrıca yazılı sınav kurum kültürüyle uygun olmayan bir metod yıllarca sözlü sınav ile çağıran sgk aniden yazılı sınava yöneldi bu herkes için mağduriyet oluşturdu.
Bir de DUY GUY gibi sınavlar açıklanınca ciddi bir kitle başvuru yapmayacaktır. -
umarım bir sonraki ilan açık kadar yani 2 bin kişi bile olmasa en az bin kişilik ilan olur.. sadece yazılı kısmın olmasına neden karşısınız tamam yol masrafı falan bunlara tamamım fakat sadece sözlü olması kötü bence bu kuruma sadece ceko yapıp denetmen olan ve olacak olan çok kişi var o zaman referansı olan sadece ceko birazda gkgy çalışsın direkt denetmen olsun sonra neden yardimci olarak girenler neden yeterlilikte çok kötü alıyor alır tabi sadece çeko bilgisiyle puan türünden +90 alınabiliyorda ondan
-
@norm oraya giren herkesin belli bir birikimi var zaten sınava gerek yok diyen varsa iste herkesin belli birikimi yok alanlarda(hukuk-iktisat..) 5 neti dahi gecemeyip gkgy toplam 55 netle ve cekodan 30 netle 92 alan tanıdıgım var
-
@norm hocam bunun çözümü sınav değil aslında kurumun aldığı puan türü sıkıntı . Aynısını gsb uzman yar. Yaptı sadece p29 ve p39 ekledi . Bizim kpss sonrası sınavla uğraşmamamız gerek ya direk alım olsun yada mülakat . Bazı kurumlar nedense sadece tek ders puanını baz alıyor buda bana saçma geliyor. Madem o kadar şikayetçi sadece p43 den al en fazla alan bilgisi onun içinde artı çeko mevcut.
-
@semihylc aynen hocam kesinlikle bende bunu ifade etmek istedim tamamen puan türüyle ilgili fakat en azından ya puan türü(yine çekonun belli bir katsayısı olması sartiyla) ya da sınavla müdahale edilmeli bu duruma biri kesinlikle degistirilmeli
-
Çeko ağirlikli calisan bir kuruma muhasebe agirlikli bi puan türü onerilmesi ne kadar da abes.. yuklu alimlar p47 p48 ile yapiliyor diye millet sadece 4 derse abanip cekoyu ihmal ediyor, sgk ilani gelince vay efenim neden p47 cikartiliyor. Oldu o zaman gib de ceko puan turunu barindiran bir puan ile alsaydi. Herkes isine geldigi gibi. Kurum mevzuatina en uygun puan turu hangisiyse onun ile alim yapilmali. Bunun yaninda istakciler icin ayri bir kontenjan ve puan turu verilmesine de karsiyim. Ayni sinava giriyoruz. İstatikciler icin ayri bir puan turu sacma.. ben kamu yonetimi okudum sinava girerken sirf sgk diye bir kurumun varligini bildigim icin 4 derse ayriyetten ceko mevzuatinida ekledim. Ongorulebilen bir durum yani...