9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@furkitofaso kesinlikle hocam
-
@krtalprn Bu yaptıkları resmen kul hakkına girmek bakalım nasıl verecekler hesabını.
-
@paretowilfredo yine de saol üstad senin iyi niyetinden ve şüphemiz yok. Bana ihmaller zinciri oldu gibi geliyor sanki tek bir yerde olmadı ihmal
-
Şimdi Sgk ik'yı yine aradım telefonu açan bayanla anladım ki aynı duyguları paylaşıyoruz onlar da bizim gibi kafayı sıyırmış durumda bakanlıktan karar gelmesini bekliyoruz diyor ve bakanlığa gideli çok oldu diyor o zaman biz bakanlığı telefonla taciz edelim dedim en iyisi. Bu arada mülakattan çıktığımız ilk günler bir muhabbet geçmişti bilmem hatırlar mısınız çalışma bak değişmesi ve kadın olması daha iyi oldu belki sonuçlar bu sefer daha çabuk açıklanır demişti birileri ben de katılmıştım şimdi tam tersi keşke bizim sonuçlar açıklanana kadar değişmeseymiş diyorum zira yeni bakan kendini ispatlama derdinde gibi geliyor bana.. Daha ne kadar bekleyeceğiz çok merak ediyorum...
-
Arkadaşlar sgknın filipin büyükelçi ziyareti tweetinin altına en az bi 50 kişi aynı mesajı yazsak ?
-
@nonbisinidem sgk'yı aramaktan bakanlığı arayıp rahatsız etmek daha mantıklı
-
@senozli5334 aynı mesajı reisi cumhurun kalkınma tanıtım toplantısı tweetinin altına da atalım.
-
Sgk yı da bol bol rahatsız etmeliyiz, sonuçta bizim hakkımızı aramak onlara düşüyor. Bastırmalılar.
-
@kai-hitwatari 0312 207 84 11 ve 207 85 43 çsgb sınav hizmetleri direkt numaraymış santralden verdiler yüklenin
-
Pardon değilmiş bakanlık da tutmuş sgk'nın numarasını vermiş şimdi açan kişi de biz komisyonu bekliyoruz biz çalışma bakanlığının bağlı kuruluşu değiliz ilgili kuruluşuyuz onlarla bi alakamız yok başkasına itibar etmeyin diyor az önce de sizden birileri böyle böyle söyledi diyorum hayır yanlış diyor gel de kafayı yeme nasıl bir memlekette yaşıyoruz!!!
@nonbisinidem, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@kai-hitwatari 0312 207 84 11 ve 207 85 43 çsgb sınav hizmetleri direkt numaraymış santralden verdiler yüklenin
-
Çsgb , yapılandırılmış ve taksitlendirilmiş borcu olan işverenler tweet i. Henüz dolmamış altı , yerimizi kapalım. 50 yiğit bekliyorum en az
-
Whatsapp grubu kuralım diyorum yine yeni yeniden.
-
@senozli5334 mantıklı
-
Ya bende bakanlığı arayalım diyorum dunden beri ama eğer @nonbisinidem dediğin gibi söyledilerse nasıl sgk ağız birliği etmiş gibi aynı şeyi söylüyor genelde bunlar da oyle söyleyecektir aramaya gerek yok o zaman bakan hanımın tweetleri altına yüklemenin artık sgk başkanını bırakıp.
-
@mk5561 ya biri başka diyor biri başka diyor ben çözemedim biri bakanlığa bağlı değiliz komisyonu bekliyoruz diyor öbürü komisyon çoktan gönderdi bakanlığın karar göndermesini bekliyoruz diyor kendi içlerinde bile tutarsız bir kurum yeminle ankarada olsam fiziki olarak kurumu basıcam ama telefonla ve tweetle taciz etmekten başka bişi yapamıyorum;(
-
@nonbisinidem bal gibi bakanlığa bağlılar, aksini söyleyen resmi olarak bağlı olmadığı için , açıkça söylemekten çekiniyordur.
-
Arkadaşlar, çsgb nin tweetinin altına yüklenelim. Mehmet türkmenin paylasımı güzel, oradaki fotoyu kaydedip hepimiz aynı şekilde yüklenelim.
-
4 tweet attık kaldı 46. Haydi yükleeeeeen
-
Arkadaşlar rt ve fav yerine kendimiz tweet atalım
-
Aynı tweet in altına devam arkadaşlar , ha gayret