9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bayanlar beyler, yeni birşey denemeliyiz artık. Tweet i bir kenara bırakalım.
-
@senozli5334 katiliyorum bu artik bir sonuc olmaktan cikti sagligimizi bozmaya basladi baska bir tepki verilmeli artik issiziz ama saglik da onemli .
-
@Baumol bu mart sonu nisan başı duyumu nerden kesinlik oranı yüksek mi? Valla artık yeter ki bir tarih olsun şafak saymaya razı moddayım belirsizlik hepsinden kötü hatta en kötüsü @paretowilfredo üstad biliyorum artık bıktınız ama sizin duyumlarınız @Baumol ile aynı yönde mi, iç karartıcı da olsa bilmek istiyorum çünkü kendimi ona göre hazırlayacağım en azından kafadan min 1ay var der başka şeylere odaklanırım.. Zaten artık ne kızabiliyorum ne de sinirlenebiliyorum ama tek duâm var Allah herkese yaşattığını yaşatsın...
-
Çok az kaldı yakında acaba açıklanmayacak mı durumuna geleceğiz sabredin. Alım yapacaklarına pişman oldular tepki olmayacağını bilseler alımdan vazgeçtik der kurtulurlardı. Sosyal medyadan yeterince vatan millet sakarya anti fetö vb paylasimlar yapsaydik şimdiye gvs biter ve açıklanırdı sanırım vatanseverliğimizi ve fetöcü olmadığımızı gösteremedik. Yazık bize.
-
@nonbisinidem Özelden de yazıyor arkadaşlar duyum kaynağımı kesinlikle yazmıycam. Ondan sonra başka atıflarda bulunuluyor zaten sinirler gergin hiç kalp kırmayayım bu saatten sonra. Göreceksiniz ki öyle bir an olacak ki Nisan olsun razıyız dedirttirecekler. Televizyonlarda, sosyal mecralarda boy boy fotoğraf çekilmekten başka hiçbir şey yapmayan idareciler olduğu sürece bu kurumdan bir şey beklemeyin. Dernek her şeyi biliyor. Dönen bütün şaklabanlıkları biliyor ama konuşamıyorlar. Onlar susarken ben ya da asli görevi memurluk olan @paretowilfredo neden konuşsun ki? Ya da müfettiş olan Adem hoca neden konuşup özür dileme ihtiyacı hissetsin? Ortada çok büyük yanlışlıklar var. mülakat sonucuna hiç girmiyorum. Sonuçlar belli olunca göreceksiniz onu da. Kendinizi daha fazla paralamayın. Çok daha uzun sürecek.
-
@baumol e ben kalkayım artık o zaman, 2-3 ay sonra görüşürüz kalın sağlıcakla çekilir dert değil, allah düşürmesin kardeşlerim
-
@baumol hocam ben inanmadığımı vurgulamak amacı ile yazmadım zaten sadece artık kendimi hazırlamak istiyorum o yüzden sordum.. Mülakat sonuçlarından kastınız nedir listeler defalarca isim mi değiştirdi hiç alakasız kişiler mi kazanacak adaletin terazisi iyice mi şaşacak bu sefer? Bu söylediklerinizden çok fazla endişe duymak gerektiği izlenimine kapıldım ben şu an. Foruma yazmak istemiyorsanız da özelden yazar mısınız rica etsem?
-
Hep beraber ankaraya gidelim. Bakanlığın önünde hakkımızı arayalım, bu kadar zulüm olmaz.
-
@nonbisinidem Lütfen kişisel bir alınganlık göstermeyin. Burda hepimiz aynıyız benim sitemim buradaki kimseye değil. Bu konuda hakkında gerçekten konuşmayacaktım ama fikrimi sorduğunuz için ben de görüşlerimi beyan ettim. Daha fazla bir şey konuşmaya gerek yok bu konuda.
-
Ben nisanı kabul etmiyorum arkadaş. Yeter artık, toplanalım bi ses getirelim, evde oturmakla hiç bişey olmayacak.
-
@baumol yahu ben size neden alınayım siz beni şu an anlamıyorsunuz ki ben başka birşey söylüyorum siz hala sitem derdindesiniz.. Ben söylediklerinizi irdelemeye ve ne anlamam gerektiğini çıkarsamaya çalışıyorum size karşı negatif hiç bişi söylemeye çalışmadım diğer arkadaşlardan yüklendiğiniz negatif elektriği şu an bana boşaltmaya çalışıyorsunuz yapmayın gerek yok
-
@Baumol kaldı ki Nisan sonu mayıs başı tercih dönemi diyorsunuz burdan yola çıkarak mart sonu nisan başına pay çıkarıyorsunuz sonra da diyorsunuz ki öyle bir zaman olacak ki Nisana razıyız dedirtecekler şimdi bu söylediklerinizde bir çelişki yok mu bir yerden tutup mantığını yakalamaya çalışıyorum elimde kalıyor.. Sonra mülakat sonucunda bile göreceksiniz diyorsunuz torpil mi dönecek ne demek istediniz diyorum cevap olarak alınganlık etmeyin diyorsunuz ben sizin ne demek istediğinizi gerçekten anlamadım anlamıyorum.. Neyse amacım kimseyi kırmak değil herkes gergin ama eninde sonunda açıklanacak öyle veya böyle sakin olmaya çalışmak zorundayız öfkeyle oturan zararla kalkar
-
Aslında sadece denetmenlik genelinde değil,gençlik ve spor Bakanlığı test olan sınavları okuyamadı. Yine iş teftiş ve diğer nice sınav. Çok mu zor 15-20 günde sınav okumak 1 ayda mülakat açıklamak. Ülke bürokrasisi yan gelip yatma yeri olmuş. CB sesimizi ulaştıralım diyen arkadaş, CB liyakatli bürokratları atasa da kendisine ulaşmamız gerekmese diye düşündü mü hiç. Sadece denetmen olarak değil bütün iibf nin ağız birliği etmesi lazım. Tabiri edemiycez..Gençliğin ömrü gidiyor. 1 aylık işi keyiflerinden dolayı 6 ay oluyor.
-
Bu alıma zerre kadar inancım kalmadı.Tek üzüldüğüm nokta bu saçmalığı heyecanla beklemiş olmaktır.Yazılanlara bakınca olmayacak duaya amin diyormuşum başka bir şey değil.
-
@safitürk69 bu arada 20 bin öğretmen bizim kazananlarda önce işe başlar. Bizde öylece bakarız
-
Hadi ankara ya gidiyoz mu ? O kadar sinav icin gidiyoruz bi kere de bu zulum bitsin diye gidelim var misiniz ?
-
Yahu unutun şu sınavı arkadaşlar. Hayat akıp gidiyor. 5 ayda neler yapmadık ki? Hayatımızdan en az 5 ay çalındı. Geri getirmemiz mümkün değil. En azından 100 günden evvel açıklamayacağından hepimiz emindik ve başka bir şeylere odaklanmak yerine kendimizi SGK'nın umuduna kaptırdık. Biraz da kabahat bizde var. Önümüzdeki maçlara bakalım. Başka bir sınav, başka bir iş, başka bir uğraş bulalım. Sosyal medya, BİMER, CİMER bir yere kadar etkili oluyor. Sesimizi ilgili yerlere duyurduk, bunda sorun yok. Ama sürecin hızlanması için nüfuzlu, t...klı birinin müdahil olması etkili olabilir. O da nasıl olur, bilmiyorum.
Allah hepimiz için hayırlı kapılar açsın inşallah. Ara sıra pres yapmakta fayda var tabi. Ama hayattan da kopmayalım. -
@budageceryahu tam unuttum sakin sakin bekliycem diğerleri gibi diyorum biri gelip unutmuşluğuma çomak sokuyor :)))
-
@pareto_wilfredo üstad yok mu bi haber?
-
@nonbisinidem unutmak zor, doğru diyorsun. Ama kenarda dursun, başka şeylere de bakalım :))
Bu arada başkanın ağzından laf alan tek kişisin. :)))