9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@kate evet onda bahsediliyordu ama tam anlamıyla sorumuza yönelik bir hitap olmadığından aciklayiciligi yoktu haliyle daha özler indirgemek daha yerinde olur ve evet katılıyorum bende bunu söylüyorum bu metin de @burcus arkadaşımızın metni olsun bence gayet yerinde. Bir saat belirleyelim atalım etkili olacaksa yapmaya değer. InsaAllah olur.
-
Siz benim gibi dalgınlık yapmayın aman direk yazayım arkadaşlar kopyalayın
18 eylül - 6 ekim tarihleri arasında yapılan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları; mülakatın bitiminden itibaren 5 aya yaklaşmamıza rağmen Hale’n açıklanmamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumundan konuyla ilgili açıklama taleplerimiz yanıtsız kalmıştır.Sürecin hangi aşama olduğuna ve ne zaman sonlanacağına dair bilgi talep ediyorum.
-
Yazıp t9 un azizliğine uğramam görevi aklı başında sakin bir arkadaşa devrediyorum buna benzer bir metin yazıverin
@burcus, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)Siz benim gibi dalgınlık yapmayın aman direk yazayım arkadaşlar kopyalayın
18 eylül - 6 ekim tarihleri arasında yapılan Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı sözlü sınav sonuçları; mülakatın bitiminden itibaren 5 aya yaklaşmamıza rağmen Hale’n açıklanmamıştır. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Sosyal Güvenlik Kurumundan konuyla ilgili açıklama taleplerimiz yanıtsız kalmıştır.Sürecin hangi aşama olduğuna ve ne zaman sonlanacağına dair bilgi talep ediyorum.
-
Arkadaşlar bu işin tweet le filan olacağı yok kimse sallamıyor bile...Kurum yöneticilerinin bu yaptığı cidden ayıptır yazıktır günahtır yahu !!! bu yüzden Ankara da oturan arkadaşları ve gelebilecek olanları PAZARTESİ SAAT 10:00 da milli kütüphanede toplanmaya davet ediyorum ordan SGK genel merkezinin önüne ve daha sonra kızılaydaki diğer birimlere gidelim.gelirken derdimizi anlatacak küçük el afişleri ve pankart hazırlayalım en azından bir açıklama alabiliriz bu ülkenin gençleri olarak bunu hak ediyoruz.hiç kimse gelmese bile ben orda olacağım elimi taşın altına koymak için.
Zahmet olmadan rahmet olmazmış arkadaşlar gelebilecek herkesi bekliyorum -
30 şubat kesin duyum aldım aynı gün hem açıklanacak hem de işe başlayacağız direk
-
Arkadaşlar aldığım duyuma göre bakan hanım gvs sonuçlarını emniyetten istemiş ama hala gelmemiş sürünce de bırakılıyor bu gidişle 1-2ay dahi sürebileceğini duydum. Twitter da güçlü bir etkinlikligin işe yarayacağı düşüncesindeyim yarin için bir etkinlik yapabiliriz.
-
ben de bimerden başvuru yaptım arkadaşlar. sırf başvuru yaptım diye eleneceksem de eleniyim. yeter ki sonuçlar açıklansın
-
@shanks 31 subata sarkar o
-
Ben de başvuru yaptım bimere. Yalnız sırf bilgi almak için yazmaktan bile bir şey olur mu diye korkar duruma geldik. Durum vahim.
-
@yektengelenn hocam sen yepyenisin galiba bak yenisin demiyorum, yepyenisin.
-
@kai-hitwatari koptum:)
-
Umudum kalmadı
https://youtu.be/D2xXMSwBZh4 -
Cimer de sıkıntı mi var giren var mi?
-
öğretmen alımı çıkmış kesin bizden önce başlayacaklar işe kardeşim mülakata girecek nisanda belki bizden önce açıklanacak mülakat sonuçları şaka gibi
-
-
Sn Apaydın'ın duyarlılığını da kaybettik başımız sağolsun...
-
@nonbisinidem adam da bıktı, daha dün "hiçbir bilgisinin bulunmadığını" söyledi
-
@drago evet bıktı ben de bıktım çıkarsama yapmak doğru orantı kurmak yanlış diye bir yorumda bulunup umut da vaad etmesin o zaman.. Bişey söylüyorsa arkasında dursun devamını getirsin benim fikrim. Biz yalvarırcasına bişey öğrenebilir miyiz diye tweetler atarken şiir kitabını övmekle meşgul.. Belki fazla atar yapıyorum ama sıkıldım artık Sgk'dan da mülakatından da adamlarından da bakanından da ülkesinden de gına geldi!!! Alıp başımı gitmek istiyorum ama yapamıyorum! Böyle sisteme de yöneticilere de.... Allah ıslah etsin!!!
-
Yine bir olay. Sakin olun ya yine noldu?
-
@kai-hitwatari ben dayanamıyorum artık ya biri o jiletle beni jiletlesin