9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Bn işin içinde değilim ama arkadaş sokak ağzıyla Yok amacın belli watsapla vs gbisinden yazmış ve ayıp etmiş . Hiç hoş olmayan itici bi yaklaşım . Ben de bunu söylemek istedim .by
-
Eğer watsap grubu kurup birşeyler yapmak isteyen insanlar için böyle düşünüyorsanız ki ekseriyet böyle düşünüyor gördüğüm kadarıyla ben bu önyargının içinde grup falan kurmam bana mı kaldı mülakat sonucu deyip kenara çekilirim, zaten birşeyler yapmaya çalışmakla da hata ettim buyrun duyum oyununuza kaldığınız yerden devam edebilirsiniz sağlıcakla kalın
-
@francisysidro, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@nonbisinidem ne boş muhabbet yapıyorsunuz ya aktif olmak isteyen aktif olur olmak istemeyen olmaz lafı 1550 kişiye imiş insanlar mecbur mu twittera girip sürekli tweet atmaya efendi gibi bekliyor açıklanmasını size ne arkadaşz herkes senin gibi SGK ile kafayı mı bozmak zorunda nasıl bir mantığa sahipsiniz, birde sanki sen tweet atıyorsun diye mesleği sen mi hakediyorsun lafın ucunu da oraya getirmişsin etkinlik yapmak istiyorsan katılırsın, katılmayanlardan sanane ve size ne, forumu okumak da en doğal hakkı aktif olmamak da insanları neden bir kimsenin altına sokmaya çalışıyorsun
Hocam yanlış anlamayında biz burda 5 aydır varız arkadaşların da dediği gibi en az 100 etkinlik yaptık biyerlerimizi yırttık duyum almaya çalıştık duyumlar tutmadı beraber üzüldük daha 1 ay önce MECBURMUYUM ETKİNLİKLERE KATILMAYA diyen sen Bakanlığa gitmekten bahsediyosun kusura bakmada burdakilerinde sana sitem etmeye hakkı var
-
@FrancisYsidro yada beklediğiniz başka kurum sonuçları vardı olmadı son SGK kaldı elinizde o yüzden 1 ay öncesine kadar sessiz EFENDİ gibi takip ediyodunuz !!!
-
@francisysidro taş bana mıydı hocam, bana değilse de geneli böyle düşünüyor ve duyum oyunu gibi ithamlardan dolayı üstüme alındım ve tartışmada orta nokta bulunsun diye hafifleterek yazdığım şeyleri dimdirek de söylerim. Birincisi daha yeni - af edersiniz söylemeye bile utanıyorum - kızına tecavüz eden bir baba varken kusura bakma ama kimseye de ön yargılı diye kızamazsın. Ben de bunu taktik olarak kullanılmaya müsait olduğunu düşünenlerdenim ama kimseye de bu yakıştırma yapılmaz diye size destek de verdim çünkü öyle bir niyetle yazdığınızı düşünmedim. Ayrıca merak ettim isminizi hiç hatırlamadığım için baktım ilk mesajınızda da kimse bir şey yapmak zorunda değil derken ve haftalarca ortalıkta yokken bir anda ortaya çıkıp şunu yapalım bunu yapalım whatsapp grubu kuralım gibisinden şeyler yazınca insanlar da tepkisiz kalmış veya inanmamış gayette haklı olarak. Üstüne bir de göz göre göre bana laf atıldı diyorsunuz ama kimin kime laf atıp ortalığı karıştırdığı da ortada. Dediğiniz gibi sadece nick var sizin de size niye inanalım diye sorarlar adama
-
Kusura bakmayın ama kimse size bir şey dememişken siz kendinizi ortaya attınız. Ben kendi çapımda yapıcı bir yorum yaptığımı düşünüyorum ancak siz gördüğüm kadarıyla ilk yorumunuzdan şimdikine kadar sürekli yıkıcı yorumlarla devam ettiniz hem de durduk yere. İnanın demek istediğiniz whatsapp olayını da anlıyorum hevesli olanlar olsun istediniz bi an bana da mantıklı geldi açıkçası ancak bir iş yapacaksanız bu şekilde olmaz hocam. Neyse ben daha bir şey demiyorum dediğim gibi burda tartışmak için bulunmuyoruz, o yüzden cevap yazsanız da devamını getirmeyi düşünmüyorum, sağlıcakla kalın...
-
@aliyar-bey, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
@francisysidro taş bana mıydı hocam, bana değilse de geneli böyle düşünüyor ve duyum oyunu gibi ithamlardan dolayı üstüme alındım ve tartışmada orta nokta bulunsun diye hafifleterek yazdığım şeyleri dimdirek de söylerim. Birincisi daha yeni - af edersiniz söylemeye bile utanıyorum - kızına tecavüz eden bir baba varken kusura bakma ama kimseye de ön yargılı diye kızamazsın. Ben de bunu taktik olarak kullanılmaya müsait olduğunu düşünenlerdenim ama kimseye de bu yakıştırma yapılmaz diye size destek de verdim çünkü öyle bir niyetle yazdığınızı düşünmedim. Ayrıca merak ettim isminizi hiç hatırlamadığım için baktım ilk mesajınızda da kimse bir şey yapmak zorunda değil derken ve haftalarca ortalıkta yokken bir anda ortaya çıkıp şunu yapalım bunu yapalım whatsapp grubu kuralım gibisinden şeyler yazınca insanlar da tepkisiz kalmış veya inanmamış gayette haklı olarak. Üstüne bir de göz göre göre bana laf atıldı diyorsunuz ama kimin kime laf atıp ortalığı karıştırdığı da ortada. Dediğiniz gibi sadece nick var sizin de size niye inanalım diye sorarlar adama
Son olarak buradaki tecavüzcü baba örneğini de yanlış anlamayın size yönelik bir itham değildi sadece insanların babasına bile güvenmediği bir devirdeyiz demek istedim, yanlış anlamaya meyilli bir haliniz var o yüzden belirtmek istedim
-
Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
-
@francisysidro hocam siz hiç bir zaman foruma düzgün bir şey yazayım diye girmemissiniz. Herkesi iğnelemeyi düstur edinmissiniz. Belki karakter yapısı, belki özellikle yapıyorsun onu bilmem. Her ne olursa olsun yanlış yaptığınızın farkında değilsiniz.
Duyumcuları sevmiyor olabilirsin, onları dinlemek zorunda değilsin. Baktın duyum yorumu atla okuma. Ama o adam arzu edip buraya yazıyorsa senin gelip ona haksızlık etmeye hakkın yok. Buyum bu ne ciddiye alınır ne yabana atılır. Bu zamana kadar tutmamış olabilir bu da o arkadaşların bunları uydurduğu anlamına gelmez.
Wp konusuna gelince. Kurarsın girmek isteyen girer girmek istemeyen girmez. Bunda ısrar etmenizi ben anlamış değilim. Gerek burası olsun gerekse ty sohbet olsun bir şeyler yapmak için yeterli. Biz buralardan iletişime geçiyoruz. He yetmedi twitter dm var çoğu sohbetimizi de oradan yapıyoruz. Wp diye ısrar etmeniz beni düşündürdü açıkcası.
Kısaca insanlara yapıcı yaklaşırsanız insanlar size kapılarını açacaktır. Burada öyle güzel insanlar var ki onları, böyle iğneleyerek harcatmayız. Hoşgörüyle kalın...
-
En son WhatsApp kuralım diyen kör oldu..
-
Çsgb en sonunda insanlari biribirine düşürdü
-
Ben burayı seviyorum inşallah son işsiz geçirdiğimiz hafta sonu olur ve sizlerle tanışma aynı yerde çalışma şerefine kavuşurum
-
@lucass ne alaka anlamadım? Hakikaten ben buradaki insanları anlayamıyorum ya, hala aynı şeyi söylüyorum kimse etkinliğe katılmak zorunda değil, o mesajı niye yazdım çünkü bir arkadaş " sadece forumu okuyup geçenlere " laf atmıştı, bende öyle birşey yapmaya hakkı olmadığını söyledim hala da söylüyorum aynı şeyi, etkinliğe katılmak istemeyen insanlardan size ne siz katılmak isteyenlerle uğraşın, KİMSE MULAKAT AÇIKLANSIN DİYE UGRASMAK ZORUNDA DEĞİL, bu gerçek hala değişmedi, açığı mı yakalamış gibi kendini çok zeki zannederek kalkmış bunu cikarmissin derinliklerden ama bu söylediklerimle bugün yaptığım şey zerre ters düşmüyor, o zaman uğraşmak içimden gelmiyordu, şimdi birşeyler yapmak istiyorum SAKINCASI Mİ VAR ??
-
@kai-hitwatari arkadaşım bir kaç sayfa önceki mesajları oku, ben hiç bir duyumcunun adını vererek belli bir kişiyi kastederek bir laf söylemedim, ama yarası olan duyumcu arkadaş gocundu çünkü foyasi ortaya çıktı, inanmak isteyen inanır inanmak istemeyen inanmaz da diyebilirdi ki gerçekten duyum alan biri öyle düşünür, kendini savunma ihtiyacı hissetti çünkü yalancı, kendisi itiraf etti tahminle karışık duyum diye böyle bir duyum şekli mi olur sizde hala sizi kandırmaya çalışan insanları savunun bravo
-
@aliyar-bey taş sana olsa direk senin adına cevap veririm bana alıngan diyorsunuz alakasız bir şekilde lafı üzerinize alıp roman yazmışsınız, bende sizi ve verdiğiniz cevabı anlamadım, ben gerçek duyumdan bahsetmiyorum %99 luk yalancı kısımdan bahsediyorum, watsap olayını da öyle bir yere bağlamışsınız ki kanım dondu desem yeridir, abi buraya takılmaktan kafalar yanmış sizin bir Allah'ın kulu yazdıklarımı doğru bir şekilde anlayamamış zaten tamamen zaman kaybı burası foruma girip çıkanlar çok doğru yapıyor yazmak akıl karı değil çünkü karışınızda sadece anlamak istediğini anlayan bir grup var
-
@lucass beklediğim başka kurumlar hep var Allah'a şükür, sadece bu kadar sürede açıklanmaması ve açıklama da yapılmaması insan yerine konmadığımızı düşündürttü ve birşeyler yapmak istedim ama sen benim söylediklerimi unut kendi önyargıların ile yaşamaya devam et
-
Kaymakamlık formununun son günlerine dönmüş burası demek ki sonuçların açıklanmasına az kaldı. (Aristo mantığı oldu ama olsun daha çok temenni bu:)
-
@francisysidro perma ban coming rez please
-
Tekrar Merhaba dostlar. Hepinizden bir ricam var. Tek tek saymayacağım ancak sizler @FrancisYsidro'un tavrı ve sözleri hakkında fikir beyan ettiniz. O da yanıt hakkını kullanarak hepinize tek tek yanıt verdi. Siz de tekrar yanıtlayarak bunu bir tartışmaya çevirmeyin artık. Forum yeterince bu tartışma ile meşgul oldu.
Konu hakkındaki temel fikrim de şu, hoyratça ve genele isabet eden, inciten sözler etmekten kaçınmak lazım. En çok sorun çıkaran şey bu şekilde peşim hükümler biraz yukarı çıkıp iletileri okursanız göreceksiniz.
Herkese sevgiler, saygılar dostlar.
-
11239 mesaj 10000i tartışma. Bir ara tartısmaları okurken ben ne için burdaydım ya demedim değil yani. Burdan güzel film çıkar. ÇILGIN GENÇLİK SGYD YOLUNDA... Bu potansiyelle işe başlayan 9.promosyon 3. ayında birbirine girer