9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@shady1 her türlü varım. Gına geldi artık , sabır bitti.
-
Eş dost mülakata girdim diye yalan söylediğime inanmaya başladı artık.Kimse inanmıyor bu kadar uzayacağına. Elendin de bizden mi gizliyorsun, söyle ne var bunda diyenler var:))
-
-
Whatsapp grubu kuralım.
-
@budageceryahu, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Yahu unutun şu sınavı arkadaşlar. Hayat akıp gidiyor. 5 ayda neler yapmadık ki? Hayatımızdan en az 5 ay çalındı. Geri getirmemiz mümkün değil. En azından 100 günden evvel açıklamayacağından hepimiz emindik ve başka bir şeylere odaklanmak yerine kendimizi SGK'nın umuduna kaptırdık. Biraz da kabahat bizde var. Önümüzdeki maçlara bakalım. Başka bir sınav, başka bir iş, başka bir uğraş bulalım. Sosyal medya, BİMER, CİMER bir yere kadar etkili oluyor. Sesimizi ilgili yerlere duyurduk, bunda sorun yok. Ama sürecin hızlanması için nüfuzlu, t...klı birinin müdahil olması etkili olabilir. O da nasıl olur, bilmiyorum.
Allah hepimiz için hayırlı kapılar açsın inşallah. Ara sıra pres yapmakta fayda var tabi. Ama hayattan da kopmayalım.Hocam bu genel bi sorun görmuyo musunuz? sgk özelinde bu soruna dikkat cekmek gerek. Bu A grubu insani çürütüyor resmen, omrunden ömur caliyo, hasta ediyo.
-
@nonbisinidem Her şey doğru yolunda benim yazdığım cümlelerden anlam çıkarmaya mı çalışıyorsunuz gerçekten? Zıtlık tezatlık olabilir. Tarih aralıkları kayada bilir. Söylediğim cümleler üzerinde çok fazla düşünmeyin. Geçen arkadaş yazdı bak verdiğim tarih tutmadı. Gün verme artık dediler. O yüzden benim yazdıklarımı kişisel birer serzeniş olarak alın.
-
Arkadaslar benim bu saatten sonra aklima tek bir çözüm geliyor oda bimer ve cimere sikayet eger bizyapamiyorsaknesimizden dostumuzdan sira edlim onlar yazsin dorek calisma ve sosyal guvenlik bakanligina yonlendirmek suretiyle emin olun binasama kaydederiz en azindan bi aciklama gelebilir.lutfennama lutfen bunu yapalim
-
Bize yapılan şey sistematik bir yıldırma politikası hatta psikolojik savaştan başka bir şey değil. Az ilanlar açarak ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar sonra üniversite okuduğumuza lanet ettirene kadar bizleri gereksiz bekletiyorlar. On binlerce öğretmeni kısa süre içinde atayabilen devlet ne hikmetse 1600 kişinin soruşturmasını bitiremiyor. Nedenini söyleyeyim mi çünkü bize gereksiz bürokrat yığını olarak bakıp külfet olarak görüyorlar. Bütçede daralmaya gideceğiz diyip bütün yükü bizlerin omuzlarına yıktılar İ.İ.B.F üvey evlat olmaya devam ediyor ancak taşeronlar kadrolaştırıldı, binlerce asker, polis, hakim alındı, öğrtmenler atanmaya devam ediyor. Maliye Bakanı çıkıp bütçe fazlası verildiği için gurur duyuyor kimsede çıkıp madem harcamayacaksınız neden fazla gelir topladınız demiyor. Ben bu saçmalığı kabul etmek istemiyorum artık.
-
@baumol kişisel bir serzenişte bulunduğunuzun farkındayım yöneticiler hakkındaki söylemlerinizde haklısınız da ve fakat söylediklerinizden neden anlam çıkarmayayım ben size bir soru sordum cevap verdiniz cevabınızı irdelemem saçma mı? Birşeyler biliyorsunuz ama üstü kapalı konuşuyorsunuz ben de kendimce anlamaya anlamlandırmaya çalışıyorum durum bundan ibaret aslında..
-
Açıkçası ben ne yaparsak yapalım işe yaramaz diyorum bu ülkede kendini yakana şhow yapıyor deniyor nede olsa gençlerine bu kadar çile çektiren başka ülke yoktur herhalde.
-
@budageceryahu neler neler yazdım da sn. Msb'den bir cvp daha alamadım şiirler yazdım olmadı şirinlikler yaptım olmadı sert yaptım olmadı günaydın mesajı attım olmadı iyi geceler dedim olmadı bir cvp daha verdirtcek bi yol bulmam lazım :)))))
-
@nonbisinidem sizin yaptığınız şeyler benimkinden daha güzel hocam Bir an çok sinirlendim öyle yardırdım. Sizin nezdinizde forum arkadaşlarımdan özür dileyim. Kimsenin hakkına girmemek lazım
-
@shady1 mesele şu,
İİBF öğretmen, hukukçu, vs daha homojen bir yapıda değil. O yüzden herhangi bir konu üzerinde mutabakata varılamıyor. Sorunlar derli toplu bir biçimde ilgili yerlere iletilemiyor. Hoş, örneğin milli eğitimin hali ortada ya, neyse.
Son iki yıldır bürokrasi iyice zıvanadan çıktı. Keşke her şey sınav ile hallolsa. Dereceye girseniz bile, sıralamanız iyi olsa bile belli sebeplerle işiniz olmayabiliyor. Yaşadım, örneklerini gördüm, biliyorum. Süreç uzadıkça, listeye müdahale olayları da artıyor.
Demem o ki, bu düzen en baştan bozuk. -
@baumol rica ederim farkındayım dedim ya siz başkalarına sinirlendiniz aslında ben patlama noktanıza denk geldim Ama sorun değil bu 5ayda benim sinirlerim çelik kıvamını aldı artık
-
@nonbisinidem Ne haddinize hocam kızmak sinirlenmek kalbinizi kırdıysam affola
-
@baumol hocam ne işler dönüyor ne şaklabanlıklar varsa bi bilgin paylaş bilelim. Herşeyi biliyosun anlatmıyosun sinirlendiklerinden ne farkın var . Forumdaşlık yap olanı biteni açıkla
-
Kendini ifşa etmemek adına bimer çimer konusunu eşe dosta yazdırmak mantıklı aslında
-
@senozli5334 kuralım da watsap grubunun buradan ne farkı olacak hocam
-
Kuralım ya bi vatsap eğlence olur vakit geçer hiç değilse bekle bekle sıkılıyor insan
-
@halilhy anlık mesajlaşma ile daha iyi organize olacağımız düşüncesindeyim. 50 kişi olsak dahi baya iyi olur