9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bakiyorum da gece gece bi coşmuşsunuz şunu yapalim bunu yapalim diye. Korkusuz kahramanlik senaryolari da okudum . Ama neyin ne olduğunu hepiniz biliyosunuz. Yapilanlara boyun eğecek , beklemeyi kabullenecek onlarca yuzlerceniz var bunu biliyoruz. Bimere cimere kendi tc si ile yazi yazacak adam nerfeyse yok burda . Simdi kandirmayin birbirinizi. Aman Ismimiz mimlenmesin diye ödünüz kopuyo. Hakli bi arayis icinde oylamayacak kadar korkaksiniz . Hepiniz degil ama çogunuz böyle. Bu iibf den de bi sey olmaz. Beklemeye devam edin siz gidin. En iyi yaptiginiz sey bu çünkü.
-
@shady1 ben kendi adimla yazarim.hic de korkmuyorum.nasil olsa oyle ya da boyle bir sekilde bir sey bulup eleniyorum.son kez gururumla elenirim elerlerse de
-
Gece gece nidalar atan gördüm, güldüm Sonra yazarım dedim. Önceden hiç görmediğimiz hesaplardan tweet atılıp, forumda yazanlar görüyorum. Tabi ki en doğal hakkınız yazmak, mesele o değil. Mesele sizin 137 gün, dört buçuk ay boyunca olmayıp şimdi burada şunu yapalım bunu yapalım demenizdir. Bu kadar gün 3 binden fazla tweet atıldı yanıt alamadık, bu şekilde sonlanacağını düşünmeniz çok komik sadece.
-
@resetat kesinlikle katılıyorum
-
@resetat +1
-
son durum @paretowilfredo hiç uğramıyor başlığa. yani buradan anlamamız gereken nisan başına sarkabileceği mi?haberi olduğu ve bu konuyla ilgili konuşmak istemediğini okudum bir arkadaşın mesajında sanırım. yazmamış olması onaylaması anlamına geliyor sanırım. tek güvenilir haber aldığımız kişi O olduğu için söylüyorum (en azından benim için)
bugüne kadar tweet atmamış insanlar şimdi tweet atıyor diye belki serzenişte bulunmak normal karşılanabilir ama neredeydiniz serzenişi yersiz bence. 101 günde özür dileyen başkan gerçeği var açıklayacak olsalar çoktan açıklarlardı tweetlere kalmadan.
daha önceki haftalarda bir arkadaşın önerisiydi tüm haber kanallarının wp ihbar hatlarına yazalım diye sabah saatlerinde başlayalım bir metini hep beraber tüm kanallara atalım diğer gruplara hatta facebook a ve diğer sosyal mecralarda da duyuralım 10 kişi dahi olsak herkes bir arkadaşı bir ablası annesi derken en az 30 mesaj atılmış olurdu tek konuyla ilgili.ben de destek verdim o zaman ama kimse yanaşmadı.
duyum alabilecek biri değilim ama bugün sgk başkanına ulaşabileceğim dahili numarayı arama çabalarım sürmekte..öyle ya da böyle bir şekilde ulaşacağım ya da açıklanana kadar ulaşmaya çalışacağım.
çok keyifsizim bu konuyla ilgili ama kendimi spora verdim. ders asla çalışamıyorum. y.lisans dersleri hariç. herkese sabırlar diliyorum. wp ihbar hatları konusunda hemfikir olunursa (ben tweet atmanın sonuç getirmeyeceğine inananlardan olmama rağmen)ben organizasyona da ve ne gerekiyorsa yapmaya hazırım.
uzadı kusura bakmayın çok girmiyorum artık her şeyi söylemek istedim saygılar -
Bana kalırsa herkes şehrinin vekiline yapışsın, instagram, twitter, konferans, telefon ne bulursa oradan yazsın. Toplantılara gitsin, araçlarının önüne atılıp konuyu açsın. Benim aklıma başka bir şey gelmiyor.
-
Arkadaşlar yaşadıklarımız normal değil 4.5 ay bi mülakatın açıklanmaması hele.ben kendi adıma herseye varım artık gerçekten toplu bir şekilde harekete geçelim ister sosyal medyadan ister etkili bir milletvekiline bastıralım belirlediğimiz bir medya organına toplu bir şekilde yazalım lütfen herkes silkinsin birşeyler yapalım olursa bu şekilde olur
-
Az önce BİMER üzerinden Bilgi Edinme Hakkı kapsamında bir açıklama yapılmasını talep ettim. Hayırlı uğurlu olsun :)))
-
@budageceryahu ya aslında toplu yazsak daha iyi olmaz miydi
-
@mk5561 daha iyi olur
-
@mk5561 @Antimülakat in duzenledigi metni cimer ve bimer uzerinden yuksek katilimla paylastik ayrıca Fox habere hizli resim site linki burada paylasarak ben attim dönüş olmadi hatta bu konuyla ilgili diger basliklarda biz katilak istemiyoruz zorunda değiliz diyenler de oldu.. şahsi tavsiyem bimer ve Cimer ortak metin paylasmanizdir ben attim sizlerde bi yerden baslamis olursunuz ( bu toplu hareket cagrisidir) herhangi bir satasma amaci içermemektedir
-
27 eylül 2015 tarihinde girdiğim Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları; mülakatın bitiminden itibaren 5 aya yaklaşmamıza rağmen halen açıklanmamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan konuyla ilgili açıklama taleplerimiz yanıtsız kalmıştır. Sürecin hangi aşamada olduğuna ve ne zaman sonlanacağına dair bilgi talep ediyorum.
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz başvurunuz 1800333510 sayısı ile alınmıştır.
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri BİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz. -
@kate hocam bu bahsettiğiniz hani kadro istemi için olan değil değil mi çünkü şayet toplu eylemden kastınız o ise onu yapmıştık veya bir metin hazırlanıp resim halinde başkana atılmayı kastediyorsanız onu da yapmıştık ama onun dışında bir metin olusturulmussa onu bilmiyorum sürekli takip ediyorum oysa ki demekki gözümden kaçmış o zaman siz bize atın bir zahmet biz de cimere bimer yollayalim insaAllah. Ama benim kastım bunun belli bir saatte toplu yapılması yoksa tek başına zamaninda enedim bir faydası olmuyor, hos toplu da olmuyor bu kurumda ama gene de elimizden geleni yaptık deriz en azindan vicdanımız rahat olur.
-
@kate bende sataşma amacı olmadan birsey daha eklemek istiyorum 'siz de bir yerden başlamış olursunuz' derken zannediyorum grupta yenisiniz veya ben çok eskiyim ama siz bilmiyorsunuz
-
herkes yoruldu haklısınız çekinceler de var o yüzden isteyen yazsın istemeyen yazmasın fakat makul bir dille Anayasa nın bana verdiği bilgi edinme,istek yada şikayet hakkını kullandığım için beni eleyeceklerini düşünmüyorum bence yazın arkadaşlar kaybedersek geçen 5ayda sessizce beklediğimizin vicdan azabını yaşamayalım sonra..
-
@burcus, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
27 eylül 2015 tarihinde girdiğim Sosyal Güvenlik Kurumu Denetmen Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları; mülakatın bitiminden itibaren 5 aya yaklaşmamıza rağmen halen açıklanmamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumu’ndan konuyla ilgili açıklama taleplerimiz yanıtsız kalmıştır. Sürecin hangi aşamada olduğuna ve ne zaman sonlanacağına dair bilgi talep ediyorum.
T.C. Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER)’ ne yapmış olduğunuz başvurunuz 1800333510 sayısı ile alınmıştır.
Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri BİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.Insallah tarihi burdaki gibi yazmamissindir zira 2015 yili yazmissin
-
@burcus hocam kimsenin cekinmesine gerek yok ben kişisel hesaplarımı kullandığım için bir ara tuğrul hocaya ayrı adem hocaya ayrı sordum özelden ve dedim ki hocam yok mimlenirsin yok elenirsin falan diyorlar arkadaşım olsun forumda konuşanlar olsun bana mantıklı gelmedi ben gene hakkımı arayacağım ama sinek küçük olsa da mide bulandırır hesabı sadece sormak istedim dedim . İkisinin de ortak cevabı özetle: sen hakķını ölçüyü- sınırı aşacak şekilde kullanmadikca saygı çerçevesinde yazdikca hiçbir sorun olmaz takılmayın oldu. O yuzden herkes şu kafasındaki mimlenme olayına son versin ve geri durmasin, geri durmaya da itecek şekilde konuşmasın lütfen genel konuşuyorum şahsi değil.
-
@terkiphatasi saolun hocam şimdi farkettim düzeltme ile birlikte yeni bir başvuru göndereceğim
-
@mk5561 hayir kadro istedigimiz mesajda uzayan mülakat surelerini anlatan bölümü kastettim ayrica @burcus nun gönderdiği mesajda yeterli kanimca tarihi 2017 olarak düzeltip gonderilebilir !! toplu olarak fox atv kanal d TGRT haber e de watsuptan mesaj atilmali sadece çoğunluğu yakalamaliyiz en az 30 gibi mesela bu iletinin katılmak isteyen yazsin yada begensin sayi cok olursa yapalim olmazsa yapmayalim bu şahsi fikrim katılım zorunlu degil