9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@senozli5334 hocam167 kisilik bir wp grubu var zaten.. etkinlik konusunda kimse yanasmiyo
-
@denetmeniniz 9. promosyon mülakatına girenler mi grubun büyük çoğunluğu ?
-
@denetmeniniz demek ki pek bir ise yaramiyor.
-
Whatsapp grubu = 2.gün birileri birilerine özelden yürüme hareketi yapmayın arkadaşlar kimse zaten takmayacak bizi.
-
Aynı anda hem bimerden hem cimerden ve varsa bakanlığım ve başkanlığın şikayet istek yerinden aynı mesajları atalım mı? Kalemi güzel bir arkadaş uygum dille süreci ve çektiklerimizi kısaca yazar. Aynı metni hepimiz atarız.
-
@kalitetifmemur böyle bir süreçte hala yürüme peşinde olan haindir
-
@nfs yapalım
-
Twitterda da en az 200 kişi , bakanın bir tweetinin altına orjinal hesaplarımızla aynı iletiyi yazalım yarın. Fake hesabın luzumu yok bence, en doğal hakkımız bu.
-
Ben hala whatsapptan büyük bir organizasyon çıkacağına inanıyorum.
-
Bence en önemlisi bakanlığı bakanlığa şikayet etmekten ziyade, onların da üstü olan cb ve basbakana şikayeti iletmek.
-
@nfs bunu 200 kişi yapabilsek baya yol alacağımıza inanıyorum.
-
@terkiphatasi büyük katılımla , kendi tc lerimizle, bam bam yapalım şikayetimizi. Yaşadığımız süreç çok olağanüstü, zaten çekeceğimizi çektik, korkacak birşeyimiz kalmadı.
-
Biz burda sabah akşam tweet atarken her gün etkinlik yaparken , hop oturup hop kalkarken , ha yılbaşından önce ha ocağın ilk haftası derken uzaktan izleyen belki de evinde ders çalışanlar şimdi gelmiş organize olma peşinde.Geçin bu işleri ..Neredeydiniz bu zamana kadar ?
-
@senozli5334 sakin ol şampiyon sen yenisin galiba.
-
Ben buradan hiçbir arkadaşla tartışmayacağım, şevkimiz kırılmasın. Elimizi taşın altına koyalım diyorum o kadar.
-
Çok düşündüm taşındım. Bu forum işleri bu duyumlar falan beni epey yordu. Burda sizlere yardımcı olmak istedim ama bugün kendimce biraz haddimi aşmış hissettim. Forum yüzünden farklı işler de aldık başımıza. Neyse sözün kısası birinizin kalbini kırmışsam affedin beni. Yönetici arkadaşlardan ricam hesabımı kapatın lütfen. Sağlıcakla kalın. İyi forumlar.
-
Gecenin bu saatleri çok garip kararlar aldırıyor insana
-
@staticman ben akşam ümitsizlikten ve evdeki para kazan baskısından uberde şöförlüğe başlayacakken gece uyuyamayıp sağasola döndükten sonra, eylülden beri gömdüğüm kitapları yerinden çıkardım. Hayırlısı artık.
-
Gunaydin arkadaslar twitterda cumhurbaskanimiza yonelik sikayetler ulasmasa bile bunun bakanlik ve kurum üzerinde baski olusturma ihtimali var cünki twitteri bile cbnimizi rt fav icin kullaniyolar kaybedecek birseyimiz yok hersey olacagina varsin bu saatten sonra.
-
@senozli5334 evet hocam..