9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
-
@siyasallı, içinde söyledi: 9.Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı İlanı (400 Kişi)
Arkadaşlar kuruma geldim öğleden sonra yaklaşık 1 saattir yaklaşık 20 kişiyle görüştüm.Atama şubesi personel daire başkanı vs herkes sgk nın bizle alakası yok yanlış gelmişsiniz dediler.Israrım sonucu şansını bide makama sorarak dene dediler.2 tane müsteşarın özel kalemiyle görüştüm listeler burada ama ne zaman çıkacağını bilmiyoruz zaten bakanla bakan yardımcıları dışında kimse bilmez dediler.Genel bir soruşturma yapılıyormuş.Şuan konuşacağın kimse bilgi veremez vermez dediler.Biraz daha beklersiniz dediler ne kadar zorlasam da süre vermediler.Benim kanaatim bakana ulaşmadıkça bilgi alamayız gibi.Gelmişken iş müfettişliğini de sordum ona bile süre vermediler
Teşekkür ederiz.
-
@black Tek bir imzayi bekliyoruz. O da belli ki keyiflerine kalmis
-
@Siyasallı Allah razı olsun gerçekten. İnşaAllah hayırlı sonuçlarla karşılaşırsın açıklandığında. Demek ki bakanlıkta olduğu artık kesin ve net. Bakan ile bakan yardımcısında bitiyorsa iş demekki şu saatten sonra sadece onlar için bir etkinlik düzenlemeli demek oluyor bu. Ben yine söylüyorum bakanlık telefonu işgali ve twitter etkinliği yerinde olacaktır o zaman. Buarada bimer cevapları gelen var mı? Benim mesajımı rehberlik ve teftiş başkanlığına yollamışlar o da insan kaynaklarına yönlendirmiş sizin de öyle mi oldu? Ben de artık kuruma özel atayım aynı mesajı diyorum.
-
@Gök-Kız öyle valla yoksa şimdiye soruşturma mı kalır? ya çoktandır bir köşede bekliyordu yeni yapılıyor ya da yapıldı gene köşede bekliyor
@mk5561 bimerden bir cacık olmuyor birde oradaki kişiler yanlış yönlendirebiliyor yoksa sizin işin rehberlik ve teftişle alakası yok, direk bakanlığa kendiniz yönlendirebilirsiniz ama onlarda ya absürt bir cevap verecek ya da sgk'ya yönlendirir onlarda yönetmelikten bir kısmı copy-paste yapıp yollar
-
@gök-kız @Timbergen @mk5561 estağfirullah hocam siz sağolun
-
@gök-kız benim anladığım imzası veya onayı beklenen bakan değil
-
aksam 21. 00 da yine etkinlik yapiyor muyuz??
-
@siyasallı belkide..ama daha önce bakan hanımın önünde diye duymuştum. Simdi size verilen cevaplara bakarak bu duyumun doğru olduğunu düşünmeye basladim.
-
Csgb özel kalem müdürü Zafer Bey thy uçağı paylaşmış üzerinde Erzurum yazıyormuş. Bilginiz olsun. Eğer bir konuma gelirseniz her şey bir kenara memleketiniz bir kenara ona göre. Sakın yanlıs yapmayın dostlar!
-
@royharper haydaaaa hocam inanın bana daha önce yazı yazdığınızın bile farkında değildim göz ucuyla bakmışım şimdi farkettim, siz niye üstünüze alındınız ki üstüne alması gereken kendini biliyor zaten. Valla iyi güldüm görünce mesajınızı, ama yanlış anlaşıldıysam ve benden dolayıysa bu yanlış anlaşılmaz özür dilerim sizden
-
@siyasallı hocam Allah razı olsun sizden, inşallah tez zamanda buradan hayırlı haberler alırsınız :))
-
Mehmet bir duyumumuz olursa zaten paylaşıyoruz. Ne zaman açıklanacağı konusunda bir tarih verilmedi bize. Her an olabilir. Belli bir zamanı yok
Sinan Uzunpınar
Her an olabilir yazdı beni heyecanlandırdı yine.
-
Bence bakan hanımı hatta bakan hanımdan öte c.başkanı danışmanlarını falan etiketlemek doğru yol olacaktır twitter için. Daha önce de söylediğim gibi cumhurbaşkanımız bu gençler neden bahsediyor dedidiği anda ki muhtemelen cümlesini tamamlamadan açıklanır sonuçlar.
-
@taso bana da en çok o koyuyor hocam, cumhurbaşkanımız görmüyordur muhtemelen ama görüp de böyle bir şey söylese cumaya bile kalmaz biter bu iş ama illaki o mu söyleyecek. Yani bu kadar basit bir iş ama bekliyoruz ki cumhurbaşkanımız bu kadar işin arasında bizi görsün ki o iki dakikalık işi yapsın yetkililer
-
@aliyar-bey Hocam Twitter da bile tek işleri kendi üstlerinin tweetlerini rtlemek olan insanlardan bahsediyoruz sonuçta. (Kesinlikle kendi görüşlerini yasnsıttığından rtlediklerini zannetmiyorum. Muhtemelen üstlerinin sosyal medya hesapları hacklense o paylaşımları bile bakmadan rt leyeceklerdir.) Ayrıca ben şuan savaş durumundayız siz mülakat sonucunu mu düşünüyorsunuz görüşüne de kesinlikle katılmıyorum. Bir ülkenin askeri gücü kadar toplumunun mutluluğu refahı da önemli bence. Cumhurbaşkanımız da duyarlı bir insan herhangi bir şekilde haberi olsa bu konu ile ilgili kesinlikle bir yaptırımı olacaktır. Mülakata bile girmeyen birisi olarak benim düşüncelerim bunlar.
-
İlginç..
-
@siyasallı hocam elinize ayağınıza sağlık Allah razı olsun
-
@taso valla ben de haberi olsa ilgilenecektir diye düşünüyorum hocam. Zaten ayrı ayrı bakanlıkların olmasının amacı da bu değil mi, her iş için farklı bir devlet fonksiyonu var sonuçta. Doğrusu zor bir süreçten geçiyoruz hepimizin aklı bir yandan da afrinde ama ülkenin de öylece durmasına gerek yok, öncelik orada olsun ama bizi de unutmasınlar isteğimiz bu
-
@aliyar-bey bende pek yazmazdım önceden siz genel bir tabir kullanınca üstüme alındım neyse sorun yoktu zaten
Arkadaşlar şimdi ne yapacağız işimiz daha da zorlaştı, bakanlığa sesimizi duyurmak harbi mesele, tweet ile zor ama denenebilir daha mantıklı bir fikri olan yoksa -
Kaldı ki cidden afrinden dolayı belkiyorsak eminim ki çoğumuz bekleyelim önemli değil diyecek ama bekleyişimizin onunla da alakası yok ki