9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@eleionomae Hak aramayı neden sahte hesapla yapıyorsunuz ki?
-
Dernegin gonderisinin altina yazilanlari disaridan yabanci birisi okusa acir bir aciklama yapma gereği duyar gercekten bu kadar olmaz yani.
-
@symaslan Denetmenlerın özlük haklarını koruyamayan bir dernek adayların hakkı hakkında nasıl baskın cıkacak surec icin talepte bulunacak derneğin tamamen bürokratik ve pek te ise yaramayan bir oluşum olduğunu denetmen arkadaşlarımdan biliyorum bir kaşık bal çalıyorlar şunu yapıcaz bunu talep edicez sonuç sonuç belli bürokratlarla tokalasmaktan başka bir gelişme yok .
-
@hukukcusmith yazmayın kardeşim illaki birine yazacaksanız gidin bakanlıktan yetkili kişileri yazın teftiş kurulu başkanına da birşey yazmanın anlamı yok zaten top bakanlıktan çıksa 2 güne bizim sonucları çozerler sgk sözde ilgili özde bağlı bir kuruluş olduğu için bakanlıktan ayrı gvs yapılamıyor ve csgb malesef kurum içi her alımda böyle gvs ile ilgilenen birim tamamen ağır vasıta.
-
@buhara Bu kişinin tercihi. Kendi hesabından atmak istemiyorsa 2. Bir hesap açmanın zor olmadıgından bahsediyorum. Ayrıca takılmamız gereken konu bu değil bence
-
Sinan Uzunpınar dm den yazmış :” Başkana talebinizi ilettik ne yazıkki tarih konusunda herhangi bir tasarrufumuz olamıyor. Yakında bir açıklama yapılmasını umuyoruz.” Aynen böyle demiş.
-
@sgkdenetmeniniz kardes o zaman dernek gelin güvey olmasin kenndi kendisine ayrica csgb demek sgk demek bagli kurulus olabilir ama bakanligin herseyi bu kurulus bakanla baskan keza hergun ayni ortamda ayri dunyalarda degiller.
-
Ben şimdi bunu anlayamadım bu gvs bitti mi bitmedi mi bitti ise sadece imza için bekletiliyor
-
@halilhy aynı mesajı bana da atmış yalnız birşey dikkatimi çekti açıklanmasını dememiş açıklama yapılmasını demiş
-
@krtalprn Hala muamma hocam.Netlik yok.Gvs yapılıyor mu o bile kesin değil.
-
@halilhy 1 kaşık bal çalmış işte yine başkan çünkü elinden hiç birşey gelmez.
-
Birlik olup Bakanlığı arasak mi kurumu arayacagimiza?
-
Evet açıklanacak değil de konu hakkında bir açıklama yapılacak demiş yanı Benim anladığım Şafak karanlık
-
@hukukcusmith kardesım bende her protokolde yan yana olduklarını biliyorum lakin sıkıntı tamamen bakanlığın hantallığı bakan birseyleri üstten diretmedikçe biz değil 137 üstüne bir 50 gün daha çok rahat bekleriz bir etkinlik yapılacaksa bırakın derneği sgk yi etiketlemeyi veya bürokratlarını bakanlıkta ilgili birim kimse ona odaklanin
-
@luthor Allah sonumuzu hayır etsin her şerde bir hayır vardır ne diyim artık hocam
-
8 Ocak tarihinde dernek yönetimi Sgk İkd Başkanıyla görüşmüş.Açıklamada 9.promosyon ''sonuçlarının yakında açıklanacağı'' var.Tarih 19 Şubat olmuş yakında açıklama yapılması umuluyor.Bunların yakın kelimesinden ne anladığını anlayamadım ki.
-
@sgkdenetmeniniz kardess twitle bu is olmaz bende o kanaatteym ama twit tepki gostermek icin guzel belki kafalarini yastiga koydumu gece kulaklari cinlar yoksa kimseden medet umdugumuz yok zaten.
-
Yakın zamanda açıklanacak olsaydı bugün bisiler çıkardı. Mart'ta açıklanır inşallah. Miğdemiz bulandi artik
-
@halilhy Aynı mesaj banalı geldi nedemek bu şimdi..
-
@halilhy aynı mesajı bana da atmış. Tamam derneğin süreçle alakası olmayabilir fakat sgk'nın bakanlığın yaptığı bu zulümden dernek de negatif etkileniyor. Derneği savunaca değilim artık. Kimseda sabır diye bir şey kalmadı.
Gün vermek bizim tasarrufumuzda değil demiş kaldı ki açıklanacağı günü sgk biliyor mu bakalım.
Dernek burda sadece bir whatsap bir messenger ne bileyim bir dm fonksiyonundan farkı yok. Ben ne anladım o işten. Bizi bilgilendirmeyecek de guy'ları mı bilgilendirecek? Bilgi alıyorlar kendilerine saklıyorlar. Üyelerini, mesleği gözetip kollamak senin asli görevin olabilir fakat dernekler kişi topluluğudur, 9. Promosyondan pek üye toplayacaklarını sanmıyorum. Artık derneğe de bilendim.