9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@mayoz BU DUYUMU NERDEN ALDIN.
-
@paretowilfredo hocam var mi bir gelişme?
-
Yılbaşından önce açıklanmasını beklediğimizde şubat mart diyenlere kızardık şimdi nisanı bile duyduk vay halimize..
-
Arkadaşlar ben daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum malum Mayıs için Şubat sonu askerlik başvuruları son.Askerliğim kasıma kadar tecilli acaba basvursam kazandığım takdirde tekrar tecil ettirsem sorun olur mu ?
-
Tweetle olmaz bu iş diyorum, bu işi reis çözer diyorum anlatamıyorum. 1000 kişi topluca reis-i cumhur a yapalım şikayetimizi.
-
@shady1 böyle diyorsun ama o tw yi görünce çılgına dönüp kendini kaybedecek o kadar çok çömez vardır ki, burada yaşadıklarını umutsuzluğunu sabrının zorlanmasını hiçe sayılmayı o saniye unutacaktır ve tekrar kurumdan kimseye toz kondurmayacaktır...
-
Toplu yürüyüş tarzı birşey yapmamız lazım, sesimizi cumhurbaskanına duyurmalıyız. Muhatabımız cbaskanı olmalı, belli ki oradan talimst gelmeden bizim işimiz hızlandıracak başka bir yetkili yok.
-
Kpssye çalışın boşverin B planınız varmı mesela diyelimki olmadı o zaman bomboş açıkta kalmayın derim küçük bi tavsiye benimkisi
-
@engi̇n Dostum onu sana cevap olarak yazdım uçak meselesi ile ilgili bir sitemdi
-
Kasımdayken aralık sonu, aralıktayken ocak sonu, ocaktayken şubat sonu, şubattayız mart sonu duyumlarının sonu nerede bitecek çok meraktayım. Şaka gibi herşey..!
-
@balans-etkisi hocam ne B planı. Kpss'ye çalışsan ne olacak? 100 puan alsan ne olacak? Girdiğin sınav sayısı artar biraz o kadar.
-
Cevdet Ceylan, Başkan Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi. Az takipçisi var. Akşam topluca buna mi yazsak ki. 50 kişi 3 tweet atsa dönmez mi?
En azından belirli bisi söyler
-
Arkadaşlar sgd dernek yönetim kurulu başkan mehmet selim bagliyi ziyarete gitmis bizi konuşmuşlar hepimiz twiterdan yüklenelim lütfen neler konusulmus ogrenmeye calisalim
-
@buhara akşamı beklemeyelim bence atabilen herkes atmaya baslasın
-
![0_1519046390483_20180219_154519.png](Yükleniyor 100%)
-
@sosyalikilik A grubu şartmı ?B grubuna çalış yaz gümrüğü yazılı sınav Yok sıralamaya girdinmi mülakattasın tabi illa A grubu olsun diyosan sen bilirsin başka şansın varsa özelde falan o ayrı
-
Bu gidişle hedef 2023 olacak.
-
Bu neyin derneği ya?Meslek mensuplarının haklarını,sorunlarını koruması gerekmiyor mu?Eğer öyleyse bu sessizliğin ve ilgisizliğin ardından aylarca beklemiş olan 400 kazanandan üyelik mi bekleyecekler?
-
Whatsapp grubu kurmak lazım daha iyi organize olmak için.
-
@luthor bu derneğe bende çok pis bilendim denetmenler kadar denetmen adaylarının haklarını da savunmaları gerek.Ciddiye alınmıyoruz hakkımızı savunmaya yürekleri yok korkak ve acizler net.