9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 c.tesi gunu bu konuyla alakali bir konferansa katildim. Konu ; Yok Sayılmak (!). Konusmaci diyor ki yok sayilmak ve tepki verilmemek insanda öyle derin bir etki meydana getirir ki adeta dünya onlara daralır. Baskan, attigi twite 1 begeni dahi gelmezse yok sayilmak nedir anlayacaktir. Velhasil kelam sana +1 kardesim
-
Allahini seven üzerime duyum atsın
-
@magduriibfli eyvallah. Diger yarismaci arkadaslardan da destek bekliyoruz
-
@sgkdenetmeniniz duyumlar da bıçak gibi kesildi.
-
Gerçekten yok mu sevindirici bir haber @Baumol ve @paretowilfredo iki hafta önce umut dolu konuşuyordunuz yok mu sizden de
-
@halilhy Mart sonu Nisan başı.
-
@baumol içim karardı üstad mart sonu nisan başı nedir?
-
@sgkdenetmeniniz Ben daha fazla bu başlıkta konuşmak istemiyorum hocam. Ağzımdan yanlış laflar çıkacak çünkü.
-
@baumol bana mı tepki gösterdiniz anlamadım size yönelik kötü bisey söylemek istemedim laf falan da çarpmadım yanlıs anlamayın
-
@baumol yok artık üstad. O kadar da olur mu? Mart sonu demek 170-180 gün. Şaka gibi 6 ay, yılın yarısı demek.
Bir şeyler yapamaz mıyız? Tweet atmaktan başka bir yol yok mu?
-
@halilhy hocam olur mu öyle şey Allah aşkına. Burda kimse kimseye kızmasın. Benim kızdığım o makamda oturanlar. Güya emeğin değerini korumak için kurulan Bakanlık ve Kuruluş bu 2 makam. Ama emeğe zerre saygıları yok.
-
@kai-hitwatari hocam Nisanın son haftası mayısın başı gibi tercihler başlayacakmış galiba. Oradan pay biçin.
-
@baumol eyvallah hocam o zaman kimsenin umrunda değiliz bu düzen böyle gelmiş böyle gider
-
@baumol Hocam bu bilgi nereden acaba
-
Son çare Müge anli bu listeyi ancak o bulur.
-
Bimere cimere şikayet eden arkadaşlar vardı. Bir şey çıkmadı mı?
-
@resetat hocam kaynak vermiyorum. Adım gibi eminim benim bildiklerimden kat ve katını @paretowilfredo üstad da biliyor. Ben duydum çok üzüldüm. O yüzden üstada da bir şey sormayın. Sadece şunu diyim. Burdan bir beklentiniz olmasın. Hayatınıza devam edin. Daha fazla yazmıycam bu başlığa. Allah ömür verirse açıklandıktan sonra istişare yaparız. Allah'a emanet.
-
@baumol hocam 18 gün önce de 10 gün diye duyumunuz olduğunu söylediniz, bence artık tarih vermeyin. En azından daha var deyin.
-
haha çok iyi martta tecilim doluyor. 90+ puanlarla kamu dışında yeni bir kariyer planlaması yapma zamanı geldi sanırım. Emeği geçenlere selam olsun.
-
Arkadaşlar, zamanın birinde girdik bu sınava unutup hayata devam edelim. Başka ne yaparız onu düşünelim.
Bir gün bir haber gelir, Mısır'daki dedeninizden size miras kaldı haberi gibi bir haber gelir de SGK sınavını kazandınız, derler belki.