9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@gizemaydın mesele komisyonun toplanmasıysa MSB bir talimatı ile komisyonu bir araya getirebilir ve kısa sürede işi çözebilir ama biz sorduğumuzda gece gündüz çalışıyoruz diyor çok çelişkili umarım su komisyon bir an önce bir araya gelir ama gelse bile bu listelerin yine bakanlığa gitme durumu olacaksa vay halimize
-
@gizemaydın arkadaşın verdiği bilgi üzerine bende aradım sınav hizmetlerini, hiç bir bilgimiz yok " kozmik bu bilgiler " dedi, ısrarıma rağmen cevap alamadım, siz nasıl aldınız acaba merak ettim
-
@royharper 0312 207 85 39 bu numarayı arayıp bilgi aldım farklı kişiler denk geldiyse onu bilemem ama benim aldıgım bilgi bu yönde
-
@gizemaydın bende aynı numarayı aradım demekki sizin kismetiniz varmış teşekkürler paylaştığınız için
-
Komisyon bir araya gelemiyor muymus bahaneye bakar misin sanirsin milligüvenlik kurulu toplanacak.
-
@hukukcusmith o bile 2 ayda bir toplanıyor
-
@gizemaydın hocam sizi sallamışlar yoksa bakanlığa gittiğinden eminiz hatta bunu komisyondaki üyelerden birisi bizzat söyledi bir kaç farklı kaynaktan da aynı bilgiye ulaşıldı. Mülakata yapan komisyonda genel müdürlerler, daire başkanları yer alıyordu bu adamlar 2-3 hafta mülakat yaptı ve kendileri yer aldı 2-3 gün toplanıp sonucu açıklayamayacak kadar yoğun olamazlar. Bence aradığınız kişinin süreç hakkında tam bilgisi yok o sadece başkanlık ile alakalı zannediyor ve o yüzden öyle demiştir
-
Arabası olan hayrına toplasin komisyon uyelerini
-
@black dediğiniz gibi de olabilir ama tek bir sonuca varıyorum bizi kesinlikle sallamadıkları şuan arka planlara atılmış bir mülakat süreci var
-
@hadinbahım ben yapabilirim bu görevi hadi gelmezlerse ne yapcaz!?
-
Telefona bakanlarda trollemeye basladi heralde.
-
Artık şu beklenen tweet gelse MSB ‘ den müspet ya da menfi razı olcaz..
Sinan Uzunpınar da retweetlere başladı bildirim gelip duruyor ama ne fayda..
-
Kendimiz sıyırdığımız gibi artık kurum çalışanlarını da sıyırttırdık
Bu gidişte huni satışlarında patlama yaşanacak ben huni işine giriyorum. Ortak olan? -
@staticman o zaman da zorla getirme kararı veririz sıkıntı yok
-
Ben merakla @Siyasallı arkadaşımızı bekliyorum. Sgk dan bilgi alabilmişti umarım bakanlıktan da alır ki yanlış hatırlamıyorsam sgk bakanlığı hedef göstermişti bakanlıkta emniyeti gösterirmiş ne gülerim İllimunati oyunu bunlar
-
Arkadaşlar ben anlamıyorum valla nasıl olur da bu puanları alacak kadar zeki olup da benim dediğim şeyle neyi kastettiğim anlaşılmaz. Yani benim dediğimden gitme boşa zaman kaybı mı çıktı şimdi. Aramızdaki bi açık olsa da yazsam diye pusuda bekleyip açık sanıp yazan arkadaş gibi kötü niyetli arkadaşlara diyorum bunu. Benim dikkat çekmeye çalıştığım şey şu, tek başına bi sonuç alamazsın o yüzden böyle yazayım ki belki birileri vicdana gelir de topluca gidelim der manasındaydı. Ama bazıları gibi onlar koştursun biz sonucu alalım davasında olmadığımız için oluyor bunlar. Yoksa (@Siyasallı yanlış anlama kardeşim) bulmuşuz zaten giden enayiyi bekleyelim belki bir şey öğrenir biz de taşın altına elimizi sokmayız demeyi ve öylece kenarda beklemeyi de bilirdik herhalde. Neyse kim ne yapıyorsa yapsın @Siyasallı gibi adamlardan da Allah razı olsun ne diyelim
-
@aliyar-bey usta senin hakikaten psikolojin bozulmuş yazdığımız en masum yorumu bile hakaret gibi algılayıp olayı bambaşka yerlere çekiyorsun, yazdığın saçmalıklar silsilesine cevap verip konuyu uzatmak istemiyorum tartışmak için çok yersiz bir mecra burası, sadece yazılanları bu kadar büyütme ve konuyu uzatma yeter
-
Arkadaşlar kuruma geldim öğleden sonra yaklaşık 1 saattir yaklaşık 20 kişiyle görüştüm.Atama şubesi personel daire başkanı vs herkes sgk nın bizle alakası yok yanlış gelmişsiniz dediler.Israrım sonucu şansını bide makama sorarak dene dediler.2 tane müsteşarın özel kalemiyle görüştüm listeler burada ama ne zaman çıkacağını bilmiyoruz zaten bakanla bakan yardımcıları dışında kimse bilmez dediler.Genel bir soruşturma yapılıyormuş.Şuan konuşacağın kimse bilgi veremez vermez dediler.Biraz daha beklersiniz dediler ne kadar zorlasam da süre vermediler.Benim kanaatim bakana ulaşmadıkça bilgi alamayız gibi.Gelmişken iş müfettişliğini de sordum ona bile süre vermediler
-
@siyasallı Hocam ayaginiza , dilinize saglik . Teşekkür ederim
-
@siyasallı evet beklediğimiz bilgiyi aldık demek ki en üst kademeler dışında bu bilgiyi pek bilen yok veya bilerek bizimle alakası yok diyerek sallamaya çalışıyorlar. Son olarak genel soruşturmaları batsın tek tek soruştursalar şimdiye bitmişti