9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
Gençler henüz öküz ölmedi, hala ortağız
-
@samet06 kurbana az kaldı kardeşim olmadı danaya gireriz bu ortaklığı degerlendirelim
-
@paretowilfredo üstad varmı güzel ve iç acıcı haberler @resetat tin bahsettiği duyuma kulak verelimmi?
-
@samet06 öküzün de maşallahi var , bunca adam bir öküzü öldüremedik
-
@shady1 Bu öküz bizi gömer
-
@francisysidro Neyse hocam dediğim gibi yıkıcı olmaya gerek yok, illaki hepsine cevabım var ama ben empati yaparak konuşmaya çalışırken karşının da yapması gerekir ki muhabbet veya tartışma mantık çerçevesinde ilerlesin. E hal böyle olmayınca da konuşma daha önce de dediğim gibi yapıcı değil yıkıcı olma yolunda devam ediyor. O yüzden belirttiğim gibi daha bu konuda konuşmayı uygun bulmuyorum
-
Kıymetli arkadaşlar burayı Memurlar. Net’e çevirmeyelim lütfen. Tartışmak bu işin düsturunu ve genel çerçevesini bilen için kötü bir şey değil elbette ancak bunu özelden yapın hem konu dağılmamış olur. Saygılar
-
Bu kadar gerginliği çözecek tek şey, sonuçların tez zamanda açıklanmasıdır.
Birbirimizin kalbini kırmayalım arkadaşlar. Her birimiz aynı duyguları, sıkıntıları yaşıyoruz. Şurada kaç kişi kaldık ki? Yarın bir gün Allah nasip ederse birlikte mesai yapacağız belki. Herkes biraz sakin olsun. -
burası iyice çarşamba pazarına döndü
-
Önümüzdeki hafta açıklansa da kurtulsak. 6 Martta başkan twet atsa 7 martta da açıklansa ne hoş olur.
-
@ilanmılano, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Önümüzdeki hafta açıklansa da kurtulsak. 6 Martta başkan twet atsa 7 martta da açıklansa ne hoş olur.
Keşkeee..
-
Bazı ayıplar vardır telafisi mümkün olmaz. SGK, bu ayıbı, kazanan-kaybeden bunca insanın gözünde nasıl talefi edecek bana sorarsanız mümkün değil.
-
Tartışmalar için fikirsel olduğu sürece buraya yazılabilir ancak konu soru cevap şekline dönecekse pareto kardeşiminde dediği gibi bunu sohbet kısmında devam ettirelim.
-
@antimülakat duyum yok mu hocam hiç kuruduk duyumsuzluktan
-
@krtalprn hocam şu noktada duyum diye ortaya çıkmak bana sorarsan mantıklı değil. Bizzat listeyi görmem gerekiyor. Tıkanıklığın sebebi bile netligini yitirmeye başladı.
-
@antimülakat sizde haklısınız hocam ama insan yaklaşıyor yaklaşmakta olan duymak istiyor
-
@antimülakat Bir kurum nasıl bu kadar hızlı ilana çıkabiliyorken bu kadar geç açıklar onu da aklım almıyor. Sonuçta aynı silsileyi takip ederek ilana çıkıyorlar. Evrak işiyse o 400 kişinin isminin olduğu "şey" de bir kağıt parçası. İster istemez insanın aklına başka şeyler geliyor. Kazansam dahi benim için anlamını yitirmiş bir konu olacak. Ayrıca 9.promosyon en çok personel kaybettikleri promosyon olacak bence.
-
Arkadaşlar, özelikle de @paretowilfredo ve @Antimülakat
Yanlışım varsa lütfen düzeltin. Atama yapılmadan önce kadro ihdas edilmesi gerekiyor. Kadro yoksa, atama da yok. İnternette biraz arama yaptım, SGK'nın 2018 yılı için hangi kadro için ne kadar ihdas ettiğine dair bir sayıya ulaşamadım. Stratejik plana bakayım dedim, göremedim.
Bizim mevzunun bununla alakası olabilir. -
Bir bakanın gönderisinin altına 10 bin küsür yorum neden atılır?
Bu bakanlığın başarısından mı yoksa başarısızlığından mı?
Kendimizi göstermemiz için bu 10 bin küsür yorumu atan güruhun arasından sıyrılmamızın imkanı yok.
Bimer cimer hak getire.
Nasıl bir çıkmaza düşmüşüz? -
@kai-hitwatari içler acısı. Zaten islerini duzgun yapsalar 10bin yorum yapilmazdi hocam