9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@luthor hayırlı hocam
-
@hadinbahım en son 153 kisi atanmıştı yanlış hatırlamıyorsam bununla beraber 156 kişi oldu.
-
@luthor aynen bende öyle düşündüm pişman oldum
-
Dostlar Selamın Aleyküm, metni biraz daha net bir dil ile güncelledim. Halini ahvalinizi aktarmaya çalıştım. Sosyal medya üzerinden kullanabilirsiniz. Twitter mecraında ben yine etiketlemeleri yapacağım. Bakalım.
Buyrunuz;
https://www.tercihiniyap.net/haber/sgk-9donem-denetmen-yardimcilari-kayip-promosyon-olma-yolunda
-
@hadinbahım daha az. Hatta ilk sayfaları araştırdım. Guy açıklanınca bu sayfaya girip ben bunu beklemiyorum artık diyen Guy lar var.
Bu yaklaşık hesap. İlk mesajımda paylaştım kaç kişi kaldığını. Ve eminim ki işsiz olarak bekleyen 400 den fazla adam yok. sadece 350 400 kişi guy oldu listede. -
@paretowilfredo teşekkürler üstad.
-
@qesnay 400 işsiz olsa 100 de guy da kalsa 700 kişiden 300 kişi göreve başlayacak. Tabiki bu rakamlara istatistik dahilmi bilmiyorum
-
@hadinbahım istatistik listesi ayrı hocam. Benim araştırdığım 1200 kişilik liste. Mülakata gelmeyenler.. Yedekte olup atananlar... 156 kişilik üst düzey atananlar.. Guy olup kendi iline yerleşenler..
-
Twitterda etkinlik yapar gibi bir halimiz var, haberi görünce doluşmuşuk
-
Bu gidişle ciddi ciddi herkez başka bir yere yerleşmiş olacak 9.prodan kimse denetmen olmayacak
-
Bu gidişle değil başka kurumların mülakatları, 10. Promosyon bile bizden önce açıklanır o bile mümkün kafalar o kadar karışık
-
Asıl kayip promosyon biziz biz
-
@paretowilfredo ağzına sağlık ustad
-
@mk5561 valla fox haberi kâle alan olmaz diye ben oraya atmadım :))) Ben direkt atv habere attım vatsaptan onlar da oku ama sallamadı sağolsunlar
-
bir gülüşü var, sanırsın mülakat sonuçları açıklanmış
-
Ya kurum şu işsizleri dikkate alsa yeter beklediğimize değer o zaman bu kadar zor olmasa gerek biz bile girip ayıklayabiliyoruz listelerden ne olur şunu yapsalar hem kimse mağdur olmamış olur
-
@furkitofaso hocam sizde de mi haber yok
-
@aliyar-bey hocam daha yeni görüştüm aynı şekilde duruyor bir hareketlilik yok en iyi ihtimalle mart sonu diye düşünüyorum ben daha en az 1 ayımız var olmazsa artık nisan başı ama son 1 aya girdik o da sevindirici artık ne diyelim 5 ay beklemişiz
-
@furkitofaso hocam tam anlamadım son 1 ay demişsiniz ama en az 1 ay da demişsiniz. Sizin söyleminizden anladığım taş çatlasın bir buçuk ay gibi mi görüyorsunuz
-
@aliyar-bey 1 bucuk ay daha beklersek bu forumda canli varlik kalmaz herkes duman olur havaya karisir diye düsunuyorm.