9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@antimülakat Süreci nasıl zorlaştırırız diye oturup düşünmüşler gibi
-
@luthor aslinda eksik kalmis simdi liste bakanliktan kuruma geldikten sonra, kurumdan maliye ye ordan ekonomi bakanligina gitmeliydi. ordan aile sosyal politikalar bakanligina sonra bir gvs daha yaptirilip mit-emniyet filan derken, orman su işlerine nihayetinde de devlet su islerindeki son gvs den sonra bir teiaş turu yaptirilip turizim bakanligindan çikmaliydi
-
@shady1 türk dil kurumunu unutmayın hocam. Oradan da geçmesi gerek listelerin. Hatta spk ve BDDK ya da uğramalı listeler. Son olarak diyanete gidip dini bütünlük soruşturması yapılmalı. Ordan ptt kargoyla gönderilmeli listeler. Onlarda adrese teslim yapmamalı, kurumu arayıp listeler şubede gelip alın demeli. Tam alınırken şubeden çıkmalı listeler geç kalındığı için.iadeli taahhütlü. Ordan ptt diyanete yollamalı. Listeler diyanette haç kurra sonuçlarıyla karıştırılmalı. Hepimizi hacca yollamalılar. Geri dönüşte listeler karışmalı Türkiye uçağına değil yeni zellanda uçağına binmeliyiz yanlışlıkla. sonumuz akıbetimiz hiç belli olmamalı.
-
@qesnay şimdi anladınız mi 9. Promosyonun neden 5 aydir aciklanmadigini. Yaşadığımız durumun özeti
-
@antimülakat bu bakan a. Vekili ve Başkan a. Vekili ben bunları bazı evraklarda görüp merak ediyodum bunların tam açıklaması nedir hocam
-
@gonzaloluca a. adına demek oluyor resmi yazışmalarda.
-
@budageceryahu eyvallah hocam Öğrendim sonunda:)
-
@gonzaloluca yetki devri ile alakalı. Yetkiyi bakan va da vali vs devrediyor, onların adına imzalıyorlar.
Bir gün siz de imzalarsınız belki :))) -
@Siyasallı arkadaşım siz Bakanlığa gidecektiniz ya fazla olmayacaksa yarın musaitseniz gitme ihtimaliniz var mi? Neden yarın çünkü haftabasi ve bir ihtimal bilgi alabilirseniz bütün bir haftayı tekrar umutla gecirmeyelim herkes zor durumda malum. Başka Ankara daki arkadaşlardan da rica etsek farklı gunler de bilgi alınmaya çalışılsa?
-
Ankara'da olan varsa gitse çok büyük sevaba girer yarın
-
@mk5561 hocam ben yarın giderim inşaallah.Orda kimle görüşmem gerek bilgisi olan var mı?
-
@siyasallı ben bilmiyorum ama mantıklı olan o zaten direk ilgili yere gitmek çünkü seni gecistiredebilirler belli olmaz
-
@mk5561 evet ondan çekiniyorum zaten bilerek gitmek daha iyi olur
-
@shady1 tam olarak özeti diyebiliriz hocam.
-
Arkadaşlar burada değerlendirmelerinizi tamamen işi zorlaştırmak anlamında yapmayın, bu bürokratın kendini garanti altına alması demektir. Gerçekten kolay kolay gelinemeyen ve 40 tilkinin yerine göz diktiği bir ortamda herkes en garantiye oynamayı tercih eder.
-
@siyasallı Bakanlikta da sgk gibi sınav hizmetleri birimine gidebilirsiniz özel kalem müdürlügüne gidip bakan danışmanlarından biri ile imkan varsa görüşülmesi faydali olur @paretowilfredo bu konuda daha iyi bilir bakanlikta gidilmesi gereken yeri
-
@brzezinski zaten ilk sınav hizmetlerine gidilir lakin onlar da gelip bizlik değil komisyon karar vermedi vs derlerse çok faydalı olmayacak gitmek.Yetkili biriyle görüşmek daha etkili olur gibi
-
@siyasallı Bakan yardımcısı derim de gorusulmesi zor bakan danişmanlari veya başka yetkiliye durum anlatilabilse yine iyi
-
@brzezinski neyse ben gidiyim nasip kimle görüşürsem artık
-
@siyasallı Allah razı olsun hocam