2021 Gelir Uzman Yardımcılığı Olacak Mı?
-
@mk-ank yaa gelsin bol bol gelsin tabi de.2018den beri alim yapma yapma sonra arka arkaya yap..ne vardi bizi yillarca bekletecek hayatimizdan bi suru seyi calacak anlamadim ki...
-
Kpss girmek için komplo Casuslar olabilir Ösym'den
-
@hedefsgk mhuy ilanı için müdürlüğün sıkıntısı yok , iş bakanlıkta ve en son bildiğimiz bakanlığın müdürlüğe dilekçe cevabında söylediği ösym . Dernek ilana etki edebilir mi ? Benim anladığım dikmen havası almışlar .
Bilen gelsin lütfen . Benim bilgim bu . -
@karar geçen hafta bakan yardımcısı ile görüştüler.Belki süreci hızlandırabilir.
-
Bu ülkede gelir uzman yardımcısı alımı bitmez . Ihtiyaç çok fazla. Sürekli geçici görevlendirmeler oluyor . Bu alım sonuçlanır sonuçlanmaz yenisi için alıma çıkılır.
-
@karar DGUY ben de çok istiyorum hayırlısıyla görseydik iyiydi :)) Uğurum bol olsun sayıyı yukarılara çıkarsın başka bir şey istemem. Biz de o alıma kalmadan atanmış oluruz inşallah :((
-
Bazı illerde personel sıkıntısı var tayin bile vermiyorlar bu yüzden alım olma ihtimali yüksek çalışan arkadaşlarda bu durumdan şikayetçi. 3 yıl alım yapılmamasının sıkıntısını herkes çekiyor.
-
@hedefsgk Hocam aynı dernek sayfasında üniversitenin strateji birimlerine naklen atama istiyorlar.Yani ihtiyaç var bu kesin.Ama en önemli sorun özlük hakkı yds ve tez olayi.Maliye bakanlığı personel düzenlemelerini 10 yıldır yapmıyor.Baska sebep olamaz.Meslekte uzman yardımcısı kalmamiş
-
@eomer üstat bize sonuç lazım , ocak ayında ne güzel sunulmuştu başkan tam 500 kişilik demişti ne güzeldi her şey yolunda olsaydı ilanı görmüştük . Kim engel, ne düşünülüyor ,tekrar dön başa zaman kaybı , bakan albayrak 2 yıl görevde kaldı direkt reddetmiş mesela bakan yard tekrar geri geldi sayın yavilioğlu yanlışım yoksa süreçler uzadı ama şimdi kim engel ne bekleniyor bilmiyorum .
Ayıp ya gerçekten ne kadroymuş bi veremediler . -
Herkes ihtiyac var diyor ama 3yil almayip 1000 kisi aldilar.madem ihtiyav 1500 2000 niye almadilar.nasil bir yol izleniyor bu alimlarda cok ilginc cidden
-
@karar aynen öyle.Guy'dan daha çok istiyorum gelmesini.Hiç değilse sınavı ÖSYM yapıyor hem mülakatları da diğerlerine göre adil ve şeffaf.
-
Mhuy ciddi bi etkinlik mi planlasak geniş katılımlı ?
-
@eomer çok doğru süreçleri daha adil ve bu alımın takipçisiyim. Duy müloda sayın aydın başla sohbet etme imkanım olmuştu onada sordum süreci anlattım ocak ayında talep edildi ,500 kişi vs mart ayıydı 29' u tanımını yaptı konumunu söyledi birçok kurumda çalışma imkanı var ve bence taşra uzm içinde en iyisi ama işte kuş sesleri yetmiyor ilan lazım bize .
-
2021 kpss ye girmesek de 2020 puanımızla başvurabiliriz sanırım demi..
-
@arven evet 2 sene geçerli çünkü
-
@karar YDS var mı? Mülakatı kurum mu yapıyor?
-
@mk-ank aralık ayında mı olacak?
-
Alım olur tabiki arkadaşlar olur ama bir 2 yıl sürer heralde ilana çıkmasını bekle yazılısını bekle mülakatını bekle açıklanmasını bekle bekle bekle bekle aaaa bir bakmışsın KPSS puanın süresi bitmiş çöp olmuş ama beklemeye devam !
-
@thecoronell başvuru koşullarında yds yok yeterlilikte isteniyor , hmb kendi yapar mülakatını .
-
@karar teşekkürler