9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@nonbisinidem hocam birine zarar vericeksen kendine verme sgk çıkışına git ne olduğunu ben çözemedim ama şu süreçte en suçsuz insanlar biziz. Bakan bu işi salladıysa bakan suçlu, emniyet bu işi salladıysa emniyet suçlu, bürokratlar bu işi salladıysa bürokratlar suçlu. Şu süreç içerisinde en suçsuz, en masum, en çok emeği sömürülen bizleriz.
-
@kai-hitwatari acıyı ancak acı geçirir hocam başka türlü geçmez
-
@nonbisinidem dişe diş kana kan. Onlar bizi atasın o zaman bizde işe başlamayalım, sabır diye not bırakalım. Keşke böyle bir şansımız olsa.
-
Sn Mustafa Apaydın kendi alanı olmamasına rağmen bize gerekli ilgiyi gösterdi bence asıl ilgilenmesi gerekenler varken
-
@halilhy ya göstermedi demiyorum ki Allah razı olsun arada 2-3cümle etti ama bir yorumuma cvp vermişti ona istinaden duyarlılığını kaybetmemesini o cevabın arkasında durmasını beklerdim sadece...
-
@halilhy yetkili degil biliyoruz fakat sabredin diyebiliyor. Yine sağ olsun kurumdaki adam gibi adamlardan biridir. Ama 138. gün gelmişik, hepimiz gerginiz, sinirliyiz tabiki bilgi isteyeceğiz. O zaman cumhurbaşkanını, başbakanı da etiketlemeyelim, kurumla alakaları yok nasıl olsa.
-
Arkadaşım bizden 1 ay önce falan askere gitti 6 martta terhis olacak adam ben gelicem hala açıklanmadı mı diyor bir şey diyemedim
-
@nonbisinidem bence ne kurum başkanının ne de Mustafa başkanın elinden bisey geliyo sıkıntı bakanlıkta ve bürokratik süreçte ne oluyo ne dönüyo aklım ermiyor
-
Sn Mustafa Apaydın yeni bir açıklama mı yaptı arkadaşlar ben göremedim ama
-
@gonzaloluca yapmadı dün bir arkadaşa cevaben bilgim yok demekle yetindi
-
Artık şizofrenmişiz gibi hissediyorum. Böyle bir mülakat olmadı, biz öyle zannediyoruz. Yetkilerin üç maymunu oynamalarının başka bi açıklamasını bulamıyorum.
-
Arkadaşlar üzülerek soyluyorum biz baskı kurmadıkça sonuçların açıklanması zaman alacak, twitter da sağlam bir etkinlikle kendimizi farkettirmeliyiz. Biz hernekadar işe yaramıyor desekte baskı oluşturduğunu bugün tekrar duydum.boş beklemektense birseyler yapabiliriz 100 kişi 10ar twit atsa bile yeterli olacaktır bence iki üç gün böyle tekrarlarsak sonuç alabiliriz. Daha iyi organize olabilmek içinde whatsap grubu kurmayı oneriyorum.
-
Su an twitter etkinliklerine devam edelim belki bi cogunuza anlamsiz gelebilir ama bakanlikta İşlerin üstüne yeterince düşülmüyormus bu gidişle 1 2 ay daha uzamasi çogu arkadasin ortak paylastigi duyum ya en 1 az ay daha aglanip sizlanacaz hicbir sey yapmadan ya da zor da olsa da mucadeleye devam bi ara twitter etkinliklerin etkisini bir arkadasimiz da yazmisti daha önce de twit atilirken az twit atiliyordu ama hiç değilse mucadele ediliyordu katilmak isteyenler varsa yarindan itibaren twitlere devan edelim yoksa 1 2 ay daha beyhude bekletilmeyi göze alalim karar hepimizin ...kirk katir mi kirk satir mi
-
@brzezinski hergün bir sürü atıyorum ben :((((
-
Kendimizi boğaz köprüsünden bile atsak baskı oluşturamayız gözlerinde herhangi bir değerimiz yok ki.
-
Arkadaşlar Tweet atarken cumhurbaşkanı ve başbakanı muhakkak etiketleyin başka türlü olmayacak bu iş
-
@shanks dün ve bugün halk bankası mülakatına girdim o kadar ilgili ve değer verildiğini hissettiriyordu ki banka özellikle insan kaynakları personeli mükemmel idi diğer kurumların a veya b fark etmez kesinlikle örnek olmalı kravat yapmaya yardımcı olan mı olursun her turlu inanılmaz yardımcı oldular
-
Arkadaşlar ilk defa bugün bu kadar hissettim işsizliği iliklerime kadar yaşadım eskiden iyi kötü ders falan zaman geçiyomuş yine arta kalan zamanlarda da planlı programlı bi şekilde sosyalleşebiliyodum ailemle birlikte ufak bir kasabada yaşıyorum bi kaç ufak işim vardı onlar için ilçe merkezine geldim işlerimi hallettim dedim sonra burda çalışan bi kaç arkadaşım var onların yanına uğrayayım tabi onlar çalıştığı için hepsinin işi başından aşkın kimse benimle ilgilenemedi doğru düzgün ben de vaktini çalmıyım kimsenin diye ayrıldım yanlarından öyle mal gibi kaldım yapıcak bişeyde bulamıyorum eve ancak akşam dönebilirim abim işten çıkınca götürebilir sinemaya mı gitsem diye düşündüm doğru düzgün film yok oturdum bi yerde şuan tek başıma salak salak kahve falan içiyorum ama çok kanıma dokundu cidden sinirlerim bozuldu bi ağlama hissi böyle zor tutuyorum şuan kendimi hayatı sorguluyorum ben bunu hak edicek ne yaptım diye herkes işte güçte ben yalnızım işim gücüm yok bu da böyle bir andı ...
-
@furkitofaso Yalnız değilsin.
-
@resetat Eyvallah kardeşim